Dziewczynki godzina 20 do pareczku pobiegac to padniecie jak kawki hihihihi:)_
gosia1954 2012-02-17 17:33:30Nie da się nie myśleć ! Nie myślisz - nie istniejesz . Ja mówiłam o pozytywnym myśleniu , o dobrych rzeczach typu " jaki miły był dzisiaj dzień , jutro pójdę na spacer z ukochanym itd. Nie wolno natomiast myśleć : znowu nie będę mogła spać , jutro trzeba zapłacic rachunki itd. Psychika ma bardzo duży wpływ na spokojny sen . Wiem ,że jest to trudne do wprowadzenia w życie / wieczorna gonitwa myśli/ ale możliwe , pomalutku , dzień po dniu i do celu ! Gosiadorota389 2012-02-16 23:31:23 Ale stronka tak czy inaczej fajna, Gosiu nie myśleć to dla mnie przed snem niewykonalne,wtedy myśli mi się najlepiej
Myślę też o tej mięcie i o gościu
Ciekawe spostrzeżenie
kowalowa 2012-02-17 20:52:17 Dziewczynki godzina 20 do pareczku pobiegac to padniecie jak kawki hihihihi:)_
dorota389 2012-02-17 21:17:48
Widzisz Gosiu u osób praktycznych niestety rachunki i myśli jak przeżyć kolejny trudny dzień są na pierwszym miejscu i jeśli mnie ktoś przywoła do porządku to myślę bardziej pozytywnie ale to chwilowe, nikt za mnie pewnych rzeczy nie zrobi i nie załatwi.
gosia1954 2012-02-17 22:25:58 Dorotko , a nie mozesz o tych "przykrych" sprawach myśleć po południu? ha,ha,ha Wiem, wiem ,ze te myśli nadchodzą w najbardziej nieodpowiednim czasie .Ale spróbuj podejść do tego inaczej , czy będziesz myślała mniej czy więcej to rachunki i tak trzeba zapłacić. Latwo radzić innym ale sobie to już trudniej wytłumaczyć. Gosia
szman 2012-02-15 16:46:24 Zgodzę się z Tobą. Każdy inaczej reaguje. Niemniej u mnie to się sprawdza. Przykrywam się po szyję i nie mam prawa zmarznąć, chyba że skopię kołderkę
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.