Wszystkim nam potrzeba czasem wsparcia , jestesmy tylko ludzmi...i tak toczy się życie .....radosne... przeplatane bólem i cierpieniem...
Gosia...Karolinka ...będzie dobrze....pozdrawiam
kowalowa 2012-03-28 19:31:59 Gonia ja nie wiem z kad ty bierzsz te siły witalne na Tadzia,ale powiem ci zazdroszcze ci bardzo,chciała bym troche pokłucic sie z miskiem brakuje mi czasem tego moja droga,wiem ze czasem mozna głupieja dostac
Ale własnie kto zajmie sie nimi najlepiej jak nie my:0
Czasami płacze czasami smieje sie ze kiedys nadejda te lepsze dni,tylko kiedyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy?
mare 2012-03-28 19:44:11 Wszystkim nam potrzeba czasem wsparcia , jestesmy tylko ludzmi...i tak toczy się życie .....radosne... przeplatane bólem i cierpieniem...
Gosia...Karolinka ...będzie dobrze....pozdrawiam
kowalowa 2012-03-29 22:35:28 Witajcie wieczorkiem,jak tam moje kobitki,ja miałam okropny dzien w pracy cały tydzien jaks taki wr,kłuce sie ze wszystkimi w pracy nawet technika wyprowadziłam swa ordynarna postawa z równowagi ,mowi wam nie wiem co sie dzieje ze mna,jakies przesilenie:(
kowalowa 2012-03-29 22:35:28 Witajcie wieczorkiem,jak tam moje kobitki,ja miałam okropny dzien w pracy cały tydzien jaks taki wr,kłuce sie ze wszystkimi w pracy nawet technika wyprowadziłam swa ordynarna postawa z równowagi ,mowi wam nie wiem co sie dzieje ze mna,jakies przesilenie:(
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.