Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29021)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Forumowicz
24-01-2023, 17:56:55

Mojra, Florentynka ..
Faktycznie nie zrozumieliśmy się lub ja to zrozumiałem wprost.
Nie mam zwyczaju i nie potrafię pisać opowieści jak to pacjent rozmawia z lekarzem. Jeden tłumaczy drugiemu, drugi tłumaczy pierwszemu i prosi pierwszego aby drugiemu ......
Tak jak wyżej napisała "gość". Jest rozmowa z operatorem, z anestezjologiem (zgoda na znieczulenie) ale w moim przypadku nazwałbym to raczej monologiem. Lekarz omówił w kilku zdaniach jutrzejszy dzień,......
zapewne o nie jedno się zapytał.
Czy się o coś zapytałem ? .... nie pamiętam ale jeżeli już ????? sam nie wiem o co miałbym się pytać. Może czy będzie bolało ....
Ja miałem w głowie jak tu dożyć do jutrzejszego dnia a nie zadawanie pytań.
07-06-2019 r. Discektomia C4/C5; C5/C6; C6/C7. Implantacja klatek LFC z Cerasorbem. Stabilizacja przednia płytka Biomet. (Płytka + 8 śrub). Operacja ( wg ICD9CM):100.02
Forumowiczka
24-01-2023, 18:13:57

No czemu "gość" to ja nie wiem, psikus weryfikacji. Szło długo, zamglone, z obrazkami, cyferkami, weszło z hamer a teraz hamer się utajnił. Jakby znów się zanonimizowało to ja hamer, Z, Zosia
"Ja miałem w głowie jak tu dożyć do jutrzejszego dnia a nie zadawanie pytań."
Kawo, no jak bym ten milion miała to bym dała Ale pozostaje nagroda słowna: cenię i bawi mnie Twój luz, dystans, poczucie humoru i fura optymizmu. I niech się udziela oczekującym Paniom. Miej się dobrze.
Początkująca
24-01-2023, 19:17:06

Witam wszystkich i ja czekam na operację szyi dyskopatia trzypoziomowa teraz jestem po operacji stawu krzyżowo biodrowego mam 2 śruby ale niestety dolegliwości nie ustąpiły całkowicie i będę mieć dołożona jeszcze jedna śrubę 21 03 normalnie człowiek się sypie 😡
Forumowicz
24-01-2023, 19:33:33

hamer 2023-01-24 19:13:57
. Jakby znów się zanonimizowało to ja hamer, Z, Zosia
Wszystkie Zosie są fajne. Moja siostra też.
07-06-2019 r. Discektomia C4/C5; C5/C6; C6/C7. Implantacja klatek LFC z Cerasorbem. Stabilizacja przednia płytka Biomet. (Płytka + 8 śrub). Operacja ( wg ICD9CM):100.02
gość
24-01-2023, 19:41:45

hamer 2023-01-24 19:13:57
No czemu "gość" to ja nie wiem, psikus weryfikacji. Szło długo, zamglone, z obrazkami, cyferkami, weszło z hamer a teraz hamer się utajnił. Jakby znów się zanonimizowało to ja hamer, Z, Zosia
"Ja miałem w głowie jak tu dożyć do jutrzejszego dnia a nie zadawanie pytań."
Kawo, no jak bym ten milion miała to bym dała Ale pozostaje nagroda słowna: cenię i bawi mnie Twój luz, dystans, poczucie humoru i fura optymizmu. I niech się udziela oczekującym Paniom. Miej się dobrze.
Witam p. Zosię - jak dobrze, że są takie osoby jak. Pani, która tak szczegółowo opisuje. Proszę mi wierzyć całe szczęście, że znalazłam to forum bo teraz mam zupełnie inne spojrzenie. Ja będąc picką do kwadratu 5 lat męczę się z dolegliwościami doprowadzając swój rdzeń kręgowy na własne życzenie do niedotlenienia, że aż pojawiła się szara plama ( tak było widać na RM po pokazaniu przez neurochirurga,który skwitował stwierdzeniem " oby Pani dotrwała do tego 22.02- bo jest naprawdę źle) i cóż mogę więcej dodac- mój mąż ma powiedzenie w pewnych sytuacjach -" jak ktoś się wróblem urodził to orłem nie umrze" Pozdrawiam i proszę nad odwiedzać oczywiście w miarę możliwości bo my poprostu tego potrzebujemy. "Szacun "jak to mój syn by powiedział za tak szczegółowo ujęty wpis 🤗👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
gość
24-01-2023, 19:46:00

Treść zablokowana przez moderatora

Forumowiczka
24-01-2023, 19:49:44

Te dwa wpisy z rzędem 👍👍👍👍👍👍👍👍
to moje .Nie mogłam się zalogować ani nic nie wchodziło bo co chwilę "wróbla" wyrzucało.😒
Mojra
Forumowiczka
24-01-2023, 19:53:38

Ruzia 2023-01-24 20:17:06
Witam wszystkich i ja czekam na operację szyi dyskopatia trzypoziomowa teraz jestem po operacji stawu krzyżowo biodrowego mam 2 śruby ale niestety dolegliwości nie ustąpiły całkowicie i będę mieć dołożona jeszcze jedna śrubę 21 03 normalnie człowiek się sypie 😡
Witam Ruzie - Mojra też się sypie 🤗 - a jaki termin operacji?
Mojra
Wtajemniczona
24-01-2023, 21:52:04

WooooW! Hamer "Gość" SZACUN!!!
Czytając Twoją wypowiedź czułam się, jakbym była na rozmowie i lekarza, który odpowiadałby na wszystkie moje pytanie bez ogródek! Dziękuję 😊
Kawo, jak zwykle tłumaczysz, wyjaśniasz naszą panikę i uspokajasz, również Dziękuję 😊
Wtajemniczona
24-01-2023, 21:53:28

Mojra Moja Droga,
uwierz lub nie, ale ja już mam torbę do szpitala spakowaną, tylko Tantum Verde mi zostało 😁😁😁

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: