Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29021)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Forumowicz
07-11-2011, 18:00:59

No to mam kolejny problem mianowicie wszyscy tu piszecie o pozytywnym nastawieniu a ja ---- jestem ***onym pesymistą !!!!
Ale cóż jutro idę pod nóż i tyle w tym temacie .
Co do "ruchomych" implantów lekarz mi je odradził ponieważ mam coś tam coś tam jakieś coś na os. czy jakoś tak i one nie to że są złe ale po prostu do mojej kontuzji nie pasują i nie będą spełniały należycie swojej funkcji.
Dziękuję wszystkim za słowa otuchy
gość
07-11-2011, 19:50:04

Trzymaj się Raf, wszystko będzie dobrze, trzymamy kciuki, a także modlimy się (przynajmniej ja), jeżeli to Cię umocni !
Wszystko w rękach fachowców i Twego Anioła Stróża... a także w Twojej wewnętrznej sile
Zaopatrz się w kisielki do picia po operacji, będą z poślizgiem i nieco wzmocnią...
Na pewno odezwiesz się po zabiegu i zdasz relację z dobrego samopoczucia.
Pozdrawiam i głowa do góry
anTosia
gość
08-11-2011, 11:09:08

witam jestem tu nowa czy ktos moze mi pomóc jestem przed wizyta u neurochirurga w zielonej górze u dr jarmużka czy ktos z was zasiegał kiedys porady lub kogos operował dr jarmuzek czeka mnie prawdopodobnie operacja kregosłupa szyjnego była bym bardzo wdzięczna za pomoc jestem z okolic żagania aga
Wtajemniczona
08-11-2011, 18:04:07

Gościu mogę polecić tylko neurochirurgów ze szpitala w Nowej Soli. Wielu się dziwi ,że Nowa Sól /spotkałam tam naprawdę dobrych fachowców , bardzo konkretnych i przyjaźnie nastawionych do chorych ludzi a to ważne.
Jeśli będziesz zainteresowana napisz podam tel. dr który zajął się solidnie moim mężem a już był stan bardzo zły groził paraliż 4-kończynowy.Zresztą możesz odszukać w internecie i poczytać o oddziale.
Pozdrawiam
wiesia
gość
08-11-2011, 18:46:39

Aga, na temat dr Jarmużka też jest w necie -poczytaj:
http://www.***/pawel-jarmuzek/neurochirurg/zielona-gora
do wyboru...
pozdrawiam
gość
08-11-2011, 18:51:16

tam gdzie gwiazdki ma być: ***
gość
08-11-2011, 18:53:53

poszukaj w rankingu lekarzy, teraz może nie odrzuci...
gość
09-11-2011, 12:33:18

Witam.Jestem tu nowa,choc czesto tu zagladam by poczytac.Wczerwcu mialam operacje kregoslupa szyjnego na 3 poziomach z implantami.Konczy mi sie zwolnienie i wlasnie jutro mam komisje ZUS w sprawie zasilku rehabilitacyjnego.Strasznie sie denerwuje bo nie jestem jeszcze gotowa wrocic do pracy,boje sie ze mnie odrzuca.
gość
09-11-2011, 13:08:09

Mam jeszcze pytanie.Jak przebiega taka komisja i czy jest szansa by ten zasilek otrzymac.Pozdrawiam.Marzena
gość
09-11-2011, 14:48:12

Marzenko, po 4 miesiącach od operacji masz jeszcze sporą szansę na świadczenie rehabilitacyjne ale nie ma tu obiektywnych, wypunktowanych przesłanek.
Jest tylko ,,osobista'' ocena orzecznika.
Orzecznikiem jest specjalista neurolog,tak przynajmniej było podczas moich wielokrotnych komisji.
Dostarcz dokumentację przed i pooperacyjną. Zależnie od zaangażowania orzecznika zbierany jest wywiad odnośnie samopoczucia i odbywa się badanie neurologiczne-młoteczek, drapanie,ściskanie rąk itp. Twoja argumentacja może opierać się na utrzymującym się złym samopoczuciu,reszta w rękach orzecznika. Oby nie okazał się bardziej urzędnikiem ZUS niż lekarzem.
Wielce prawdopodobne,że ZUS zechce na takim etapie skierować na rehabilitację w ramach prewencji rentowej.
Od niekorzystnej decyzji masz prawo odwołania.Z.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: