Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29018)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
09-07-2012, 21:01:24

Zosiu dzięki będę spać spokojnie, że Bliźni mi odpuścił
Będę trzymać wszystkie kciuki do góry za sobotnie powodzenie i dobre rączki fachowców oraz szybki powrót do zdrowia i do nas.
Pozdrawiam z dobrymi myślami dobrej nocy
anTosia O wartości życia rozstrzygają nie czyny, choćby wielkie, ale miłość, choćby mała.
Wtajemniczona
10-07-2012, 07:31:43

Zosieńko trzymamy jak możemy!!!
"Zepne" myśli,bo z łapkami krucho z trzymaniem
:)
Kurcze a dot.sprawy" elektryki" i implantu,to czy na bareczki tez nie mozna mieć nic nawet ud., tensika.ja jestem "przed" dlatego moja niewiedza ma duzy obszar,ale najlepiej zapytać kto wie więcej.
Hm, myśle,ze na inne czesci ciałka można?
gość
10-07-2012, 08:03:14

Witam. Zosiu powodzenia dla Ciebie. Będziesz mogła solidnie "kopać się z życiem" Pozdrawiam i jestem z Tobą myślami.
Co do elektryki po....implanty to pikuś ale to co się połączyło z implantami ulega niszczeniu poprzez działania elektryczne....(.nawet trzeba uważać z wibratorem) oczywiście, wybór należy do Nas.

Lecę po zdrowie coraz wyżej. Generalnie lubię latać dlatego poproszę lekarza o zwiększenie dawki Ksanaxu :)
Pozdrawiam już serio i damy radę.
Bogna
gość
10-07-2012, 08:48:33

Zosiu, kciuki trzymam już od dnia dzisiejszego. Wszystko będzie dobrze. Jeszcze zatańczymy zbójnickiego w Zakopcu
http://www.youtube.com/watch?v=T5AVjJfj3ao
Bogna, jesteś niesamowita pełny szacun. Nic więcej nie wymyślę.
http://www.youtube.com/watch?v=KQ9GNqt6n_0
==================================
Są rzeczy ważniejsze od pieniędzy, tylko trzeba mieć pieniądze, żeby je kupić.
=================================
Miłego, Irek
krak62
gość
10-07-2012, 09:00:35

Irek takie słowa z Twoich ust, a właściwie spod palcy to dla mnie ogromny zaszczyt. Dziękuję. Tobie nie dorastam do pięt i to nie tylko z powodu mojego wzrostu...158..
Nic to, damy radę.
Irek mogę odrobinę prywaty??? Mój operator wstrzymuje moje ostre zapędy do sanatorium, twierdząc, że za wcześnie po operacji (19 lipca 3 miesiące) a bym tak chciała do Zakopanego, tak pięknie piszecie o tym miejscu. Co muszę i kiedy zrobić, żeby tam pojechać? Z góry dziękuję.
Bogna
gość
10-07-2012, 09:31:34

krak62 2012-07-09 11:52:19 Adam, tak jak pisze Asia Poradnia Leczenia bólu. Nie wiem gdzie mieszkasz, poproś lekarza prowadzącego o skierowanie do szpitala rehabilitacyjnego. Ja mogę zaproponować Zakopane. Wysyłasz ksero historii choroby na skierowani lekarz pisze cito, pogarszający się stan zdrowia pacjenta. rehabilitacja ambulatoryjna nie przynosi skutku, wskazana rehabilitacja szpitalna. Do czterdziestu dni otrzymujesz odpowiedź, w twoim przypadku powinna być pozytywna i w krótkim terminie jedziesz się leczyć.
http://www.rehabilitacja.zakopane.pl/
==============================
W tym kraju trzyma mnie tylko grawitacja.
===============================
Miłego,Irek
Bogna, to co pisałem do Adama dotyczy wszystkie szyjki. Jak będą kłopoty, mogę coś pomóc więcej.
Napoleon był niskiego wzrostu, a człowiekiem był wielkim. Głowa do góry, Jeżeli mogę komuś pomóc, to jestem bardzo usatysfakcjonowany.
Bogna, to ja Tobie do pięt nie dorastam, marny robak.

Irek
krak62
Wtajemniczona
10-07-2012, 15:02:17

Och Irek aż dreszczochy mnie przeszły to tak z linków dla Bogny bo tym razem na pewno to nie prądziochy z kręgosłupa
Forumowiczka
10-07-2012, 15:09:10

Zosieńko ja tez dołączę do grona trzymającego kciuki!!!
Kazulu - przepraszam że tak się odzywam ale zapomniałam jakie masz imię :)
Metale przewodzą prąd więc mogą się rozgrzewać. Tytan ma wprawdzie niską przewodność elektryczną, ale jeżeli chcesz mieć zabiegi z NFZ to prądowych raczej ci nikt nie przepisze.
I to nie chodzi tutaj o to, że tytan jest w miarę bezpieczny i tak naprawdę ten prąd nie powinien zaszkodzić, tylko o to, że nikt nie weźmie za ciebie odpowiedzialności.
Neurolodzy nie mają pełnej wiedzy o materiałach stosowanych w implantach (mój powiedział mi, że nie wie, czy pod hasłem tytan nie mam np. tytanu z domieszką czegoś) i na wszelki wypadek dmucha na zimne - szczególnie jeżeli to nie byłyby zabiegi na nogi czy inne odległe okolice ale właśnie na szyję.
Co innego jak coś sobie sama zaordynujesz :).... ale to już inna para kaloszy.
Pozdrawiam, Asia
gość
10-07-2012, 16:42:57

Irek - dziękuję. Jestem pod wpływem zaćmienia czy jakoś tak. Faktycznie pisałeś o tym a ja przeszłam jakby bez zainteresowania. Co robić, starość nie radość....ale nic to, coraz bliżej do wiecznej radości więc dam radę. Dziękuję za link...Skąd wiedziałeś, że tą piosenkę traktuję jak mantrę> No no...talentów masz bez liku.
Pozdrawiam Szyjki...wieczori nocy bez bólu dla Was.
Serdeczności
Bogna
gość
10-07-2012, 17:25:59

Bogna, spoko jestem tylko człowiekiem. Może troszkę psychologiem
Kazulu , a cicho być że bądź, czekaj na swoją kolejkę, u ciebie po rehabilitacji będzie git falbana malowana. Głowa do góry i jedziesz..
stosunkowo udanego wieczoru
Irek
krak62

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: