Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29015)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Forumowiczka
09-07-2012, 08:58:39

Adam sprawdź gdzie masz w okolicy Poradnię Leczenia bólu i co tam oferują za zabiegi. U mnie jest elektroakupunktura. Skierowanie dostajesz od lekarza z rejonu, z reguły nie czeka się długo (ja czekałam raptem 3 tygodnie). Skorzystaj. Zawsze coś.
Gdyby mi znajoma nie powiedziała, że tam chodzi, nawet bym nie wiedziała, że takie poradnie w NFZ są :)
Asia
gość
09-07-2012, 09:52:19

Adam, tak jak pisze Asia Poradnia Leczenia bólu. Nie wiem gdzie mieszkasz, poproś lekarza prowadzącego o skierowanie do szpitala rehabilitacyjnego. Ja mogę zaproponować Zakopane. Wysyłasz ksero historii choroby na skierowani lekarz pisze cito, pogarszający się stan zdrowia pacjenta. rehabilitacja ambulatoryjna nie przynosi skutku, wskazana rehabilitacja szpitalna. Do czterdziestu dni otrzymujesz odpowiedź, w twoim przypadku powinna być pozytywna i w krótkim terminie jedziesz się leczyć.
http://www.rehabilitacja.zakopane.pl/
==============================
W tym kraju trzyma mnie tylko grawitacja.
===============================
Miłego,Irek
krak62
Forumowicz
09-07-2012, 10:28:19

buraczek 2012-07-09 10:58:39 Adam sprawdź gdzie masz w okolicy Poradnię Leczenia bólu i co tam oferują za zabiegi. U mnie jest elektroakupunktura.
Asia
To Ciebie aż tak boli , myślałem ze wszystko u Ciebie w porządku a tu jakieś terapie bólu ....
...czy tylko tak jak to Ty nie masz co robić to szukasz choroby ???
"Denerwowanie się to zemsta na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Początkujący
09-07-2012, 11:43:55

Asia i Irek dzięki jestem z Warszawy ale teraz na wsi pod Płockiem siedzę bo tam mam letniak, rozejrzę się za tą poradnią bo nie wiem jak wytrzymam do grudnia
gość
09-07-2012, 12:10:39

Adam, jak jesteś z Warszawy to spróbuj Konstancin, może jakaś Szyjka podpowie tobie w tym temacie.
Irek
krak62
Wtajemniczona
09-07-2012, 13:08:33

Mi ta elektroakupunktura za dużo nie pomogła,ale jak wrzucisz do wora: masażyk barkowo-łopatowy,ud,laserek,tensik,osteopatę,malutki Mc Kenzie,ogromny uśmiech,pozytywne mysli,odwiedzanie lekarzy aby tylko odwiedzić (bo trzeba sie zdziebko rozerwać,Oni mogą to i ja też mogę,albo po prostu pomarudzic im bo komus trzeba) to może cos z tego będzię.Oprócz tego zajrzeć na forum.Odwiedzić Irka,Zosie,Halinke,rafa,buraczka i inne super "doskonałości szyjkowe",bo każdy ma za sobą kawał roboty.a przed soba świetne widoki i każdy dorzuci coś od siebie i jest przepis na spięcie...
TO DASZ RADĘ!!!
gość
09-07-2012, 13:17:24

Zosiu, tak mi wstyd przepraszam Cię, bo kliknęłam nie tam gdzie potrzeba. Oczywiście jestem zaaaa, jak zwykle Twoje wypowiedzi są pomocne i fachowe, Wybacz, moja wina, moja wina. Ślepota chyba z upału i nie w tego kciuka pocelowałam Tak mi przykro teraz
Pozdrawiam i nie dąsaj się ***
anTosia O wartości życia rozstrzygają nie czyny, choćby wielkie, ale miłość, choćby mała.
Forumowiczka
09-07-2012, 13:38:27

raf 2012-07-09 12:28:19
buraczek 2012-07-09 10:58:39 Adam sprawdź gdzie masz w okolicy Poradnię Leczenia bólu i co tam oferują za zabiegi. U mnie jest elektroakupunktura.
Asia
To Ciebie aż tak boli , myślałem ze wszystko u Ciebie w porządku a tu jakieś terapie bólu ....
...czy tylko tak jak to Ty nie masz co robić to szukasz choroby ???

niech będzie - potraktuję to jako twoją troskę, ale gały mi wyszły :)
Elektroakupunktura mając tytanowy implant?
Znamy się już tyle czasu, myślałam że kojarzysz, ze takie zabiegi miałam PRZED a nie PO......
Z optymistycznymi i radosnymi pozdrowieniami :)
Asia
Forumowicz
09-07-2012, 18:09:44

buraczek 2012-07-09 15:38:27
Elektroakupunktura mając tytanowy implant?
Znamy się już tyle czasu, myślałam że kojarzysz, ze takie zabiegi miałam PRZED a nie PO......
Z optymistycznymi i radosnymi pozdrowieniami :)
Asia
szczerze pisząc to nie wiem co napisać więc zamilknę
"Denerwowanie się to zemsta na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Forumowiczka
09-07-2012, 20:05:07

AnTosiu daj na luz
Gdybyś nie zwróciła mi na to uwagi to pewnie nawet bym nie zauważyła.
Problema nie ma
Adam,napisz na priv
zocha_59@o2.pl
Podpowiem w kwesti por.p.bólowej w Warszawie a i o Konstancinie co nieco wiem.
Jestem dostępna do piątkowego przedpołudnia.
Przerzucili mnie z operacji planowanej na 17 na najbliższą sobotę,w piątek meldunek na ortopedii. Szyjeczki trzymajcie kciuki żebym mogła się znów ,,kopać" z życiem
Pozdrawiam Z.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: