Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29018)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Początkująca
18-04-2019, 20:12:32

Witam Szyjki.
Ja dostałam na rok stopień umiarkowany . A po roku zobaczymy, może kręgosłup odrośnie??.
Renata, składaj papiery do mopsu, nawet jeśli tylko na rok , to masz troszkę ulgi w pracy jako osoba niepełnosprawna, a pracodawca może mieć dopłaty z Pefronu. Na komisję w Mops czeka się ok miesiąca. Nie rezygnuj z czegoś co może Ci chociaż trochę ulżyć w pracy, zwłaszcza teraz po takiej przerwie.
Spokojnej nocki , Szyjki.
Vbm23
Wtajemniczona
18-04-2019, 21:27:47

Witam.
Warto dziewczyny starać się o stopień niepełnosprawności, ja mam umiarkowany od dłuższego czasu.
Nie tylko zakład pracy ma jakieś korzyści ( dopłaty z PFRON) my też możemy skorzystać np. -dofinansowanie do turnusu rehabilitacyjnego, same wybieramy czas i miejsce z listy uprawnionych ośrodków. Byłam w ten sposób w 2017r. dofinansowanie -1150 i dopłacałam coś ponad 600zł za 2 tygodnie, moim zdaniem warto.
Poza tym od ubiegłego roku jest nowa ulga w PIT, jeśli jesteś właścicielem lub współwłaścicielem auta-2280zł od dochodu bez jakichkolwiek faktur i rachunków( co daje zwrotu ponad 400zl-zawsze to coś. Można też od dochodu odliczyć faktury za prywatne wizyty lekarskie i rehabilitacyjne. Są ulgi na basen i ogólnie na rożne bilety.Przecież wolałybyśmy wszystkie nie mieć problemów ze zdrówkiem i nie korzystać z tych "przywilejów"
Spokojnej nocki Wam życzę-Lucyna
Początkująca
20-04-2019, 05:30:13

Witajcie szyjki 😘😘😘🐰
Życzę wszystkim spokojnych i radosnych świąt Wielkiej Nocy, dużo dużo zdrówka i niebolących szyjek i całej reszty kręgosłupów 😉
🐣🐣Pozdrawiam gorąco kochane 🐣🐣
gość
20-04-2019, 17:40:44

ZOSIA 40🐤🐤🐤
ZDROWYCH I RADOSNYCH ŚWIĄT WIELKANOCNYCH 🐰🐥SMACZNEGO JAJKA🐣MOKREGO DYNGUSA I🐰🐰🐰I ZDRÓWKA
DLA WSZYSTKICH SZYJEK PRZED I PO😘😘
BRW 72😘
Super, ze masz tak szybko rehabilitację😊Trzymam kciuki.Zdrówka Moja Kochana😘😘😘
gość
20-04-2019, 18:49:21

Niech Wasze Święta będą słoneczne i pełne uśmiechu.Niech ta Wielkanoc da Wam nadzieję na kolejne dni w Waszym życiu.Niech dźwięk dzwonów o świcie narodzi w Was nowe życie.
Dużo wiary ,nadziei i jeszcze więcej miłości.
Oby Was szczęście nie opuszczało i zdrowie wiecznie dopisywało !!!!
Wesołego Alleluja 🐣🐔🐏🐇🐥🐑🐤
Dla wszystkich Szyjek i ich rodzin najserdeczniejsze życzenia
gość
21-04-2019, 11:02:01

Nie widzę jakiego miejsca gdzie mógłbym się zalogować/ zarejestrować. Gdzie jest to ukryte ?
gość
21-04-2019, 15:37:12

Na czole
Wtajemniczona
21-04-2019, 19:44:13

Składam serdeczne życzenia zdrowych, spokojnych i bezbolesnych świat, radości z chwil spędzonych w gronie
najbliższych i wiary że jutro będzie ze niż wczoraj
Trzymajcie się szyjki
Początkująca
21-04-2019, 20:14:18

Witajcie Kochane Szyjki!
Swiateczne zyczenia dla wszystkich 🐰🐣🐥🐦🐔🐑🐤
Zosiu 40 dziekuje 😘❤
Szybka rehabilitacja to faktycznie cos co mnie bardzo cieszy! Jest to wczesna rehabilitacja neurologiczna. Mam bardzo duzo zabiegow: basen, wirowke, zawijania borowinowe, cwiczenia indywidualne z super rehabilitabtkami, masaż. Juz w piatek wieczorem odczulam rozluznienie mojego zesztywnialego ciala 💪 niedziela i poniedzialek bez zajęć ale cwicze sobie sama😊
Uzdrowisko naprawde godne polecenia!!!
Życzę wam spokojnej nocy i swietowania bez bolu😘😘😘🐰🐣🐥🐤🐑🐔🐦
gość
22-04-2019, 06:22:51

Brw72 gdzie i w jakim sanatorium jesteś?
Pozdrowienia dla wszystkich.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: