Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29015)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Początkująca
22-04-2019, 09:16:55

Witajcie😘
Do Goscia: jestem w "Sanatorium Miłości" 😂😉😊 czyli Uzdrowisko Ustroń.
Pozdrawiam 😉
gość
22-04-2019, 10:00:57

Gościu pytający o sposób logowania- w prawym górnym rogu są ikonki, kliknij w tę z kółeczkiem i poziomą elipsą.
"Na czole "wczoraj, 17:37:12 Ale śmieszne, pokładaj się ze śmiechu, szukając życzliwości w sobie. Powodzenia.
gość
22-04-2019, 16:52:41

Zosia 40🐣🐰🐤
Brw72🌹sanatorium milosci to kochana nie Mogłaś lepij trafic😘
POZDRAWIAM zdrowka z Calego❤❤❤
gość
22-04-2019, 20:14:50

Brw72 tzn. w Sanatorium Równica w Ustroniu?
Początkująca
23-04-2019, 04:52:16

Gosciu- tak - Sanatorium Równica w Ustroniu 😂😉
Początkująca
23-04-2019, 04:58:15

Zosiu 40 😘😘😘
Dziękuję Kochana! 😘😘😘
Mam sie tu naprawde dobrze! Zabiegi fajne i tak jak pisalam rehabilitantki super! Nic tylko cwiczyc i obserwowac jak ręka zacznie sama normalnie funkcjonowac 😘
Pozdrawiam i życzę Ci milego dnia ❤😘🐤🐑🐔🐦🐰🐣🐥
Wtajemniczona
23-04-2019, 09:59:04

Brw72
Zdrowiej kochana i sił nabieraj, Ustroń jest piękny wiosną, byłam tam kilka lat temu, ale w innym sanatorium,
warunki bytowe i zabiegi też były bardzo dobre, nabrałam sił i kondycji. Niestety miałam wypadek pół roku później i czar prysł...Polecam czosnek niedźwiedzi którego rosną tam dosłownie łączki o tej porze,( blisko san. Równica nad strumieniem) może ktoś Ci nazbiera, no bo tobie nie wolno się schylać:. Ja jestem już coraz bliżej godziny "0" 6 maja-7,30 melduje nie na neurochirurgii; Pozdrawiam wszystkie obolałe szyjki
Początkująca
23-04-2019, 23:05:07

Witam szyjki 🙂
Mała relacja z mojego pooperacyjnego samopoczucia-a więc co by nie było, że u mnie tak super różowo- tak, dwa tygodnie po operacji sama nie mogłam się nadziwić i za razem nacieszyć, że jest tak fajnie 😃
Niestety przedwczoraj pojawił się jakiś kryzys po operacji-przykurcz mega bolesny lewej strony( szyja, bark, obojczyk i miejsce implantu) rwący, piekący ból i totalna załamka, co dalej 😫
Dziś rano po nocy było już dobrze, ale niestety po poludniu znów ciągnący ból od lewej strony szyi do barku i ręki.
Nie wiem co o tym myśleć i skąd te dziwne dolegliwości 🤔
Za szybko się cieszyłam tym super stanem po
operacji chyba.
Pozdrawiam i dobrej nocki 😘😘😘
gość
24-04-2019, 08:59:43

Witam serdecznie wszystkie Szyjki .
Wczoraj po 9 miesiącach nic nie robienia I,byłam pierwszy dzień w pracy. Po 8 godzinach stania na nogach ,wieczorem trochę odczuwałam ból w kręgosłupie lędzwiowym. Myślę że to od tej rwy kulszowej co się o malutku odzywa ,zobaczymy co będzie dalej .Miłego dnia życzę 😘
gość
24-04-2019, 09:08:01

Joanna 240577 witaj kochana
Joasiu to nie są dobre wiadomości od Ciebie, trzeba będzie to zdiagnozować u lekarza .Ciekawe od czego tak się dzieje że pojawił się przykurcz i ból .Trzymaj się kochana i trzeba być dobrej myśli ,pozdrawiam serdecznie i życzę zdrówka 😘😘😘

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: