Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29021)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
10-09-2009, 11:48:00

Janusz, myślę, że miejsce zamieszkania nas nie poróżni i nie będziemy na spotkania przybywać ze "swoimi szalikami", bo w każdym mieście ktoś byłby SPRITE, a ktoś PRAGNIENIE

Jestem RAKIEM, ale moje dwie córki to skorpiony (21 listopada)

Zosiu, Dr M kontynuowała mi DEPAKINE, ale w przeciwieństwie do Ciebie )pewnie masy inny lek) ja po niej tyję, żrę jak diabli, mam obrzęki i jestem załamana, bo nie po to łaziłam po górach i stosowałam dietę, żeby znów przybrać na wadze!!!!

pozdrawiam
Renata
gość
10-09-2009, 12:22:00

Myślę ,że nic się nie stanie jak odbędą się spotkania grup terenowych tzn; Warszawa, Wrocław, Szczecin, Toruń może później łatwiej będzie zorganizować spotkanie ogólnopolskie. Znam takie miejsce górach świętokrzystkich, koło Nowej Słupi mają tam fajny zajazd, nawet niezłe warunki, spokojnie ,mała miejscowość, duży teren wokoło niedaleko Święty Krzyż, ale takich miejsc jest setki w Polsce każdy ma swoje fajne i na pewno do kolejnych wakacji znajdziemy TO MIEJSCE , , które będzie pasowało wszystkim.Dziś bardzo boli mnie kręgosłup dla odmiany w odcinku lędźwiowym...........może za dużo spacerków ADA
gość
10-09-2009, 13:28:00

No i podzwonilam o neurochirurgiach wroclawskich i wałbrzyskiej z zapytaniem o lekarzy specjalizujących sie w szyjkach. Zainteresowanym prześlę info na maila.

Na wtorek umowilam sie z lekarzem anestezjologiem, który leczy przy uzyciu akupunktury. Niestety u nas nie ma tak dobrze jak w W-wie - NFZ tego nie refunduje Ale może pomoże.

No i teraz czekanie na konsultacje neurochirurgiczną.
A jeszcze mnie budowlańcy dołują, bo robota z remontem tak im idzie, że cos co w tydzień można zrobić, zrobia w trzy tygodnie. A my w tym balaganie

Pzdr.
Emila
gość
10-09-2009, 13:30:00

Ada mnie też boli kręgosłup lędźwiowy ale to chyba przez to ze się oszczędzamy i mamy za mało ruchu . Ja przed operacją chodziłam na aerobik 2 razy w tygodniu przez ponad 10 lat i teraz mam przerwę to nie raz w nocy wyję z bólu i nie mogę się przekręcać na bok . U mnie to starość. Pozdrawiam Gosieńka
Forumowiczka
10-09-2009, 13:44:00

10-09-2009 o 14:22, gość :
Myślę ,że nic się nie stanie jak odbędą się spotkania grup terenowych tzn; Warszawa, Wrocław, Szczecin, Toruń może później łatwiej będzie zorganizować spotkanie ogólnopolskie. Znam takie miejsce górach świętokrzystkich, koło Nowej Słupi mają tam fajny zajazd, nawet niezłe warunki, spokojnie ,mała miejscowość, duży teren wokoło niedaleko Święty Krzyż, ale takich miejsc jest setki w Polsce każdy ma swoje fajne i na pewno do kolejnych wakacji znajdziemy TO MIEJSCE , , które będzie pasowało wszystkim. ADA

A może jakiś link masz Kochana do tego niesamowitego miejsca w Górach Świętokrzyskich?
TO MIEJSCE na pewno znajdziemy... na pewno .
Spinka
Spinka
gość
10-09-2009, 17:33:00

10-09-2009 o 09:48, amadobo :
Renatko, Depakine to chyba uniwersalny lek, bo wiem, że biorą go anorektyczki, dostawałam go ja, kiedy mnie leczyli z ciężkiej depresji.
Anorektyczki powiadasz???? Cholercia, to dlatego tyję i wypadają mi włosy, a serducho wali jak oszalałe??? Mimo, że od operacji nie wzięłam do ust kropli alkoholu, nawet wina mszalnego, NIC

A jaki jest adres do forum "od dolnego odcinka", muszę tam zajrzeć...bo tam też (w moich lędźwiach ) należałoby coś podreperować ...
pozdrawiam
Renata
gość
10-09-2009, 18:22:00

Kochani może to miejsce o którym napisałam nie jest niesamowite ale cenię sobie ja dlatego, że jest tam cisza spokój dobry standard, czysto,schludnie, dobre jedzenie i nie za drogo, blisko jak już pisałam piękne góry świętokrzyskie ( nie dla nas ,teraz chodzenie po górach)ogólnie na spotkanie miejsce dobre, podaję link dla zainteresowanych http://www.goloborze.wczasywpolsce.pl/
Ja staram się coraz więcej spacerować, aby mi kręgosłup popracował. Właśnie dziewczyny, czy będziemy mogły po tej operacji wrócić do ćwiczeń typu aerobik, lub podobnych??????????????ADA
gość
10-09-2009, 18:26:00

Kochani może to miejsce o którym napisałam nie jest niesamowite ale cenię sobie ja dlatego, że jest tam cisza spokój dobry standard, czysto,schludnie, dobre jedzenie i nie za drogo, blisko jak już pisałam piękne góry świętokrzyskie ( nie dla nas ,teraz chodzenie po górach)ogólnie na spotkanie miejsce dobre, podaję link dla zainteresowanych http://www.goloborze.wczasywpolsce.pl/
Ja staram się coraz więcej spacerować, aby mi kręgosłup popracował. Właśnie dziewczyny, czy będziemy mogły po tej operacji wrócić do ćwiczeń typu aerobik, lub podobnych??????????????ADA
gość
10-09-2009, 18:29:00

10-09-2009 o 20:26, gość :
gość
10-09-2009, 18:31:00

[

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama: