Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29021)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
10-09-2009, 18:34:00

[
Forumowiczka
10-09-2009, 18:36:00

Gościu, aż taki masz apetyt na nasze spotkanie?
Uważam, że świetny pomysł. Ja bardzo lubię Góry Świętokrzyskie. Zwłaszcza jesienią, byłam tam kiedyś służbowo ...
ale i tak było fajnie .
Wyobraźcie sobie jaka fajna impreza mogłaby być tu:
http://www.goloborze.wczasywpolsce.pl/1.htm

To kiedy tam jedziemy???
Spinka
Spinka
Forumowiczka
10-09-2009, 18:37:00

Spinka
gość
10-09-2009, 18:38:00

Przepraszam nie wiem jak to się stało,że moja wiadomość jest 3 razy.
gość
10-09-2009, 19:00:00

Byłam w Górach Świętokrzyskich na obozie wędrownym jak byłam pannicą, ja wiem kiedy to było trzydzieści kila lat temu. Pamiętam jak przez mgłę bo wtedy biegałam za chłopakami ale warto sobie przypomnieć.
Gosienka
gość
10-09-2009, 19:01:00

Spinka
Wyruszymy chyba dopiero na wiosnę, a możę wcześniej Dorota
gość
10-09-2009, 20:24:00

Najładniej jest tak jesienią, ale myślę ,że biorąc ogół czynników pod uwagę to wiosna lub lato będą najlepszym terminem i wówczas można sobie tam zamówić grill .ADA.Spokojnej nocy
Forumowiczka
11-09-2009, 03:56:00

Hello,
Wszyscy wyspani ?
Myślę, że wiosna - wczesne lato to byłby dobry czas na taki wypad. Maj - czerwiec ? Jak myślicie ? Oczywiście nie wiadomo kto z nas będzie akurat przed operacją, kto w trakcie a kto po... ale tak już będzie zawsze... nie możemy się zniechęcać . Zawsze można po prostu poleżeć w pokoju. To kiedy zaczynamy robić listę? Bo trzeba na pewno odpowiednio wcześnie zrobić rezerwację dla NASZEJ GRUPY

Spinka
Spinka
gość
11-09-2009, 06:52:00

Witam wszystkich . Dzisiaj ma zadanie do wykonania .
1. Jazda samochodem (po raz pierwszy od 26 czerwca) jako kierowca.
2. Spacer z psem ( " )
Ciekawa jestem jak mi to wszystko wyjdzie , skręty szyja ma prawie prawidłowe ale w samochodzie może być różnie. Pojadę kawałek jak nie dam radę to wrócę . A psa zabiorę na działkę tam nie muszę prowadzić bo na smyczy więc nie będzie groźby ze mnie pociągnie albo szarpnie .
Kurczę mam stracha z jednym i drugim ale trzeba zacząć żyć normalnie .
Za oknem pogoda taka sobie ale dobrze ze nie pada zachęcam do spacerów bo już nie długo będziemy tylko siedzieć w domu .

Ada mój lekarz powiedział ze nie ma przeciwwskazań na to abym wróciła na aerobik tylko sama mam zadecydować kiedy się będę czuła na siłach.
Ja postanowiłam ze dopiero po nowym roku wrócę do ćwiczeń niech się tam wszystko dobrze zrośnie i wyleczy . Pozdrawiam
Gosieńka
gość
11-09-2009, 07:56:00

Spinka a kto wymyślił ZLOT SZYJEK ??????????????????? Gosieńka

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama: