Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29019)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Początkująca
23-05-2012, 16:26:07

hej! w poniedziałek dołączę do grona szyjek, operacja w CKR w Konstancinie u dr Pawła Lisa, może ktoś z Was był tam operowany i podniesie mnie na duchu bo strasznie jestem zdołowana.
gość
23-05-2012, 16:27:05

Nie, te, które pokazujesz, sa rozgrzewające. Tamte były w formie taśmy i pamiętam, że miały rózne kolory. Mój doktor operator często chodził z szyją pooklejaną czarnymi.
to ja, Ania znana jako amadobo
Forumowiczka
23-05-2012, 16:32:30

sensson 2012-05-23 15:23:38 Słuchajcie mam pytania.
Co doprowadza do powiększania się wypukliny ?
Życie.....

sorry ale musiałam :)
a odpowiadając na pytanie o akupunkturę, sprawdź co mają w poradniach leczenia bólu blisko ciebie. U mnie jest elektroakupunktura - dopóki nie masz metalu w sobie można to stosować. Jest lepsza od akupunktury, bo dodatkowo małe prądy wzmacniają efekty. Brałam przed operacją, trochę działało. Działało na zasadzie wywoływania przekrwienia jakichś okolic, przez co była szansa na szybsze odprowadzenie zapalnych świństw produkowanych przez nasze kochane ciało w tych newralgicznych bolących miejscach.
Przeciwwskazaniem jest choroba nowotworowa.
Skierowanie od lekarza rodzinnego, czekanie około 3 tygodni na termin (przynajmniej ja tak miałam, więc da się przeżyć)
Nie wiem gdzie mieszkasz ale poszukaj sobie po tym haśle.
Asia
Początkująca
23-05-2012, 16:40:46

KINESIOLOGY TAPING to jest naklejanie tych plastrów. Kolor ma chyba coś wspólnego z naciskiem ale nie jestem pewna.
Vika
gość
23-05-2012, 16:52:37

amadobo 2012-05-23 18:27:05 Nie, te, które pokazujesz, sa rozgrzewające. Tamte były w formie taśmy i pamiętam, że miały rózne kolory. Mój doktor operator często chodził z szyją pooklejaną czarnymi.
Masz na myśli Tapping. Byłem tappowany już wiele razy g.... pomaga.
Pozdrawiam Paweł Jeśli nie otrzymujesz cudu ... Stań się nim
Forumowicz
23-05-2012, 16:53:01

Kinesiotaping to plastry naklejane aby odciążyć mięśnie a kolory to zwyczajnie siła kleju która musi utrzymać mięśnie w odciążeniu wielu ludzi sobie chwali a zwłaszcza sportowcy każda metoda dobra aby tylko przyniosła efekt in plus
ks Janusz
gość
23-05-2012, 16:54:20

buraczek - znalazłem idę w poniedziałek. Mam nadzieję że efekt będzie trwalszy niż po masażach :)
A teraz perełka. Kto wytrzyma do końca stawiam litra !!!
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=CmHrswckORY
Pozdrawiam Paweł Jeśli nie otrzymujesz cudu ... Stań się nim
Forumowicz
23-05-2012, 18:12:59

sensson 2012-05-23 18:54:20
A teraz perełka. Kto wytrzyma do końca stawiam litra !!!
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=CmHrswckORY
Podać Ci adres do wysyłki czy sam polejesz ???
miałem przez tydzień nie pisać na forum......
"Denerwowanie się to zemsta na własnym zdrowiu za głupotę innych"
gość
23-05-2012, 18:24:39

Paweł, wytrzymałem kiedy i gdzie spożywamy
Wszelkie maści, plastry przy dyskopatii, pomagają, tylko w jakim stopniu, żadnym.Powiedział mi rehabilitant, gdyby to wszystko pomagało to miałby kiosk z tymi suwenirami a nie ciężko pracował z pacjentem.
Akupunktura- niech mi pan powie, jak igły mogą działać na coś co jest mechanicznie zepsute w środku. To odpowiedź mojej pani dr. z poradni bólu
Jestem szczery aż do bólu
Paweł, gdzie i kiedy. Przyleć do Kraka to sprawę sfinansujemy. Teraz każdy chce latać,bo latając szybciej
można trafić na Wawel.
================================
Siedzi dwóch pijaków przed barem. Jeden mówi:
- Wiesz, że w Ameryce, to co trzeci człowiek umiera z pijaństwa.
- To nic, ale nas jest tylko dwóch.
================================
ir
krak62
Początkująca
23-05-2012, 18:38:20

Szyjeczki, nagrzeszyłam!!! Po siedmiu latach wsadziłam tyłek na rower, marki składak i przejechałam z 10 km. Po pięknej i gładziutkiej ścieżce rowerowej. Czuję się dobrze-zobaczymy jutro!
Wiem,że zrobiłam źle bo mam zakaz od neurochirurga ale to tak cudownie jechać wzdłuż plaży i słuchać szumu fal....
BEZCENNE
Vika

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: