Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29018)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
12-04-2011, 15:51:04

Witam Szyjki, cześć Szyjkowi!!!
Dziękuję za kciuki,ku..wa pomogło. Miałem kilka ofert pracy, oczywiście wszystkie za super kasę. Wybrałem jedną, ponieważ ja w nich uwierzyłem, a oni we mnie. Coś zaczynają w czym ja mam pojecie, i nawet chcą zainwestować w moja osobę kasę, niemałe pieniądze w szkolenie które jest wymagany przy pełnieniu funkcji kierowniczych.

Dorota, nie jest ważny kolejny wynik rezonansu, ważne jest twoje samopoczucie.

==================================

Wsiada pijany facet do taksówki. Taksówkarz się pyta:
- Gdzie jedziemy?
- Do domu!
- A dokładniej !?
- Do dużego pokoju....
=================================

Pozdro

Irek
Forumowiczka
12-04-2011, 16:41:35

Irku, gratulacje! To kiedy impreza w Krakowie?

Gość 2011-04-12 12:28:05 Wiesiu...
dodam,że ja bardzo boję się niedouczonych rehabilitantów:((.. Przekonałam sie na własnej skórze...Z gabinetu rehabilitanta...wieziono mnie do szpitala z ciężkim porażeniem 4-kończynowym:(...

Halina z mielopatią....

Halina - możesz opisać jak to się stało?
Początkująca
12-04-2011, 19:51:04

Cześć Irku, bardzo się cieszę , że coś w końcu u ciebie ruszyło w dobrym kierunku z pracą. Pamiętasz jak pisałam , że dla każdego kiedyś zaświeci słoneczko i może to akurat ten dobry moment dla ciebie. Trzeba trzeba wierzyć, że będzie coraz lepiej, dzięki za ponowne dodanie otuchy, bo tego mi było potrzeba. Teraz życzę zdrówka i powodzenia w działaniu. Pozdrawiam Dorota K.
gość
13-04-2011, 08:08:50

Spinko...
odpowiadam....posadzili mnie na krześle..na wprost lustra..
i głową w prawo-lewo,w przód i tył..no i stało się...
nie umiem opisać tego...ale CAŁA..Wszystko począwszy od głowy do stóp..wpadło w drgawki!!!!:(((..Gorzej to wyglądało jak atak padaczki...nie mówiąc o mnie co czułam..
A mieli mój rezonans..opis i rozpoznanie- mielopatia..:(
Tak się znają...

Irku..tez trzymałam kciuki!..Cieszę się...

Dorotko..Trzymaj się...

Pozdrawiam Wszystkie Szyjki:)
Miłego dnia...

Halina z mielopatią...

Jest 2,5 m-ca po operacji...zaczynam egzystować bez przeciwbólowych !!!!..:))))))
Wsiadłam za kółko...jako kierowca!!!:))
Początkująca
13-04-2011, 17:39:09

Halinko, gratulacje i oby z każdym dniem było lepiej, ale bardzo uważaj za kierownicą, bo tylu niemyślących jeździ po drogach, że aż strach, a jakieś raptowne hamowanie byłoby bardzo niewskazane w twojej sytuacji, tak że jak nie musisz to lepiej nie ryzykuj. Wiem ,że to duża satysfakcja jak człowiek po tak długim okresie wsiądzie za kółko i że czuje się , że wraca do normalności, ale w naszej sytuacji to lepiej dmuchać na zimne. Ja mieszkam na wsi i też wszędzie muszę dojechać , ale w dużym ruchu w Łodzi to staram się wyręczać mężem, bo zrobiłam się trochę małoskrętna w szyi. Dobrze, że uwolniłaś się od prochów, bo to na dłuższą metę są takie szkodliwce i ogłupiacze.Życzę ci , aby z każdym dniem było lepiej. Pozdrawiam Dorota K.
gość
14-04-2011, 12:51:30

Halinko!!

Bardzo się cieszę że czujesz się lepiej. Jaka to ulga jak można być samodzielnym i nie prosić się o pomoc. Musisz się szanować.
Ja odebrałam swój wynik z tk. Kolejna -porażka - bo mam dyskopatię Th9-Th10. Stąd też moje bóle pod łopatkami , słabe nogi i jeszcze parę innych objawów. 18.04 idę na wizytę do neurochirurga i zobaczymy co powie.
Ja tak czułam że tak będzie,że będę miała jeszcze jakieś uszkodzenia bo w chwili uderzenia w zęby siedziałam na krzesełku z niskim oparciem. Na wysokości tego oparcia ja mam problem z dyskiem.

Pozdrawiam wszystkich
gość
14-04-2011, 16:53:49

Witajcie Kochani...!!!:)

Mysiu,Dorotko... no i skończyło się:) dobre...Myślałam,że już jest dobrze, chwyciłam tylko za ścierkę-chciałam wymyć szafę w środku!."Kotów"..od zatrzęsienia.Pół godziny to trwało a i już cierpię drugi dzień..:(. Ramiona,tył głowy i pół pleców..:(.Leki znowu trzeba zażywać....
Chyba nie pogodzę się i nie zaprzyjażnię się z tą okrutną cholerą zwaną mielopatią ! :(

Dlaczego My,pełne życia musimy byc skazane na...obowiązkowe lenistwo????
Pytanie ..bez odpowiedzi...Wiem...

Dorotko dobrze piszesz....dmuchać na zimne..
Jestem potrzebna mamie. Jest po 4 chemii, po niecałych 5 latach, po usunięciu raka piersi...przyszły przerzuty na kości:((((. Mieszka 3oo km. ode mnie. Siostra młodsza 7 lat temu zmarła też na raka.:(

Przepraszam,że o tym piszę....ale wypluję to z siebie,może ..co może????...
Zła jestem...bo taka bezsilna....

Pozdrawiam serdecznie...

Halina z mielopatią....
gość
14-04-2011, 17:27:04

Kochana Halinko.
Los doświadcza wielu z nas.nie zawsze jest łatwo sie z tym pogodzić...parę lat temu miałam tylko pół roku aby sie pogodzić z myslą że tato odchodzi..miał raka płuc z przerzutami na kości...
tyle że mieszkałam niedaleko i mogłam z nim być co dzien ...zyczę Ci dużo siły
najgorsze jest gdy nie możemy mieć wpływu na pewne rzeczy...ale tak jest stworzony swiat
myslami jestem z Tobą

mimo wszystko musisz znalezć w sobie siły aby zadbac tez o siebie

pozdrawiam Beata
Początkująca
14-04-2011, 19:35:38

Halinko , bardzo ci współczuję, bo jestem sobie w stanie wyobrazić jak ci ciężko, ja miałam podobne przeżycia , w ciągu 3 lat straciłam mamę , tatę i brata, a po tym wszystkim wylądowałam na operacji po której przez pół roku dochodziłam do siebie. ale pomalutku jakoś się zaczęło uaładać to teraz znowu problemy z szyją choć na razie jest dobrze, odpukać. jak się rozejrzeć tak wokół siebie to każdy ma jakieś problemy, tylko dlaczego my mamy takie bolesne? Jestem dzisiaj padnięta , bo spędziłam 9 godzin w szkole .Życzę zdrówka i uważaj na siebie, to co napiszę może jest przykre, ale jesteśmy w sytuacji gdzie musimy myśleć zwłaszcza o sobie, bo nieraz jest tak, że komuś się nie pomoże a sobie zaszkodzi i kto nam wtedy pomoże? Takie to życie jest czasem okrutne. pozdrawiam Dorota K.
gość
14-04-2011, 19:45:04

Wszystkie szyjki!!

W naszej chorobie trzeba być egoistą. A jeśli nie potraficie to się nauczcie być się egoistą
To wszystko dla waszego dobra.

Pozdrawiam

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: