Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29020)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
04-12-2009, 20:58:03

Dzięki za pocieszenie-moj doktor mowi,że po tym zabiegu już w szyjce się nic nie zepsuje ale mam jeszcze dużo innych poziomow! ponoć jak się ruszy odcinek szyjny może posypać się lędźwiowy ale jak pierwszy operuje się lędźwiowy na pewno siądzie szyjny- fajna teoria. Na razie cierpliwie czekam .Vika
gość
05-12-2009, 08:37:29

Dzisiaj 5-12-2009 niektóre Szyki zaczynają się szykować do spotkania. Fryzury manikiury pedikiury nie zapomnieć o kołnierzykach. Życzę owocnego spotkania na szczycie oraz wielu przyjemnych wrażeń.

Miłego dnia

Irek
Forumowiczka
05-12-2009, 09:28:49

Szyjki właśnie się szykują , baterie aparatu ładują ,żeby owocem spotkania podzieć się z Szyjkami obecnymi tylko duchem .
Dziękujemy i pozostałym SZYJKOM równie radosnego i dobrego dnia
gość
05-12-2009, 18:32:08

ja dzisiaj poszedlem na takie lozko masujące Ceragem, instruktorki mi powiedzialy ze moje problemy z kregoslupem wynikają ze skrzywienia i bede to miec zawsze. Nie wyobrazam sobie zyc tak jak 90 latek w wieku 21 lat. chyba popelnie samobojstwo
gość
06-12-2009, 00:16:24

Wszystkim szyjką na spotkaniu życzę miłej imprezki.
Zosiu ja też już od 04.12 jestem babcią.Mam wnuczka.
Pozdrawiam
Ewa
gość
06-12-2009, 11:53:34

Gość 2009-12-05 19:32:08 ja dzisiaj poszedlem na takie lozko masujące Ceragem, instruktorki mi powiedzialy ze moje problemy z kregoslupem wynikają ze skrzywienia i bede to miec zawsze. Nie wyobrazam sobie zyc tak jak 90 latek w wieku 21 lat. chyba popelnie samobojstwo

Słuchaj Gościu ludzie żyją nie z takimi schorzeniami
i żyją do śmierci. Masz 21 lat czyli oczko najlepszy wiek żeby się zająć sobą i nie myśleć tylko o łóżku które Tobie proponują. Na twoim miejscu znalazł bym dobrego neurologa który wyjaśni na czym polegają Twoje skrzywienia a następnie zaprosił bym najfajniejszą instruktorkę na inne łóżko i po chorobie.
Samobójstwo, można się ciąć łykać piguły fajnie jest rzucić się pod pociąg proponuję powiesić się na szyi najfajniejszej instruktorki

Życzę trafnego wyboru

Irek
gość
06-12-2009, 13:05:06

Gość 2009-12-06 01:16:24 Wszystkim szyjką na spotkaniu życzę miłej imprezki.
Zosiu ja też już od 04.12 jestem babcią.Mam wnuczka.
Pozdrawiam
Ewa

Ewo super, gratulacje. Jeżeli dziadek ma na imię Adam to my wszyscy jesteśmy jedną wielką rodziną.

Irek
Początkująca
06-12-2009, 15:46:31

Dziewczyny jeszcze nic nie napisały o spotkaniu a może jeszcze nie wróciły . Ja to wam szalenie zazdroszcze , tak bardzo chciałabym zobaczyc was w realu . Umieście zdjęcia bedziemy mogli jedynie chociaż poptrzec na was .

Ewa gratuluje nowej roli ja jak dobrze pójdzie to dołącze do Ciebie , Zosi i Janusza w czerwcu .

Pozdrawiam wszystkich serdecznie .Gosienka
Forumowiczka
06-12-2009, 21:15:17

Małgosiu, dziewczyny wróciły o stosownej porze ale po grzechu rozpusty musi być słuszna pokuta
Trzeba było spoziomować nieco swoje ciało .
Część koleżanek zrobiło nas w tak zwaną trąbę i mimo gorlwych deklaracji wybraly apatramentowce zamiast wiejskiej chaty część do dziś zalega w ciepłych łóżeczkach powalona niemocą choroby -życzymy szybkiego uporania się z jesiennymi przypadłościami i dużo ciepełka.
Mimo tak okrojenego składu spotkanie ze wszech miar udane .Odwiedził nas Mikołaj . Zapytał czy Szyjki nie czynią wbrew swoim szyjkom a w nagrodę obdarował prezentami.
Oczywiście wzajemna wymiana doświadczeń i jak to w babińcu rozmowy na tematy wszelkie
Umawianki na przyszłość poczynine .
Nie mogę się powstrzymać, z mojej strony dla ADY -
ORDER DLA SZYJKI SUPER POZYTYWNEJ
Po każdym spotkaniu z Tobą jestem jak po dziesięciu Red Bullach-dodajesz skrzydeł
Zdjęć tym razem niewiele , więcej przegadałyśmy niż robiłyśmy .
Z przyczyn technicznych zdaję je na Janusza ale coś mnie niepokój zbiera z powodu Jego medialnej nieobecności .
Pozdrawiam -samozwańczy reporter Z.
Forumowiczka
06-12-2009, 21:21:04

Oczywiście Babciu dokonana i Babciu w drodze gratulacje
Ewa , zdrowia i siły , siły i jeszcze i raz siły bo wielkie, radosne wyzwanie przed Tobą

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: