U mnie tętniaka wykryto przypadkowo, bo w trakcie rezonansu magnetycznego ale przysadki mózgowej. Oprócz tętniaka 3 mm, choruje jeszcze na gruczolaka przysadki mózgowej z którym są problemy. W 2008 roku zdiagnozowano u mnie gruczolaka bo straciłem prawie wzrok w prawym oku, gruczolak był bardzo duży (5,5cm X4,5cm) zastosowano u mnie terapie farmakologiczną. Niestety troszeczkę się zmniejszył i na tym się zatrzymało. W 2009 roku przeszedłem operacje przez zatokę klinową, lecz nie udało się zlikwidować go całkowicie i zostało mi go ok 3 cm. Po tej operacji wykryto u mnie tętniaka. W 2010 roku przeszedłem radioterapie która miała na celu zatrzymać wydzielanie prolaktyny, niestety to także się nie udało i prl nadal jest wysoka a gruczolak nadal dość duży. Aktualnie biorę 12 tabletek dziennie bromergonu, 4 tabletki tygodniowo Dostinexu oraz 1 tabletkę dziennie eutyroxu, W 2011 wykryto u mnie gronkowca, a od prawie 2 miesięcy mam problemy z nogami, tzn bardzo mnie bolą. Nawet wstając rano to już mnie nogi bolą. Mam nadzieje że na wtorkowej wizycie u endokrynologa się coś dowiem bo ostatnio jak byłem to coś wspominali o kolejnej radioterapii.
Arek 18 lat