Dzień dobry!! :)
Fajnie, że ktoś tu jeszcze coś pisze :)
Z fb się wypisałem, wolę tu, choć ostatnio w ogóle nie mam ochoty czytać niczego o kręgosłupach, operacjach,
dyskopatii itp. i się nie nakręcać - będzie co ma być :)
Tak się przypomnę: dyskopatia i osteofity C5/C6/C7, dprotruzja L5/S1 i dyskopatie + zmiany zwyrodnieniowe Th4/Th5/Th6/Th7, Th10/Th11.
Po zimowej przerwie wróciłem do kijków - wszystkie mięśnie mnie teraz bolą, mam zakwasy jak diabli, wystarczyło 2 m-ce nie chodzić i jakbym zaczynał od zera - ale bóle takie typowo od kręgosłupa znacznie się zmniejszyły zniknęły prawie całkiem :) Zobaczymy co będzie dalej - na razie mam taki plan, że jak do sierpnia nic się nie zmieni zrobię kontrolny rezonans i jakby co to z nim do neurochirurga. Teraz planuje zakup maszynki do TENS'ów - znalazłem dość porządne za ok 200 zł - mój rehabilitant stwierdził, że są jak najbardziej OK - i będę robił sobie rehabilitację w domu :) a potem się zobaczy :)
Pozdrawiam wszystkich!!!
P.S.
Piotrze - zazdroszczę miejsca zamieszkania :) nie wiem jak u Was jest latem, bo o tej porze roku nigdy w Świnoujściu nie byłem, ale zimą jest super :) i tez fotkę wrzucę ;)
Pozdrawiam!!!