Witajcie,
Czytam wszystko na bierząco, ale tak mi sie jakos nie pisało Ja wczoraj byłam na kolejnej wizycie u doktora operującego. Kolejny miesiąc zwolnienia mi wypisał, sprawdził postępy rehabilitacji i za miesiąc do kontroli. Mówiłam, że chciałabym do pracy wrócić to powiedział, że za miesiąc zadecyduje.
Tydzień temu byłam na kontroli w ZUS. Pani przecznik była bardzo miła. Stwierdziła, że trochę dziwna jestem, bo mówię że sie lepiej czuję i przyszłam uśmiechnięta. Napisała, że zwolnienie zasadne i do końca sierpnia "nie kontrolować"
NewYork @
czy byłaś na konsultacjach w innych ośrodkach? Czy to kwalifikacja od jednego lekarza? Nie chcę podważać tej decyzji, tylko w różnych ośrodkach różne metody sa stosowane. Może gdzieś coś innego niż usztywnienie 4 z 7 kręgów by zrobili? Ja przed operacją byłam w trzech i w każdym proponowali mi inną metodę. Może kwalifikowałabyś sie choć do jednego poziomu ruchomego? Takie hybrydy chyba w Opolu robią. Tomwro miałby więcej do powiedzenia na ten temat. Ale to oczywiście tylko taka sugestia. Jesteś młoda i dobrze byłoby wybrać najlepsze rozwiązanie.Trzy poziomy niewielu lekarzy robi za jednym zamachem, ale spotkałam się z wstawieniem nawet trzech ruchomych od razu. Oczywiście jest to kwestia kwalifikacji, bo nie u każdego jest to dobrym rozwiązaniem. Myślę że warto to chociaż rozważyć, bo decyzja jest dużej rangi
Pozdrawiam wszystkich.
Bety
W życiu nie chodzi o to, by przeczekać burzę, a o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu.
Marzec 2014:discectomia i artroplastyka C5/6 i C6/7
Implanty ruchome Aesculap activ C