Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29022)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Początkująca
16-05-2014, 12:00:21

Witajcie kochani szyjkowicze dawno sie nie odzywalam ale zapewniam czytam systematycznie to nasze forum. Jestem juz w szpitalu i czekam ....jutro rano beda mnie kroic dwa poziomy ze stabilizacja.miedzytrzonowa wkreca srubki i beda chodzic jak ta lala. Tak wiec trzymajcie za mnie kciuki a na pewno jak juz bedzie PO odezwe sie..
Pozdrawiam wszystkich cierpiacych.
Początkująca
16-05-2014, 12:20:06

Wena68,trzymam kciuki z Twoją szyjkę. U mnie mija dziewiąty miesiąc od zabiegu, miałam dokładnie tak robione jak planują Tobie. Przyznaje, że czasem poboleje ale już inaczej. Gdybym miała drugi raz podejmować decyzję o zabiegu, była by taka sama. Cieszę się bo na stałe zniknęły okropne dolegliwości głowy(uczucie ciężkości, ucisk, zawroty, szumy w uszach).Wierzę że i Ty będziesz mogła cieszyć się z tego kroku.Pozdrawiam
Wtajemniczona
16-05-2014, 12:58:54

Wena68 trzymamy kciuki!!! Kiedy będziesz po daj znać!!!!! Wspieramy sie nawzajem.
Byłam dzisiaj w ZUS. Oczywiście zwolnienie zasadne i wręcz mi pan dr powiedział, żebym do pracy się nie spieszyła po takiej operacji. To nie będę.
Kasia
Operacja 24 luty 2014. C6-C7. Implant międzytrzonowy Cervios 6.
Początkująca
16-05-2014, 16:33:49

czesc wszystkim,
za oknem pochmurno i deszczowo.
ale dobrze czuje sie. nic mnie nie boli
.trzymam kciuki Wena68.bedzie dobrze.
po jakim czasie Zus wzywa na komisje.pytam bo ja nawet nie mam jeszcze wypisu ze szpitala.25 marca mialam zabieg.nie umiem doprosic sie u operatora.
pieknego wieczoru zycze wszystkim tym ,ktorzy tu zagladaja.
Wtajemniczony
16-05-2014, 19:14:57

Hej 300km zaliczone właśnie wróciłem z Opola z konsultacji u Doktora Ł .Decyzja operacja tzw hybryda c6/7 sztywny c5/6 ruchomy juz mam skierowanie w poniedziałek ustalony będzie termin.Spytałem się doktora niech pan powie tak szczerze czy wrócę na ciężarówki?on nie tylko na ciężarówki ale i da pan rade obskoczyć tirówki hahahaLekarz konkretny mało mówi,nie owija w bawełnę.
Początkująca
16-05-2014, 20:46:47

dino73.
mi tez obiecal ze wroce do pracy.
czas pokarze czy dotrzyma slowa.dlatego pytalam czy masz wizyte u ordynatora.
Wtajemniczona
16-05-2014, 20:58:05

No, Dino, ja miałam już śmigać. pół roku mija i czarna dziura. za dwa tygodnie mam drugi zabieg na tym samym poziomie. tym razem od tyłu. nie mam zrostu, ale mam za to objawy :(
ale nie zniechęcam Cię. u każdego jest inaczej.
Wena, kciuki w górę. będzie dobrze:)
Wypadek 02.2009. długa rehabilitacja. zabieg 14.11.2013 (dyscektomia c5/c6, stabilizacja przestrzeni PEEK Cornestrone)
gość
16-05-2014, 21:11:18

hej, dino73, klamka zapadła ;) Jeśli już podjęłeś decyzję to sie nie wahaj, i przyjmij opcję że NAPEWNO będzie wszystko dobrze ! Osobiście znam przypadki osób co wracaja do pracy zawodowej i nie maja żadnych dolegliwości, twoja ciężarówka pewnie już za Tobą tęskni
Powodzenia, i czekamy na pozytywne relacje ;) :)
Wtajemniczony
16-05-2014, 21:46:25

Małgosia14 ty u doktora Ł się robiłaś?a co miałaś i kiedy bo już się gubię kto jest kim i gdzie miał robione i jak sie czuje
Wtajemniczona
16-05-2014, 21:48:11

Szyjka74 o rety! Jak widać scenariusze mogą być przeróżne i niektóre niezbyt optymistyczne. Trzymaj się!
Dino, jak mus to mus. Oby Twój scenariusz był z happy endem!
Kasia
Operacja 24 luty 2014. C6-C7. Implant międzytrzonowy Cervios 6.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: