Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29022)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
15-05-2014, 20:14:04

ZOSIENKO
Imieniny - dzień radosny,
Pełen kwiatów, zapach wiosny.
Wszyscy złożyć chcą życzenia
Zdrowia, szczęścia, powodzenia.
Niech Ci słońce zawsze świeci,
Niechaj czas radośnie leci!
Niech odejdą smutki, złości,
I powróci czas radości!
Te życzenia, choć z daleka,
Płyną jak wzburzona rzeka
I choć skromnie ułożone,
Są dla Ciebie przeznaczone!
Dorota
Życie jest łatwiejsze niż się wydaje. Wystarczy godzić się z tym, co jest nie do przyjęcia, obywać się bez tego, co niezbędne i znosić rzeczy nie do zniesienia.
Początkująca
15-05-2014, 20:28:46

Zosiu wszystkiego najlepszego z okazji imienin.
przede wszystkim DUZO ZDROWIA.!!!!!!!!
Forumowiczka
15-05-2014, 20:51:14

Dziękuję za piękny bukiet i życzenia:)
Tak- SZLACHETNE ZDROWIE... - to najważniejsze :)
Ku pocieszeniu szyjek niecierpliwych i zaniepokojonych po operacji- czas i znalezienie własnej drogi przynosi ulgę.
Ja 10 i 7 lat po operacjach z 3 sztywnymi poziomami dołączam do optymistycznego towarzystwa m.innymi Piotra, Bogny.
Wstyd się przyznać ale za nic mam nasze szyjkowe przykazania i chwilo trwaj. Z rzadka jakiś grzech odbije się czkawką.
Pisałam o tym już wielokrotnie ale wspomnę ponownie o zbawiennym wpływie osteopatii. Może ten trop będzie dla kogoś przydatny i przywróci wiarę w cud uzdrowienia tak jak u mnie.
Pozdrawiam Z.
Początkująca
15-05-2014, 21:30:10

Zosiu,
życzę Ci wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń oraz duuuużo zdrowia!!!
gość
16-05-2014, 06:19:55

Zosieńko wszystkiego najlepszego za Twoje Wielkie Serce ,obyś zawsze była pełna radości i pomocna dla innych !Życzę Ci dużo ,dużo zdrowia,pogody ducha ,samych prawdziwych przyjaciół wokół Ciebie ,dużo radości i spełnienia wszystkich marzeń!Przepraszam ,że dopiero dziś ale złośliwość rzeczy martwych mi przeszkodziła ,uszkodzony internetTrzymaj się
Wtajemniczona
16-05-2014, 08:37:32

Ciszę się że u ciebie Piotr tak wszystko wróciło do normy i jest dobrze w 100% to na prwdę rzadko się zdarza.. Chociaż każdy przypadek jest inny i jak sam wiesz co jednemu pomaga nie musi zadziałać u innych. Ale cieszę się że jest dużo osób którym operacja przyniosła poprawę . Nie można jedna zapomnieć o tych którym aż tak się nie poszczęściło. i dlatego te dylematy mają wszyscy przed.
Pozdrawiam Renata
Przed operacją Zwyrodnienie C4do C7 + długi opis
Początkująca
16-05-2014, 09:23:44

Hejo mam takie pytanko jeszcze^^ a jak u Was jest ze spaniem, ja jak rano sie budzę to gorzej mnie boli niz w ciagu dnia jak siedzę czy chodzę:/
A wydawało mi sie ze podczas snu to raczej powinno mniej bolec, w końcu kręgosłup i mięśnie maja odpoczynek ^^ Buziaki :D
Wtajemniczona
16-05-2014, 10:15:08

kochani, dzisiaj byłam na komisji ZUS w sprawie sanatorium, terminy bardzo odległe bo dawali na październik, udało się mnie upchnąć od 11.08 do Kamienia Pomorskiego do sanatorium Dąbrówka, czy ktoś tam był? Piotrek a może ty coś więcej mi powiesz to twoje okolice
jeżeli zabałaganione biurko jest oznaką zabałaganionego umysłu - oznaką czego jest puste biurko...? 7 luty 2013 operacja C5/C6 i C6/C7 implanty typu Zero-P klinowe firmy Synthes
Forumowiczka
16-05-2014, 10:52:38

Marzenko, trochę opini jest na tym portalu
http://www.forum.nasze-sanatorium.pl/viewtopic.php?f=3&t=3401
Nie są najświeższe i może tak jak zrobiła to jedna z opiniodawczyń warto zadzwonić do ośrodka.
Może też uzyskasz coś bardziej aktualnego na tymże portalu po odświeżeniu tematu.
Pozdrawiam Z.
Wtajemniczona
16-05-2014, 11:50:05

Zosia, dziękuję, no myślałam że i tu ktoś się wypowie, Piotra tereny zna z autopsjii
na tamtym forum też jestem, noi jest mało , czekam na relacje osób co teraz zaczęły turnus
jeżeli zabałaganione biurko jest oznaką zabałaganionego umysłu - oznaką czego jest puste biurko...? 7 luty 2013 operacja C5/C6 i C6/C7 implanty typu Zero-P klinowe firmy Synthes

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Uszkodzone nerwy w głowie
Dzień dobry, Czy aktualnie jest na forum osoba, która jak w tytule ma uszkodzone nerwy w głowie? Jak z taką chorobą radzicie sobie zawodowo jeśli jedyną realną pomocą sobie jest próba ochrony uszkodzonych nerwów przed wiatrem..? Pytam, bo nie rozstaje się z nakryciem głowy (jedynie w lato). Jeśli leki, zabiegi i operacje nie przynoszą trwałej ulgi a jedynie tymczasową to jak sobie radzicie?
gość
Caspr 2
Czy mając objawy neurologiczne oraz przeciwciała anty-CASPR2 w surowicy można mówić o przypadkowym znalezisku ?
gość
Zaniki korowe
Witam mam 46 lat i ostatnio neurolog wysłała mnie na badania z powodu bólów głowy które męczą mnie od ponad 20 lat i wyszło coś takiego z badania:/ kazała powtórzyć za rok ale chciałem zapytać czy ktoś może miał coś podobnego?
gość
Bardzo bym prosiła o poradę.
Mama ma 60 lat choruje od roku, ręce opadają od poniedziałku zaczęła rehabilitację domową. Mam dziecko 10 letnie on na to wszystko patrzy jak mama robi się nie znośna nawet tramal nie pomaga na ból nóg.
Reklama: