Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29023)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
15-05-2014, 20:14:04

ZOSIENKO
Imieniny - dzień radosny,
Pełen kwiatów, zapach wiosny.
Wszyscy złożyć chcą życzenia
Zdrowia, szczęścia, powodzenia.
Niech Ci słońce zawsze świeci,
Niechaj czas radośnie leci!
Niech odejdą smutki, złości,
I powróci czas radości!
Te życzenia, choć z daleka,
Płyną jak wzburzona rzeka
I choć skromnie ułożone,
Są dla Ciebie przeznaczone!
Dorota
Życie jest łatwiejsze niż się wydaje. Wystarczy godzić się z tym, co jest nie do przyjęcia, obywać się bez tego, co niezbędne i znosić rzeczy nie do zniesienia.
Początkująca
15-05-2014, 20:28:46

Zosiu wszystkiego najlepszego z okazji imienin.
przede wszystkim DUZO ZDROWIA.!!!!!!!!
Forumowiczka
15-05-2014, 20:51:14

Dziękuję za piękny bukiet i życzenia:)
Tak- SZLACHETNE ZDROWIE... - to najważniejsze :)
Ku pocieszeniu szyjek niecierpliwych i zaniepokojonych po operacji- czas i znalezienie własnej drogi przynosi ulgę.
Ja 10 i 7 lat po operacjach z 3 sztywnymi poziomami dołączam do optymistycznego towarzystwa m.innymi Piotra, Bogny.
Wstyd się przyznać ale za nic mam nasze szyjkowe przykazania i chwilo trwaj. Z rzadka jakiś grzech odbije się czkawką.
Pisałam o tym już wielokrotnie ale wspomnę ponownie o zbawiennym wpływie osteopatii. Może ten trop będzie dla kogoś przydatny i przywróci wiarę w cud uzdrowienia tak jak u mnie.
Pozdrawiam Z.
Początkująca
15-05-2014, 21:30:10

Zosiu,
życzę Ci wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń oraz duuuużo zdrowia!!!
gość
16-05-2014, 06:19:55

Zosieńko wszystkiego najlepszego za Twoje Wielkie Serce ,obyś zawsze była pełna radości i pomocna dla innych !Życzę Ci dużo ,dużo zdrowia,pogody ducha ,samych prawdziwych przyjaciół wokół Ciebie ,dużo radości i spełnienia wszystkich marzeń!Przepraszam ,że dopiero dziś ale złośliwość rzeczy martwych mi przeszkodziła ,uszkodzony internetTrzymaj się
Wtajemniczona
16-05-2014, 08:37:32

Ciszę się że u ciebie Piotr tak wszystko wróciło do normy i jest dobrze w 100% to na prwdę rzadko się zdarza.. Chociaż każdy przypadek jest inny i jak sam wiesz co jednemu pomaga nie musi zadziałać u innych. Ale cieszę się że jest dużo osób którym operacja przyniosła poprawę . Nie można jedna zapomnieć o tych którym aż tak się nie poszczęściło. i dlatego te dylematy mają wszyscy przed.
Pozdrawiam Renata
Przed operacją Zwyrodnienie C4do C7 + długi opis
Początkująca
16-05-2014, 09:23:44

Hejo mam takie pytanko jeszcze^^ a jak u Was jest ze spaniem, ja jak rano sie budzę to gorzej mnie boli niz w ciagu dnia jak siedzę czy chodzę:/
A wydawało mi sie ze podczas snu to raczej powinno mniej bolec, w końcu kręgosłup i mięśnie maja odpoczynek ^^ Buziaki :D
Wtajemniczona
16-05-2014, 10:15:08

kochani, dzisiaj byłam na komisji ZUS w sprawie sanatorium, terminy bardzo odległe bo dawali na październik, udało się mnie upchnąć od 11.08 do Kamienia Pomorskiego do sanatorium Dąbrówka, czy ktoś tam był? Piotrek a może ty coś więcej mi powiesz to twoje okolice
jeżeli zabałaganione biurko jest oznaką zabałaganionego umysłu - oznaką czego jest puste biurko...? 7 luty 2013 operacja C5/C6 i C6/C7 implanty typu Zero-P klinowe firmy Synthes
Forumowiczka
16-05-2014, 10:52:38

Marzenko, trochę opini jest na tym portalu
http://www.forum.nasze-sanatorium.pl/viewtopic.php?f=3&t=3401
Nie są najświeższe i może tak jak zrobiła to jedna z opiniodawczyń warto zadzwonić do ośrodka.
Może też uzyskasz coś bardziej aktualnego na tymże portalu po odświeżeniu tematu.
Pozdrawiam Z.
Wtajemniczona
16-05-2014, 11:50:05

Zosia, dziękuję, no myślałam że i tu ktoś się wypowie, Piotra tereny zna z autopsjii
na tamtym forum też jestem, noi jest mało , czekam na relacje osób co teraz zaczęły turnus
jeżeli zabałaganione biurko jest oznaką zabałaganionego umysłu - oznaką czego jest puste biurko...? 7 luty 2013 operacja C5/C6 i C6/C7 implanty typu Zero-P klinowe firmy Synthes

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: