Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29022)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Wtajemniczona
01-03-2013, 16:11:31

Dziękuję wszystkim za odpowiedzi i wyjaśnienie różnicy. U mnie na jednym poziomie przepuklina modeluje, na drugim uciska rdzeń kręgowy. Operowany mam mieć ten poziom, gdzie jest ucisk czyli C5/C6.
Piotrze, daj trochę tego swojego słoneczka znad morza do mnie na południe. Dni ostatnio szare, bure i ponure. Słońca jak na lekarstwo. A tak by się przydało dla polepszenia nastroju.
Pozdrawiam wszystkich, a w szczególnośći świeżynkę po -Janusza
Początkujący
01-03-2013, 17:00:10

Witam, i mam do was pytanie, jestem trzy miesiące po operacji, byłem dziś u lekarza rodzinnego a on nie chce mi przedłużyć zwolnienia i wysyłą do neurochirurga jak sobie z tym radzicie proszę o radę bo uważam że na powrót do pracy to jeszcze za wcześnie miałem operowany szyjny na trzech poziomach
Pozdrawiam Adam
Wtajemniczona
01-03-2013, 17:25:55

Hej Januszu .Jak miło ponownie zobaczyć Twój wpis,chociaż kiedyś może,a może nie odrobinkę poczułam szpilę od Ciebie ale to okazało się pozytywem dla mnie.Teraz cieszę sie każdym dniem PO bo jakże miło zobaczyć niebo i słonusio.Życzę Tobie każdego dzionka pozytywnego i coraz lepszej kondychy i wiadomo uwag może czasami bardziej szpilowych ale może tego nam trzeba.
Kasia-która już lepiej macha swoimi 4k-niedowładami,ale ciagle walczy,bo warto pomachać choćby do Janusza
Forumowicz
01-03-2013, 17:36:31

Pozdrowionka dla Ciebie Janusz.Agachrab zobacz moja galerię sa tam morskie klimaty-a dzisiaj byłem na zachodzie słońca-bajka przed 1830 polecam.Adam 47 w moim przypadku miałem zwolnienie od ortopedy i w trakcie tego zwolnienia byłem na operacji.Po niej nastepne dał mi ortopeda do momentu rozpoczęcia swiadczenia rechabilitacyjnego-wczesniej złozyłem odp.formulaz.A co do tego czy do pracy to co dwa miesiące jezdzę na kontrole do neurochirurga-aktualnie wykozystałem 182 dni l-4,a od 10 stycznia jestem na swiadczeniu-przyznali 5-mcy,a chcieli dac 8 mcy.Niewiem cz oto chodziło Ci.piotr
piotr19 C-5/C-6,C-6/C7,implanty ;Peek Prevail stabilizacja C-5-C6-C7,4 śróby operacja;13.11.2012.
Początkująca
01-03-2013, 18:11:14

Adam47 ja czekając na operacje odc lędźwiowego dostawałam zwolnienie od lekarza rodzinnego, który zaznaczył, że po operacji "umywa ręce" i mam przejść pod opiekę specjalisty, gdyż w papierkach do ZUS lepiej to wygląda, a przede wszystkim większe bezpieczeństwo dla pacjenta.
Piotr19 w poprzednim swoim poście pytałam o terminy operacji odc. szyjnego w Trójmieście, gdyż jestem już na świadczeniach rehabilitacyjnych,a one dawane są tylko do 360 dni....a mi ten czas się kończy...
Forumowicz
01-03-2013, 18:59:20

Kasia pamiętam ten wpis do dzisiaj pisałeś w nim że chcesz się żucić pod tramwaj i to mnie wtrąciło z równowag dla tego odpisałem nie co złośliwie abyś się przebudziła że na dyskopati świat się nie kończy i mam nadzieję że wyszło to Tobie na dobre
Pozdrawiam
ks Janusz
Forumowicz
01-03-2013, 19:01:09

Kasia pamiętam ten wpis do dzisiaj pisałeś w nim że chcesz się rzucić pod tramwaj i to mnie wtrąciło z równowag dla tego odpisałem nie co złośliwie abyś się przebudziła że na dyskopatii świat się nie kończy i mam nadzieję że wyszło to Tobie na dobre
przepraszam za błedy ale jeszcze nie kumam
ks Janusz
Wtajemniczona
01-03-2013, 19:10:58

Januszu!
Dużo zdrowka, sił i mocy i nieusstannego optymizmu!
Początkująca
01-03-2013, 19:24:48

Janusz ja też przyłączam się do życzeń ZDRÓWKA DRÓWKA i ZDRÓWKA.
gość
01-03-2013, 20:21:05

witam.
Janusz super że w domku już, teraz tylko lepiej bedzie :)
Agachrab- znalazłaś jakieś informacje o janowicach?
cały czas waham sie miedzy janowicami, ustroniem i iwoniczem....nie wiem co wybrać
no i odliczam dni :D

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: