Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29018)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
23-04-2009, 22:03:00

SiDi
są i także dyskowicze
...wyobraźcie sobie że po (i tak krótkim) oczekiwaniu na rezonans we wrocławiu ,nie dano mi tego badania zrobić (pod koronką mam tzw ćwiek z metalu) ... i pani stwierdziła że nie zrobi jak nie będę miał pewności czy to nie zaszkodzi .
Dzwoniłem do mojego lekarza ,a on do znajomego radiologa ,i stwierdził że jeżeli jest to jeden ząb ,to w żadnym wypadku nie zaszkodzi i nioc się nie będzie działo ,chyba żeby to był mostek itp
następne badanie mam już w środę ... zobaczymy co tam mam ...
pracuję i dużo dźwigam i nadal nie wiem czy sobie nie pogarszam ....

Pozdrawiam
Marek
Legnica
gość
24-04-2009, 16:19:00

Bardzo proszę o odpowiedz . Jestem po operacji kręgoslupa szyjnego . Operację mialam 3 miesiące temu ale niestety nie dowład prawej ręki utrzymuje się do dnia dzisiejszego jest ona w dalszym ciągu nie władna manualnie . Mój neurolog powiedział że może to być przykurcz pisarski a ja biedna nie wiem co to jest . Może ktoś z was miał do czynienie z taką diagnozą .Bardzo proszę o pomoc. Dzięki i pozdrawiam
Początkująca
24-04-2009, 18:11:00

Witam, ja miałam operacje 28/01/2009 po operacji także miałam problemy z czuciem w rękach-poinformowałam o tym mojego neurochirurga (leczę się u lekarza, który mnir operował) na wizycie w marcu, zapisał mi 15 zastrzyków o nazwie Milgama, dostawałam je co 2 dni i po nich czuję ręce, u Pani być może stan był bardziej przewlekły przed operacją a z tego co wiem z informacji od moich znajomych ze szpitala ma to ogromne znaczenie w przypadku czasu powrotu do normalnego stanu z przed ucisku na rdzeń. Pozdrawiam serdecznie i życzę szybkiego powrotu do zdrowia.S. [addsig]
SiDi
Początkująca
24-04-2009, 18:16:00

Wiadomość dla P.Marka z Legnicy, ja też mam metalowy trzpień pod koronką ale mi w Poznaniu zrobiono rezonans bez żadnych problemów. A co do dźwigania to lepiej niech się Pan oszczędza jeżeli Pan może, bo każdy intenywny wysiłek w przypadku problemów z kręgosłupem może spowodować pogorszenie stanu zdrowia radzę Panu niech Pan uważa Pozdrawiam S.[addsig]
SiDi
gość
24-04-2009, 20:06:00

Dziękuję bardzo za tak szybką odpowiedz.Faktycznie mój ucisk był bardzo mocny i też długo trwał.Samo to że operację miałam od razu na 2 poziomach bo stan mojego kręgosłupa był fatalny i niestety mam inplanty i to sztywne .Pozdrawiam i zdrowia życzę
gość
27-04-2009, 15:08:00

Ludzie pomarliście na ty forum ????? A zawsze było tu tak gwarno
gość
27-04-2009, 21:58:00

Po prostu cierpimy ... w ciszy Pozdrawiam
gość
28-04-2009, 07:56:00

Czas najwyższy przerwać tą ciszę i cierpienie .Pozdrawiam -Optymistka
gość
28-04-2009, 14:17:00

Bbasia3121, gdzie przyjmuje ten rehabilitant?
gość
04-05-2009, 17:08:00

mam pytania

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: