Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29021)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Wtajemniczona
27-06-2011, 18:46:53

Dotyczy forum!
Dzięki wypowiedziom ludzi na tym forum przetrwałam trudny czas przed i po operacji mojego męża.
Dostałam i dostaję cenne dla nas wskazówki dotyczące rehabilitacji pooperacyjnej.
Uważam ,że forum jest bardzo potrzebne i bardzo cenię sobie wypowiedzi ludzi poważnie podchodzących do swojego zdrowotnego problemu.
Pozdrawiam wszystkie szyjki te"starsze" stażem i nowe a szczególnie te które czekają na zabieg.

Buraczku głowę mąż umył na drugi dzień po zabiegu -może trochę za szybko ale nie mogłam go powstrzymać. To chyba z radości ,że już po najgorszym
wiesia
Forumowiczka
27-06-2011, 19:32:56

medforum 2011-06-27 20:13:22
Prosze sie zastanowic, czy nie chcialby Pan zostac moderatorem, czytam co pewien czas dyskusje i ma Pan spore powazanie wsrod uczestnikow dyskusji.

Popieram jak najbardziej!
Irku, może się zgodzisz?

Masz swoje zdanie, potrafisz zareagować gdy coś złego tu się dzieje.

Słuchajcie, co Wy na to? Zrobimy Irka Moderatorem?
Może jakieś głosowanie?
Spinka
Wtajemniczona
27-06-2011, 19:37:39

Głosuję na Irka!
Spinko popieram Twój pomysł.

Irek moderatorem!
wiesia
Forumowiczka
27-06-2011, 21:08:11

Dzięki Wiesiu za odpowiedź. drugi dzień jest ok, da się wytrzymać No i popatrz - mała rzecz a cieszy :). Asia
gość
28-06-2011, 08:14:50

Witam.
Szanowny Medforum, kochane Szyjki. Dziękuje wszystkim za zaufanie jakim darzycie moją osobę, niestety w chwili obecnej muszę odmówić przyjęcia tak wielkiego wyróżnienia jakim jest funkcja Moderatora naszego wątku. Obecnie jestem biernym uczestnikiem forum, spowodowane jest to wieloma względami kwestii osobistej. Jest tutaj wielu wspaniałych ludzi, którym ta funkcja należy się z przydziału. Posiadają wiedzę merytoryczną, oraz bogate doświadczenie w naszym wątku. Chcę przypomnieć wszystkim, że moderato to nie tylko tropiciel kretów, trolii, itp. to osoba która powinna służyć radą wszystkim. Jeszcze raz dziękują, moja propozycja to : Zosia, Spinka, Janusz (może cała trójca).

=================================
Dlaczego nie ma dowcipów o adminach i moderatorach for?
Bo wszyscy którzy je pisali zostali zbanowani.

Dlaczego admini zawsze dobierają się parami?
Bo jeden umie czytać, a drugi banować.

==================================

Pozdrawiam, miłego
Irek
krak62
gość
29-06-2011, 21:40:12

Zaglądam tu od kilku dni więc stwierdziłem, że się przywitam :)

Moja znajoma miała operację nieco ponad tydzień temu a ja teraz staram się znaleźć wszelkie pożyteczne informacje, które mogłyby jej pomóc. Po prostu lecę od pierszego posta Piranii i wklejam do pliku tekstowego cokolwiek co wyda mi sie przydatne. Na razie jestem na 250 stronie :D

W pewnym momencie pomyślałem, że można by te wszystkie porady zebrać do kupy, jakoś fajnie zredagować i umieścić w jednym miejscu. Mogłoby to pomóc wielu osobom, które mają problem z "szyją" a i weteranom oszczędzić czas na powtarzanie od paru lat tych samych rzeczy. Co wy na to? A może już ktoś to zrobił? Całego tematu wszak nie przeczytałem.

Poza tym dziękuję wszystkim osobom, które znajdowały/znajdują czas na dzielenie się tutaj swoimi opiniami, radami i słowami otuchy, zwłaszcza Zosi. Jestem pod dużym wrażeniem Twojej postawy.
Włodek
Forumowicz
29-06-2011, 22:17:01

Oglaszam malutki konkurs dla "szyjek".

Prosze o przysylanie na adres: poczta@medforum.pl zbioru porad, ktore uwazacie za potrzebne, w temacie wiadomosci prosze o wpisanie: szyjki porady.

Porady zostana zebrane do jednego lub kilku tekstow i opublikowane na lamach ForumNeurologiczne.pl, prosze pamietac, zeby sie podpisac, tak, aby zaden autor porady nie zostal pominiety.

Autorzy najlepszych tekstow otrzymaja zestaw gadzetow Medforum.
Kontakt Medforum
Forumowiczka
30-06-2011, 07:53:26

Irku, nie mogę zostać moderatorem z powodów, jak sądzę, podobnych do Twoich. Zastanawiam się zresztą czy nie lepiej żeby tę funkcje pełnił jednak ktoś bez naszych doświadczeń i emocji? medforum chyba nas nie opuści w potrzebie?
medforum 2011-06-30 00:17:01 Oglaszam malutki konkurs dla "szyjek".

Prosze o przysylanie na adres: poczta@medforum.pl zbioru porad, ktore uwazacie za potrzebne, w temacie wiadomosci prosze o wpisanie: szyjki porady.

O! A to ciekawe. A do kiedy można wysłać takie porady? Może się skuszę...
Spinka
gość
30-06-2011, 15:15:39

Bardzo prosimy Spine , zebys zostala moderatorem.Dzieki Tobie panuje na tym watku porzadek , eliminujesz balaganiarzy , przeszkadzaczy szyjacych zbyt grubymi nicmi, dzieki Tobie jestesmy bezpieczne , chetnie czytamy i wlaczamy sie do dyskusji czasami do polemiki jesli potrzeba.Ktos musi czuwac nad porzadkiem i pozamiatac . Czy zgodzisz sie byc dla nas wszystkich patronem? Cieszysz sie bezapelacyjnie naszym zaufaniem , prosimy Ciebie poswiec tylko kilka minut swojego cennego czasu a bedziemy Tobie bardzo wdzieczne.

Dziewczyny i chlopaki podpisujcie sie pod apelem.

Jadzia
Forumowicz
30-06-2011, 15:32:21

Spine 2011-06-30 09:53:26
O! A to ciekawe. A do kiedy można wysłać takie porady? Może się skuszę...

proponuje, aby data graniczna byl 15 lipca, oczywiscie po tym terminie mozna nadal przysylac, ale to 2 czesci lub uaktualnienia.

Zobaczymy jak temat poradnika sie potoczy, ale byc moze poprosimy ktoregos z naszych ekspertow o recenzje ;)
Kontakt Medforum

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: