Witajcie jestem przed zabiegiem na odcinek szyjny c5c6 bardzo się boje znajoma jest kilka dni po zabiegu I w trakcie zabiegu doszło do krwawienia Teraz to już się boje .....
Gość 2019-11-25 20:59:48
Witajcie jestem przed zabiegiem na odcinek szyjny c5c6 bardzo się boje znajoma jest kilka dni po zabiegu I w trakcie zabiegu doszło do krwawienia Teraz to już się boje .....
Gość 2019-11-25 21:20:01
witam,
czy przy dyskopatii szyjnej możliwe są również bóle nisko pod łopatką i tak bardziej z boku? Proszę odpowiedzcie czy ktos tak miał, ma
Gość 2019-11-25 21:20:01
witam,
czy przy dyskopatii szyjnej możliwe są również bóle nisko pod łopatką i tak bardziej z boku? Proszę odpowiedzcie czy ktos tak miał, ma
AgaZielona 2019-11-26 16:37:15
Witam Szyjki! I nowe i stare
Co u Was słychać?
Ja walczę namiętnie, jestem po 2 wizytach u fizjoterapeuty. Nienawidzę tych spotkań, ból ogromny, dwa dni po nich jestem nie do życia. A tylko mam uciski i rozmasowuje mięśnie. Fizjo mowi, ze mam jeszcze reakcje pooperacyjne, długo mnie trzyma, ale co zrobić, muszę walczyć, bo chce wrócić do rzeczywistości Zaczęłam więcej robić, oczywiście w zgodzie z dekalogiem szyjek chociaż do końca się nie da, czasami głowa sama leci do przodu. Ale robię więcej, wieszam pranie, wychodzę z domu, zakupy z mężem, gotowanie, czasami i coś posprzątam. Odstawiłam leki, chociaż ból jest, ale teraz tylko parzenie i pieczenie szyji, ręce są słabe, ale mniej mnie już rwie. Zatem reasumując, w piątek będzie miesiąc po operacji i jakiś progres jest
Pozdrawiam wszystkich!
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.