To mnie niepokoi klatka piersiowa bo boli jedna kość, w rtg klatki piersiowej zniesienie kifozy i esowate wygięcie, w rtg mostka nic. A kość boli, czy to przy dyskopatii szyjnej może boleć?
Zumba123 2023-01-06 09:28:26
Jeśli chodzi o podnoszenie z łóżka to faktycznie na początku jest dość bolesne i trudne, trzeba wypracować plan ja kładłam się na boku opuszczałam nogi następnie podnierałam się na łokciu i podnosiłam ale w
Pierwszych dniach a nawet tygodniach jest to dość bolesne.
Do dziś rano budzę się jak robokop sztywna i obolała mimo że mam poduszkę ortopedyczną i odpowiedni materac .
Minęły dwa miesiące a są dni że czuję ogólny spadek mocy a gardło rozpycha coś w środki poczym ból zaczyna schodzić do klatki piersiowej .
Jak będę na wizycie to zapytam lekarza czy to normalne choć sądzę że tak bo są dni że za dużo sobie pozwalam i pewnie to jakieś skutki 😉
Zumba123 2023-01-08 11:09:21
Ja bóli klatki piersiowej przed operacją nie miałam bardziej promieniował od potylicy w dół do łopatek i potworny był całej głowy i oczodołu.
Szkoda że tak mało osób udziela się na forum bo nawet nie ma się kto wypowiedzieć .
Pisałam też na forum do gościa który jest dwa tygodnie po operacji bo przestała pisać a jestem ciekawa czy czuje się troszkę lepiej
A tu nic cisza 😒
Gość 2023-01-09 09:37:52Jest trochę lepiej ale cały czas mam jakby ten ucisk na nerw i tętnicę szyjną. Podejrzewam że to opuchlizna po operacji gdy się goi. A nie odzywałam się bo wkurza mnie to dodawanie wyniku. Niby wynik dobry ale pokazuje mi błądZumba123 2023-01-08 11:09:21
Ja bóli klatki piersiowej przed operacją nie miałam bardziej promieniował od potylicy w dół do łopatek i potworny był całej głowy i oczodołu.
Szkoda że tak mało osób udziela się na forum bo nawet nie ma się kto wypowiedzieć .
Pisałam też na forum do gościa który jest dwa tygodnie po operacji bo przestała pisać a jestem ciekawa czy czuje się troszkę lepiej
A tu nic cisza 😒
Iza50 2023-01-08 07:46:14
Witajcie, od pewnego czasu bardzo drętwieją mi dłonie, tak mocno ze wybudza mnie to ze snu.Ręce czuje jakby ze sztywniały.Mam tez cały czas bol z tylu potylicy, zawroty, podczas stania nogi są jak z betonu. Odczuwam duza niestabilność. Jestem po dwóch operacjach kregoslupa, szyja i lędźwie.Zauważyłam ostatnio,ze ręce i nogi bardzo mi marzną, trudno je rozgrzać. Dochodzą dziwne dreszcze. Będę się badała pod kontem rzs, gdyż mocno pieką kolana i coś dzieje się z palcami u dłoni. W kręgosłupie nadal mam dużo nieprawidłowości. Wkręcam sobie różne choroby …
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.