Zumba123 2023-01-09 12:49:32
Mojra44
No ty to masz luksus z tym wyrkiem
Napewno ułatwi wstawanie może to dziwnie zabrzmi ale zobaczysz sama -jakimś cudem organizm sam zacznie tobie dyktować na ile możesz sobie pozwolić I co jest dla ciebie wskazane przez pierwsze dni to na pewno będzie ciężko ale z takimi luksusami jak łóżko ortopedyczne to ty kochana Poradzisz sobie bez najmniejszego problemu.
Jeśli chodzi o twoje inne choroby No to faktycznie trochę ci się nazbierało a operacja to dodatkowe obciążenie Miejmy nadzieję że nic się nie wydarzy jeśli chodzi o kolejne dolegliwości.
Ja też mam trochę bagażu doświadczeń bo mam jaskrę, wrzodziejące zapalenie jelita grubego i jestem po histerektomii Powiem tak jeśli chodzi o jelita to po operacji trochę zaostrzyła się choroba musiałam zwiększyć dawki leków ,
Jeśli chodzi o oczy to wzrok się trochę osłabił więc u ciebie (wypluć to słowo,i odpukać w niemalowane )troszkę inne dolegliwości mogą się nasilić
Myślę że przyczyną jest osłabienie organizmu
Ale nie martw się na zapas bo nie powiedziane że coś się przyplącze.
Ja będę trzymać za ciebie kciuki 😊
Oczywiście mam nadzieję że pozostaniemy w kontakcie na forum wspierając się wzajemnie😉
Zastanawiam się czy w przypadku Izy mogła właśnie odezwać się choroba autoimunologiczna. Ja jeszcze Ci nie dodałam, że mam zespół Reynauda -marzniecie rąk i nosa potwornie i na takie wskazuje właśnie objawy u siebie Iza. Ale to wymaga długiej diagnozy i badań.