A ja protestuję w imieniu Szyjek lędzwiowych, ze tylko taki maly kawałek na obrazku jest. Ja bym chciała górny i dolny odcinek, a poniewaz u nas nie ma piersiastych, sugeruje jakis kwiatek w środku.
To ja Cie przebiję Raf, ja mam nieustający łykend.
amadobo 2012-05-02 17:41:11 Od brzuszków i przeprostów sie odchodzi, jednak niektóre zakłady z upodobaniem stosują metode Mc'Kenzi. Może to spowodować więcej szkody niż pożytku. Zeby wdrozyć tę metodę u pacjenta, trzeba znać jego uwarunkowania, przeprowadzić szczegółowy wywiad, pracować z pacjentem. Tak bylo w Trzebnicy, która jakko pierwsza w Polsce wprowadziła te ćwiczenia. Po jakimś czasie jednak orzeczono, że nie wolno w moim przypadku tak się wyginać. W zeszłym roku była w skadinąd bardzo dobrym ośrodku, który hurtowo ordynował te ćwiczenia wszystkim. Ja wszakże mowiłam, że nie będę tego ćwiczyć, jednak za namową rehabilitantki uczyniłam jeden przeprost - i kilka dni z glowy- łóżeczko i zastrzyki..
Mąż wraca z delegacji, wpada do domu, zagląda pod łóżko, do szafy, na balkon i nic — nikogo nie ma. Podchodzi do żony, czule głaszcze ją po włosach i mówi:
— Starzejesz się, kochana
amadobo 2012-05-02 20:15:58
To ja Cie przebiję Raf, ja mam nieustający łykend.
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.