Witajcie moi Drodzy...:) Szyjki- Panie i Panowie!:)
Zaczytuję się...i Nie komentuję !!!
Obrażają nas co niektórzy...WSTYD!....
Oby nie doświadczyli tylko...tego samego co MY...!!
Irku ...Podaję serdecznie dłoń:)...
Masz rację...jak ma być zabawa to niech będzie...a nie wyścig szczurów!
Trochę o mnie...aby te osoby przed operacją nie doprowadziły się do takiego stanu w jakim ja się znajduję.....M IELOPATIA!...
Z tą różnicą,że chodziłam wszędzie,leczyłam co się da....a niedokształceni albo olewający lekarze nie wpadli na pomysł aby zająć się kręg.szyjnym po udarze mózgu:((( ...
6 miesięcy mija od mojej operacji...stabilizator + 2 dyski C4/C5 i C5/C6.. w 10 Woj.Szpitalu Klinicznym w Bydgoszczy.Też trafiłam na świetnego fachowca!...Jacek Furtak...
Teraz byłam na kontrolnym rezonansie i niestety czeka mnie następna operacja!!!..:((( ale jeżeli się UDA!!!....to głową ani szyją nie zrobię żadnego ruchu:((....Decyzji nie podjęłam !!!
Biję się z myślami....czy operacja...czy pampersy!...Wiecie o czym piszę...Mielopatia...to uszkodzenie rdzenia kręg. i doprowadzi do takiego stanu!...
A teraz wynik rezonansu...może ktoś coś podpowie....:)))
Całego nie przepisuję aby nie nudzić..:)
Na poz. C6-C7 centralna przepuklina krążka mk wraz z osteofitami z tylnobocznych krawędzi trzonów ogranicza rezerwę płynową rdzenia...
Na poz.C7- Th ! - centralna przepuklina krążka mk ogranicza rezerwę płynową rdzenia!...
Teraz mam tylko rehabilitować się...ale czy to coś da?... sama nie wiem..
W środę wyjeżdżam do Inowrocławia...na turnus do szpitala uzdrowiskowego...z NFZ.
Pozdrawiam bardzo serdecznie wszystkich.... tych ziejących nienawiścią..niestety NIE!!!....
Halina z mielopatią......
Dziękuję za wsparcie!!!
Jestem pewna,że dzięki Wam nabiorę znowu "rozpędu" do życia!!!!!
Teraz znowu mam ciężkie dni...:(