Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29017)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Początkująca
29-07-2011, 14:58:39

Brawo Irek! Masz racje i ja mysle podobnie. Jak mowi stare powiedzenie ,,głodnemu chleb na mysli,, wiec moze ta Pani jest głodna i dlatego szyjka kojazy jej sie z jednym, dla Nas jest zupełnie innym problemem i kojazy sie z bolem i przykrosciami operacyjnymi. Pozdrawiam wszystkie SZYJKI.
anna
Początkująca
29-07-2011, 15:09:42

IREK
Litości, błagam :D .... obśmiałam się tak, że omal mi się szew na szyi nie rozszedł, a to dopiero 6 tydzień od dnia O ! :)
Za karę dorzucę coś od siebie:

tak tak, JESTEŚMY jedną WIELKĄ Mafijną Rodziną :D :D :D
taa, Mafia rządzi, Mafia radzi, Mafia nigdy Cię nie zdradzi !!!

I kto by pomyślał, że TAKA delikatna i niepozorna SZYJKA może się stać aż TAKĄ KOŚCIĄ niezgody
i palić niczym sól w OKU biednej KOZY z .... 'bratniego' forum ;)

MARIKO I ANITO
Dzięki za Wasz optymizm i zaraźliwy bunt, na przekór niepogodzie i 'przyjaciołom' którzy zawiedli, damy radę, prawda ? :) :***

MARIKO
Pomimo mojego dość krótkiego stażu na forum, w 100% potwierdzam to co piszesz o życzliwości i wsparciu jakiego można TUTAJ doświadczyć, a
optymizm i otwarcie na innych jakiego dają dowód tzw 'starzy wyjadacze' szyjkowi i nie tylko, pomagają i stawiają do pionu

ZOSIU
Bo Ty się najwidoczniej na komplementach nie znasz ;)
'obrzydliwe babsztyle', to jeden z bardziej wyszukanych. Ja pod moim adresem, czytam go bynajmniej po raz pierwszy w życiu :)

p.s. możesz nas trzymać na bieżąco co do reakcji adminów na Twój mail? Może trzeba będzie jakieś pospolite ruszenie uskutecznić .... po I papierologicznej rundzie z zus, mam lekką wprawę i rozpęd ;)

Wszystkie bratnie i siostrzane SZYJE i SZYJKI
Życzę Wam słońca i tu i tam na cały weekend :)

krak62 2011-07-29 15:16:37 Witam.
Czytałem post kozy z nosa lub cosa nostra. Wyznaje zasadę, gówna lepiej nie ruszać, bo zacznie śmierdzieć. Ale koza z nosa sama tego chce.
Tak, jesteśmy jedną wielką mafią i wszelkie zanieczyszczenia z naszego organizmu, wyrzucamy do kibla. Audiencja możliwa, jeżeli zgodę wyrazi " capo di tutti capi" , koszt jest niesamowity, trzeba coś napisać o swojej "szyjce". Kozo z nosa, nie jestem " obrzydliwym babsztylem" pozwalam, napisz choć jeden post, może to być na temat twojej szyjki macicy. Poczytamy i postaramy się na najbliższym zgromadzeniu mafijnym dać wiążącą odpowiedź.

Stosunkowo udanego życia, kozo z nosa.

capo di tutti capi
Ewa
Forumowiczka
29-07-2011, 19:32:01

Słuchajcie, tam gdzie są rankingi pojawia się współzawodnictwo/rywalizacja i towarzyszące im
zawiść i chęć zniszczenia przeciwników, także metodami które nie są fair.
Kto chce niech się bije tak czy inaczej o eskulapki.
Zakładam, że celem wprowadzenia zmian administracyjnych na forum było aby użytkownicy przestali być anonimowi, mieli nicki i avatary, przestali być gośćmi nie wiadomo skąd. Może się uda a może nie. System klikania w "wartościowe wypowiedzi" nieco mnie dziwi ale też nie przeszkadza (nie zdarzyło mi się kliknąć w żadną, nie czuję takiej potrzeby). Forum traktuję jak źródło informacji i okazję do kontaktu towarzyskiego z osobami o podobnych do moich doświadczeniach.

Irku, dzięki za odpowiedź o Swoszowicach.
Jakie są tam warunki mieszkalne i wyżywienie?
Park dookoła ładny czy zaniedbany?
Spinka
Wtajemniczona
29-07-2011, 20:46:43

Spinko!
Jak zwykle masz rację.
Na tym forum zagościła jakaś dziwna rywalizacja .uszczypliwość i tp.
Uważam ,że celem naszym jest podzielenie się z innymi chorymi swoimi problemami zdrowotnymi oraz dalszym postępowaniem po operacji tyczy powrotu do pracy , rehabilitacji . Tymczasem nawet tu zagościł tak ostatnio modny wyścig szczurów a nie oto chodzi.
Pozdrawiam więc wszystkie dawne"szyjki", które podobnie jak ja nie chcą w tych rozgrywkach brać udziału.
Wiesia
wiesia
Początkująca
29-07-2011, 20:55:05

zajrzałam jak ostatnio znowu i myślałam, ze weszłam na inne forum, ale jaja....niektórym się nudzi najwyraźniej, ale dobrze, że wszystko wraca do normy...loguję się tutaj od kilku dni dopiero i o audiencję nie musiałam zabiegać, a tyle życzliwości nie odczułam ostatnio nawet w gronie najbliższych, więc nie przejmujmy się SZYJKI.
słoneczka życzę!!!
gość
29-07-2011, 22:29:46

Droge Szyjeczki !!!.
Pozdrawiam serdecznie Wszystkich Razem i Każdego z Osobna.
Kochaną Zosieńkę szczegolnie !!!!, za Ogromne Serce
i Gorącą Duszę dla nas wszystkich którzy potrzebują bardzo mądrej rady i chocby kilku słow pocieszenia.
Ostatnio bardzo malo się odzywam ale caly czas czytam forum.Tak po czesci z przyzwyczajenia.
Jestem po operacji w szpitalu Wojskowym w Bydgoszczy w sierpniu 2010r, odcinek szyjny+dwa implanty. Miałem szczescie - operacje przeprowadzał prof Harat i dr Rudasik. Obaj wspaniali ludzie i lekarze.
Ponadto pozostali lekarze i pielegniarki kliniki neurochirurgii w tym szpitalu wedlug mnie naprawdę na najwyzszym poziomie jako ludzie i lekarze.
Nie wiem jak na innych oddzialach ale neurochirurgia jest naprawdę extra - czysciusieńko. jedzenie naprawdę przyzwoite. Pierwsze pol roku bylo extra, teraz jak sie troche nachodze to odzywa mi sie ledzwiowy - po konsultacji w tym roku (prof Harat) - stan raczej nie operacyjny bo rozpadaja mi sie 4-y ostatnie poziomy wiec mam sie rehabilitowac na maxa i unikac wszelkich wysilkow itp... . W razie wyraznego pogorszenia mam po prostu przyjechac bezposrednio na oddzial i "bedziemy cos radzic". Tyle uslyszalem na (pryw) konsultacji w kwietniu. Narazie nie jest tragicznie wiec staram sie bardzo uwazac na wszystko i jakos funkcjonowac. Jestem na zasilku rehab do 26 sierpnia. Co bedzie dalej - nie wiem. Moja pani dr.od rehabilitacji kazala mi isc na 2-gie pol roku zasilku. Nawet we wniosku ponownie wstawila mi "trwala niezdolnosc do pracy" ale co mi ZUS odpowie ??????. Czekam na wezwanie na komisje.
Teraz jak jest taka deszczowa pogoda - troche odzywa sie szyja ale staram sie nie brac lekow p/bolowych. Od operacji - prawie rok - wzialem moze z 10 tabletek Refastinu.
Modle sie tylko zeby nie bylo pogorszenia. Aktualnie zlozylem do ZUS-u podanie o sanatorium i czekam na odpowiedz. Zobacze co mi odpowiedza.

Jesli ktos chce cos sie dowiedziec o 10 WSK w Bydgoszczy - jesli bede wiedzial odpowiem - prosze pisac.
Pozdrawiam Wszystkich.

Staruszek Swiat.
P.S._Plock.
gość
30-07-2011, 06:34:10

Witam, to ja Don Corleone.

Dziękuję Rodzinie, za docenienie mojej wypowiedzi, dotyczącej biednej skrzywdzonej kozy z nosa. Jestem pewny, że Rodzina jest gotowa pomóc tej osobie.

Spinko, nie potrafię odpowiedzieć na Twoje pytania Przyczyna jest prozaiczna. W Swoszowicach przebywałem na rehabilitacji dziennej. Codziennie rano dojeżdżałem na zabiegi, a po wszystkim do domku. Była to zima, park był ośnieżony, w rozmowach z kuracjuszami przyjezdnymi wynikało, że są zadowoleni z pobytu. Dużo osób twierdziło, że starają się odwiedzać Swoszowice raz w roku. Swoszowice od Rynku Głównego w Krakowie dzieli 30 min jazdy transportem miejskim.

Spinko, czy moje wypowiedzi nie są wartościowe, jestem bardzo rozżalony, że nie klikasz .

Ja też mam pytanie, czy ktoś korzystał z sanatorium przez PEFRON.

Pozdrawiam wszystkie SZYJKI, naprawdę wszystkie, te od butelki i te w innym miejscu. Klikajcie na mnie.

ir
krak62
gość
30-07-2011, 07:42:04

Witajcie szyjki!!!! Oj!!! ale tu się dzieje!!!Uważam ,że niektóre osoby zamiast z potrzeby to z nudów szukają zaczepki.Ale nie z nami takie numery!!!Pozdrawiam wszystkie SZYJKI i życzę wielu słonecznych i bez cierpienia dni.MARIKA
gość
30-07-2011, 08:53:59

Koniec, amba. To jest moja wypowiedź na - Ranking użytkowników - pytanie i prośba o opinie [9]

http://www.forumneurologiczne.pl/forum/vt,33,102,521250,0,ranking-uzytkownikow-pytanie-i-prosba-o-opinie#.TjPDbWNSxnI

Witam.
Mam propozycję nie do odrzucenia evil ( tak miałem sam postąpić). Ponieważ zabawa w "eskulapki" przekształciła się w wyścig szczurów, oraz niepotrzebne animozje, jest wyjście. Wszystkie osoby, które wygrały nagrody pieniężne, przekażą je na cel charytatywny ( dom dziecka, stowarzyszenia, osobę potrzebującą pomocy) osoba, która zdobyła pierwsze miejsce, jest zobowiązana dodać adres oraz nr konta, na które należy przelać gotówkę. Myślę , że pomoc innym leży wszystkim na sercu. Nie raz sami potrzebujemy pomocy i miło jest, gdy los się do nas uśmiechnie. Kubek, też jest fajnym prezentem.

Irek smile
krak62
Forumowiczka
30-07-2011, 09:25:43

Swoszowice od Rynku Głównego w Krakowie dzieli 30 min jazdy transportem miejskim.

To w takim razie zapytam Cię jeszcze jakie jest połączenie - autobusy? Jakie i czy często jeżdżą? Wspominałeś, że korzystasz z komunikacji bezpłatnie. Ja też mam orzeczony stopień umiarkowany... w Warszawie korzystam z ulgi 50%. U Ciebie jest gratis? Ale to tylko dla Krakowiaków, tak? Jak Warszawianka przyjeżdża do Krakowa to jak będzie? Jak myślisz?

Spinko, czy moje wypowiedzi nie są wartościowe, jestem bardzo rozżalony, że nie klikasz .

Don Corleone, oczywiście są wartościowe ale nie klikam bo przestrzegam zasad wprowadzonych przez moją MAFIĘ
Spinka

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: