Dominiko, nie powiem Ci czy to normalne że po operacji ręce drętwieją i puchną i jak długo to potrwa bo u mnie to wyglądało trochę inaczej, te objawy to ja miałam przed operacją i to bardzo nasilone, a po operacji było już tylko lepiej, od razu było ich mniej, a właściwie niewiele, z dnia nadzień było ich jeszcze mniej a gdzieś po około 2 tygodniach minęły zupełnie. Moja operacja przyniosła mi niesamowitą ulgę w cierpieniu i też, tak jak Ty, liczyłam na szybki powrót do stanu użyteczności bo wszystko, jak mi się wtedy zdawało, ku temu właśnie zmierzało, dostawałam wiele ostrzeżeń, właśnie tu, na forum żebym na to bardzo uważała, że (jak to piszesz) powrót do normalnego zdrowia i życia nie będzie już taki jak tego oczekujemy. Jestem ponad dwa miesiące po operacji c6-c7 , z której jestem bardzo zadowolona ale pomimo że uważałam na siebie, a i rodzina bardzo mi pomagała i robi to nadal, (tak właściwie to prawie nic nie robię- tylko zarządzam) pojawił się następny problem c5-c6 . Dominiko, każdy przechodzi to troszkę inaczej, ja do miesiąca po czułam się jak nowo narodzona, myślę że i u Ciebie będzie wszystko dobrze ale bardzo Cię proszę, uważaj na siebie, mając trójkę dzieci pewnie wydaje Ci się że musisz szybko się rozruszać bo obowiązki czekają, że nikt nie zrobi tego tak jak Ty, SPOKOJNIE, nic się nie stanie jak coś nie będzie zrobione po Twojej myśli, teraz najważniejsza jesteś Ty. Pozdrawiam serdecznie
irena