Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29017)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Forumowiczka
07-09-2009, 13:15:00

To jest właśnie przykład (doskonały i fantastyczny oczywiście) pracy zespołowej nad *** .

Pozwolę sobie zacytować ważniejsze fragmenty:

07-09-2009 o 13:41, gość :
- Ale proszę księdza - *** to jest nazwa tej ryby, tak samo jak płotka, okoń czy pstrąg.

A ksiądz wyjaśnia, że to ta ryba się nazywa *** - tak jak inne, płoć czy szczupak.

- Piękny ***, prawda?

A siostra, że ta ryba się nazywa *** - tak jak inne się nazywają, karp czy lin.

Ksiądz biskup uśmiechnął się, wyjął z torby litr wódki i mówi:
- ***, widzę, że tu sami swoi!

Pozdrawiam Irek

Ale że efekt jest pięciogwiazdkowy... no wiecie co... nie spodziewałam się... ...
Spinka
Spinka
gość
07-09-2009, 13:27:00

Koleżanki , koledzy czy ktoś da mi radę na to aby uchronić się przed obtarciem ciała o kołnierz
Please,help me!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ADA
gość
07-09-2009, 14:04:00

Anadobo- Aniu, wielką i przykrą prawdą jest to co piszesz o Wrocławiu. Od początku swojej walki z kręgosłupem słyszałam, żeby omijać Wrocław wielkim łukiem. Dlatego też pięciokrotnie odwiedzałam Gdańsk. Wybór może nie końca trafiony, ale chyba lepszy niż Wrocław. Bardzo lubię morze, jednak nie sądziłam, że będę odwiedzć je w tym celu.
Emilko, ja nie śpię, było u mnie uszkodzenie lini telefonicznej, telefon działa dopiero od godziny.
Jestem w rozterce, właśnie dzisiaj dostałam zawiadomienie z NFZ, że dostałam szpital rehabilitacyjny w Jedlinie Zdroju. Co dziwne na 28 dni, z zagwarantowanymi 5 zabiegami 6 dni w tygodniu. Nie wiem co robić. Pobyt jest od 9 października. To będą 3 miesiące od ostatniej operacji. Jechać i pilnować rehabilitantów, czy też zwrócić skierowanie. Sama nie wiem. Kusi duża ilość rehabilitacji. Czy ktoś z Was był w Jedlinie Zdroju? Pozdrawiam. Bożena
gość
07-09-2009, 14:20:00

A może wrocławianki zrobimy sobie spotkanie? Na nim ustalimy dołączenie do Warszawy? Co o tym sądzicie? Bożena
Forumowiczka
07-09-2009, 14:46:00

07-09-2009 o 15:27, gość :
Koleżanki , koledzy czy ktoś da mi radę na to aby uchronić się przed obtarciem ciała o kołnierz
Please,help me!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ADA

No przecież te chusteczki "do pupy niemowlęcia" nie są złe... Skąd ta panika?
Spinka
gość
07-09-2009, 15:50:00

Moja Droga Spinko
Właśnie ich używała i niestety ma otarcia i odparzenia, mam bardzo delikatną skórę, nawilżona przez te chusteczki okazała się bardziej narażona i efekt jest.I co Ty na to? ADA
Forumowiczka
07-09-2009, 16:04:00

Moja Droga ADO...
Cóż ja mogę na to poradzić? Nic !
Wizyta u dermatologa się kłania...
Spinka
Forumowiczka
07-09-2009, 16:38:00

Zrobiłam edycję cytatu...

07-09-2009 o 13:14, gość :
Witam wszystkich !!!!!!!! Spineczko super pomysł dopisuje się do listy na spotkanie Dorota(ADA) :Spotkanie:

1. Zosia z Warszawy
2. Spinka z ... Warszawy
3. Renata (renbaz) z Warszawy
4. Dorota z Ostrołęki
5.Dorota(ADA) z Wyszkowa
teraz zamyka się pierwsza piątka, wprawdzie nie znam dobrego lokalu w śródmieściu ale zasięgnę języka. Termin koniec października początek listopada mi odpowiada, może już pozwolą ściągnąć mi kołnierz. Pozdrawiam.ADA

Spinka
Spinka
gość
07-09-2009, 16:38:00

Wizyta u dermatologa to ostateczność o której wiem, po prostu myślała, że macie swoje jakieś doświadczenia i podzielicie się z będącą w potrzebie.Miłego wieczoru idę lizać rany.................... ADA
gość
07-09-2009, 17:24:00

Ada, ja noszę w tej chwili Campa, zaczęłam 12 sierpnia i już po dwóch dniach upału nie miałam brody Polecali rzeczywiście chusteczki, ale ja nie miałam tych do niemowlęcej pupci, tylko orzeźwiające do twarzy nie wkładałam sobie pod kołnierz, tylko odpinałam Campa do wietrzenia, przecierałam chusteczkami i czekałam jak wyschnie
Dodatkowo używałam zwykłej zasypki Alantanu. Polecano także Sudokrem (też do odparzonej dupci), ale mnie mnie nie odpowiadał .
Renata

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: