Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29022)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
02-11-2009, 20:14:56

witam mam naimie ewai proszę was o pomoc jestem po operacji kręgów szyjnych na dwóch poziomach operacja była w sierpniu i mam czasem problem bolą mnie czasem ramiona i trochę mnie to nie pokoi jak długo dochodzi sie po operacji proszę o odpowiedz
gość
02-11-2009, 20:16:38

Tadeuszu takie obecne realia a ma być jeszcze gorzej musisz być cierpliwy no a czy dolegliwości ustąpią to wszystko zależy od diagnostyki oraz trafnie dobranej metody leczenia .

Zosia Wa-wie wieje jak w kieleckim kto wam tak dmucha ale w Toruniu też wieje az musiałem skrócić mój spacer z psem ale to bardziej ż powodu ciągnącej sie nogi za mną na tym zimnie nawet mi się zapalić nie chciało bo łapki marzły
gość
02-11-2009, 20:23:05

Ewo w sierpniu to całkiem nie dawno a czy już miałaś rezonans kontrolny jeśli ten stan się długo utrzymuje to warto zdiagnozować by wykluczyć jakiś uraz lub ucisk aby dojść do siebie to jeszcze długa droga trzeba teraz pozwolić implantom zrosnąć się a potem rehabilitacja w każdym razie trzeba dużo cierpliwości i wytrwałości pozdrawiam Janusz
Forumowiczka
02-11-2009, 20:41:06

Januszku w Wa-wie to dmucha zawierucha ale w Toruniu to widzę ,że dmucha w BARDZO SŁUSZNEJ SPRAWIE
Może kilka dni zimna będzie dla Ciebie lepszym odwykiem niż moja nieustanna gadka anyfajkowa

Ewa, dwa poziomy czyli choroba była dosyć zaawansowana .Nie napisałaś w jakich okolicznościach pojawia się ból.
Czasem to raz na kilka dni czy kilka razy w ciągu dnia -każdy ma inny próg bólu .
Czy wiążesz to z jakimś obciążeniem fizycznym , wiekszą aktywnością czy tez ból pojawia się samoistnie .

Na pytanie jak długo nie ma jednej odpowiedzi .Każdy inaczej i każdy pod kontrolą swojego lekarza jeśli dzieje się coś niepokojącego .
Początkująca
02-11-2009, 21:28:25

Jutro wracam do pracy . Tryzmajcie za mnie kciuki.
Pozdrawiam serdecznie
Forumowiczka
02-11-2009, 21:49:23

Dorotko , to zwsze dobre wieści. To znak, że zdrowie w dobrej formie
Mam nadzieję ,że soboty masz wolne , szczególnie tą jedną grudniową

Powodzenia i rozsądek .pamiętaj Dorotko rozsądek
to ma Ci przyświecać.

AleŻ się dziś rozpisałam .Chyba zasłużyłam na odpoczynek .
Dobrej , kojącej nocy dla wszystkich SZYJEK
Początkujący
02-11-2009, 22:02:57

Znalazłem w sieci taki film:

http://jejpsyche.pl/video/o-determinacji-i-realizowaniu-swoich-marzen-z-przymruzeniem-oka

Uśmiechnąłem się, ponieważ zrozumiałem, że wystarczy tylko mocno czegoś chcieć, żeby to osiągnąć ...

po chwili jednak zrozumiałem, że koniec wtedy może przyjść jednak szybko.

I tutaj pojawiło się filozoficzne pytanie: czy żyć niespełnionym, czy realizować swoje marzenia ponad wszystko?
gość
02-11-2009, 22:07:50

O 19-wziąłem Refastin bo napewno noc bym miał bez spania. A tak przynajmniej może trochę się prześpię.
Przecież jutro mam wyjazdowy dzień .
Rano Łódź , po południu na 19 - tą Warszawa.

Ale może jakoś dam radę , żeby tylko ta szyja mnie nie nękała za mocno.

Pozdrawiam Zosię i wszystkich forumowiczów.

St,Św.
Początkująca
03-11-2009, 09:07:27

Tadeusz,
ale jaka przyjemność osiagania celu. Aż łezka leci z oka Lepiej kochac jeden dzien niz nie kochac wcale Smaczek życia - to jest to.

A mi dloń opada i to tez jest smaczek życia
Dzisiaj ide zrobic rtg czynnościowy mojej szyjki.
Początkująca
03-11-2009, 09:09:43

Janusz,
przyłączam sie do krucjaty antynikotynowej Zosi!!!!!!
Taki duzy chłopiec a pali!!!! FE.....

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: