Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29021)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Początkujący
05-08-2009, 09:31:00

Spinka:
Proszę mi tu nie drażnic mojego męskiego ego
a tak poważnie to nieboję się bycia odbieranym jako nieudacznik bo do pracy mam szczęście,lubię pracować a o tym że te wszystkie dolegliwości są od kręgosłupa wiem od 2 mcy,boję się jedynie że w wyniku operacji,długiego l4 nie będe w stanie opłacać wszystkiego nabierząco i starcę wszystko do czego ciężko dochodziłem-wiem że to błędne koło ale takie mam odczucia- i tu w tym miejscu cieszę się że nie mam żony,dzieci itp.
Z tym ufo to mnie trafiłaś bo jestem ufomaniakiem

Januszu:
to była jedyna lekarka która wzięła się do roboty notabene sprawdziłem kobietę już podczas piewrszej wizyty nie mówiąc jej wszystkiego a ona krok po kroku do wszystkiego doszła sama i ja jestem z niej zadowolony niestety na dzień dzisiejszy rozłożyła już ręce.
jak neurochirurg nie będzie chciał operować to wtedy ona coś mi tam da zapobiegawczego czyli odwlecze to co nie uniknione,swoją droga to ciekawe to jest bo się wybrałem do dwóch fizjoterapeutów i obaj kazali mi sie stuknąć w głowe że z takim stanem kregosłupa nikt noramalny sie nie podejmie rehabilitacji.

gość
05-08-2009, 09:36:00

Marttka no to masz załatwione i fajnie zobaczysz ten czas szybko minie jak będziesz z nami na forum imprezować jesli chodzi o ból to róznie z tym bywa jak juz pisałem w czerwcu schwycił mnie w nocy potworny ból i miałem skierowanie na neurologie od tej pory z dnia na dzień jest gorzej mały palec u lewej reki dostał jakis przykurcz i za cholerę nie chce sie wyprostować a boli od barku wzdłuż ręki więc czekam cierpliwie na rezonans . no to zapraszamy na imprezki czas minie szybko Janusz
Forumowiczka
05-08-2009, 09:42:00

My tu sobie gagu gadu a Komitet Zarządzający ZLOTU SZYJEK dzwonił ! I na mnie z buzią - że się lenię !

Najpierw lista. Musimy zacząć ogarniać się geograficznie:

1. JANUSZ - Toruń - janusz-kur2@wp.pl
2. ZOSIA - Warszawa - zocha_59@o2.pl
3. GOSIEŃKA - Szczecin - gosienka44@op.pl
4. SPINKA - Ożarów Mazowiecki / Warszawa - myspine@gazeta.pl
5. ANNA - Goleniów
6. JANO (Janeczek) - Kraków
7. RENBAZ (Renata) - Warszawa - renbaz@tlen.pl
8. ELŻBIETA - Legionowo - elaka0@wp.pl
9. MARTTKA - Białystok
10. AIRWOMAN (Agnieszka) - Warszawa

Czy to już wszyscy chętni na pierwsze spotkanie w realu ?

Janusz - do Ciebie jest prośba specjalna Komitetu . Był donos, że interesujesz się fotografią. Komitet prosi, żebyś założył nam album na www.fotosik.pl
Co Ty na to? Zgadzasz się?

Spinka

PS.
Marcin, no nie wmawiaj mi, że nie lubisz zabawy z męskim ego .
I dawaj te fizyczne wzory o dźwiganiu siatek. Jestem dociekliwa. I to bardzo
Spinka
gość
05-08-2009, 09:54:00

No Marcinie coś mi sie z tymi rehabilitantami nie podoba coś jest nie tak podam Tobie adres co prawda kawałek od Zabrza radził bym Tobie udać sie tam zrobić konsultacje co prawda prywatnie ale tonący brzytwy się trzyma mgr Marek Jendrysek Centrum Rehabilitacji Fizjoterapii 47-400 Racibórz ul ogrodowa 56 tel kier32 4190882 lub kom 607607167 i zapewniam Ciebie nie jest to jakiś szarlatan ja byłem tam na konsultacji i powiem jedno bardzo rzeczowy człowiek i do każdego z pacjentów podchodzi indywidualnie no na pewno nie na masówkę idzie Janusz
gość
05-08-2009, 09:58:00

Spineczko dziś po po południu zabiorę sie za to obiecuje rozkaz Komitetu jest dla mnie największym wyzwaniem i nakazem Janusz
gość
05-08-2009, 10:46:00

Spinko sprawdz na fotosik Zanzibar1244ok
Forumowiczka
05-08-2009, 11:55:00

Ano znalazłam, jak widać na załączonym obrazku:
http://zanzibar1244.fotosik.pl/albumy/669690.html

Zanzibar... hmmm... brzmi imprezowo ! A dlaczego 1244 ?

Piękna okolica. Gdzie to? To Ty Janusz? Nie wyglądasz na chorego .
Spinka
Spinka
Początkująca
05-08-2009, 12:28:00

Witam wszystkich z łózka szpitalnego-już po operacji.
Na salę op. wjechałam ok.15.30 a powrót 17.45...lekkie sensacje po narkozie i nieprzespana noc...dzisiaj jako tako, tylko czyję jakby obręcz na głowie, czy to normalne? a i boli mnie szyja z tyłu aż do pleców,
pzdr,
Agnieszka
airwoman
Forumowiczka
05-08-2009, 12:42:00

Agnieszko, witaj Kochana !
Chwilowo chyba tylko ja przy kompie.
Jak dobrze, że piszesz bo my tu myślimy o Tobie i o Ani też .
Ja po narkozie nie miałam sensacji bo jestem typem, który od razu robi "antenas up" i wykorzystuje nowo otwarte kanały mentalne . Ale wiem, że sensacje bywają, oj bywają ... widziałam u innych. Skoro piszesz do nas to znaczy, że nie jest źle.
Bóle, które odczuwasz to kwestia indywidualna organizmu, pytaj personel o wszystko co Cię niepokoi. I odpoczywaj, odpoczywaj, odpoczywaj !
Duża Buźka
Spinka
Spinka
gość
05-08-2009, 12:51:00

Witamy agnieszko a czy sny zapamietałaś? cieszymy sie że już jesteś po teraz przez jakiś czas będzie bolało to dopiero pierwszy dzien llecz z każą godziną bedzie lepiej .

Moj Boże spinko Ty myślałaś zobaczyć jakieś polamane tango ? wiem bustwem nie jestem to jest zdjęcie z sanatorium Hutnik w SZczawnicy droga na Prechybę a czemu 1244 a no tak jakoś wyszlo

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: