Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29020)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
06-03-2009, 18:39:00

Odnośnie ZUSu .Czy osoba ,która 1.03 pytała o rezygnację z sanatorium z prewencji rentowej wie już coś na ten temat?Czy rezygnując z sanat, mogą odebrac przyznaną rentę?Proszę o odp. IGA
gość
06-03-2009, 19:00:00

Marku, jak to się stało, że dostałeś skierowanie na MRI od lakarza rodzinnego. Mi lekarz rodzinny odmówił twierdząc, że takie skierowanie może dać jedynie neurolog. Jak poprosiłam neurologa (miałam podobny opis RTG jak ty) to zwlekał trzy lata, aż naprawdę zaczął się mój stan pogarszać, zanim skierował mnie na badanie MRI. Teraz czekam na operację kręgosłupa szyjnego. Przez te trzy lata mięsiąc byłam na rehabilitacji i dwa miesiące przerwy i od nowa rehabilitacja i tak w kółko.Odpiszcie czy lekarz rodzinny może dawać skierowanie na MRI? Kokobis
gość
07-03-2009, 00:20:00

Kokobis , neurochirurg łaski nie robi dając skierowanie na RM jeśli jest poważne podejrzenie o schorzenie ... tylko nie trzeba się dac zbyć . Łatwiej im to przychodzi jeśli widzą w Tobie konkretnego " drogiego pacjenta " . Z jakimi lekarzami w Elbl. miałas do czynienia ? A te poniedziałkowe konsultacje to w Gdańsku ? Pozdrawiam
gość
07-03-2009, 02:02:00

Lekarz rodzinny jak najbardziej może skierować na MRI.

Sławek
gość
07-03-2009, 09:49:00

Muszę być bardziej stanowcza w swoich dążeniach do zdiagnozowania- tak sobie zawsze postanawiam, tylko nic mi z tego nie wychodzi. Nie trafiłam przez sześć lat na lekarza neurologa, który wystawiłby mi skierowanie normalnie, bez narzekania na trudności, płakania jacy to oni są biedni. Czasami jest to wręcz krępujące. Łatwo odpuszczam i idę na badania odpłatnie. Konsultację będę miała w Gdańsku i bardzo na nią liczę, mój stan zaczął się pogarszać od niespełna roku. Czuję się coraz gorzej. Nazwiska lekarza z Elbląga nie chcę podawać na tak szerokim forum, nie ze strachu, ale pomimo wszystko nie chcę nikomu zaszkodzić. Pozdrawiam. Kokobis
gość
07-03-2009, 13:18:00

Piszę odnośnie nieszczęśliwego ZUS-u moja koleżanka musi odmówić to sanatorium jako prewencja ale ona jest na L-4 a nie na rencie i w dalszym ciągu nie wie jakie konsekwencje musi ponieść z tego tytułu . Jeżeli ktoś mial podobna sytuację to proszę o pomoc . Pozdrawiam
gość
07-03-2009, 15:55:00

PRZEPRASZAM ,KOKOBIS A DO KOGO IDZIESZ NA WIZYTE W GDANSKU?,JESTEM CIEKAWA,BO JA JESTEM Z GDAŃSKA,ALE BYŁAM W BYDGOSZCZY NA KONSULTACJI,ALE DLA PEWNOSCI CHCIALABYM JESZCZE POJSC TU NA MIEJSCU.MAM TROCHE NAMIAROW NA DOBRYCH NEUROCHIRURGOW,ALE JESZCZE SIE WAHAM KOGO WYBRAC.POZDRAWIAM KRECIKAM7235
,
gość
07-03-2009, 15:58:00

Z TEGO CO WIEM MOZNA ODMOWIC SANATORIUM,TYLKO TRZEBA ISC DO ZUSUI NAPISAC ODPOWIEDNIE PODANIE I PODAC W MIARE MOCNE POWODY ODMOWY,A ONI NIE WYCIAGAJA Z TEGO KONSEKWENCJI,I NIC NIE ZABIERAJA.PODOBNO MOZNA POPROSIC O RECHABILITACJE STACJONARNA
gość
07-03-2009, 17:15:00

dzięki za odpowiedz oby tak było.Pozdrawiam
gość
07-03-2009, 18:23:00

Kokobis , w Elbl. K. lub F. , a w Gd. S. , tak ? Podaj GG .

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: