Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29022)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
11-03-2010, 20:06:06

No właśnie, dopiero po przeczytaniu Waszych komentarzy załapałam że coś tu nie tak. Jutro jadę na kontrolę poszpitalną i zobaczymy co mój doktorek na to. Ale dziękuję Andrzeju za wskazówki.

irena
gość
12-03-2010, 13:24:12

Maju,
nie bój się stopnia niepełnosprawności, posiadanie takowego to trochę korzyści. Nie masz się co oszukiwać - jestes niepełnosprawna i im szybciej się z tym pogodzisz, tym lepiej. Jesli nie wiesz jak sie zabrać do załatwiania, napisz do mnie
Koleżanko Gościu, zmnartwiłas mnie opinia o wrocławskiej neurochirurgii - mam być operowana własnie we Wrocławiu, na Borowskiej. Jakieść szczegóły możesz podać?
Pozdrawiam Was Szyjki. Ja wciąz czekam i na zmiane szyjny i lędzwiowy mi dają do wiwatu, cóz, starość...
gość
12-03-2010, 20:44:04

Witajcie! Mam na imie Marta i jestem z Wrocławia.Jestem 7 rok po operacji L5/S1 w szpitalu wojskowym i bardzo sobie chwale.Teraz za 2 tygodnie czeka mnie operacja discectomii C6-C7,troche wiecej sie boje ale jestem dobrej mysli-skoro ten sam lekarz mnie operowac bedzie...
Jeśli chodzi o Wroclaw to nie wiem jak tam na Borowskiej choc znam dobrze ten szpital ,natomiast z czystym sumieniem polecam szpital wojskowy.
gość
12-03-2010, 20:44:31

Witajcie! Mam na imie Marta i jestem z Wrocławia.Jestem 7 rok po operacji L5/S1 w szpitalu wojskowym i bardzo sobie chwale.Teraz za 2 tygodnie czeka mnie operacja discectomii C6-C7,troche wiecej sie boje ale jestem dobrej mysli-skoro ten sam lekarz mnie operowac bedzie...
Jeśli chodzi o Wroclaw to nie wiem jak tam na Borowskiej choc znam dobrze ten szpital ,natomiast z czystym sumieniem polecam szpital wojskowy.
gość
13-03-2010, 10:11:26

Witajcie Szyjki,

w imieniu Hani melduję, że jest po zabiegu, czuje się dobrze i jutro wraca do domu.

Teraz czas na mnie -za 16 dni! Odliczam jak żołnierz idący do rezerwy, tylko centymetra brak!

Pozdrawiam i życzę bezbolesnego weekendu

Vika
gość
13-03-2010, 13:38:46

Jestem już po kontroli,niby z szyją wszytko dobrze ale niestety,wdał się bliznowiec. Jeśli chodzi o tę nieszczęsną rehabilitację to faktycznie doktorek potwierdził to co Wy mówiliście,to znaczy że jest stanowczo za wcześnie itd... Jak tylko pomyślę że gdybym nie natrafiła na tę stronę i nie dowiedziała się czegoś na własną rękę za Waszą pomocą.... Pozdrawiam serdecznie wszystkie duszki

irena
gość
13-03-2010, 14:18:01

Ireno,
mam też problemy z bliznowcami- taka uroda. Gdzie ciachną robi się brzydka "gąsienica". Polecam :żel silikonowy na blizny firmy OCEANIC. Dużo tańszy od contratubexu, większy i według mnie lepszy.

Vika
Początkująca
13-03-2010, 14:27:46

Nie wiem czemu wyswietla mnie jako gosc...:( jak pisalam mam na imie Marta.Nie mam zdania co do neurochirurgii na Borowskiej -moge tylko powiedziec ,ze kontakt jaki z tym szpitalem mialam raczej byl dobry-lezala tam moja babcia na neurologii-miala przefantastyczna opieke i ja jako odwiedzajaca tez odnioslam dobre wrazenie,poza tym mialam tam gastroskopie robiona i mimo iz to niemily zabieg ,raczej wyszlam zadowolona.Nietety lepszych informacji nie mam ,ale to nowoczesny szpital i pracuja tam dobrzy specjalisci....
martek
gość
13-03-2010, 15:24:25

Viko, powiedz mi, jak długo trzeba czekać na jakieś pierwsze efekty. Ja jestem miesiąc po operacji a dzisiaj pierwszy raz zastosowałam contractubex i już po pół godzinie poczułam że mnie nie boli, nie ciągnie i nie swędzi. Ale niebardzo wiem jakich efektów się spodziewać i w jakim czasie.

irena
gość
13-03-2010, 15:28:01

i jeszcze jedno, czemu mi ciągle zjada o z kreską

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: