Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29021)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
07-03-2010, 12:52:44

Z klawiaturą lepiej.
Maju, możesz prosić u neurologa o rehabilitację z NFZ tylko czy masz dobrych fachowców w okolicy? Nie wiem jak daleko mieszkasz od Krakowa? Poproś o skierowanie na oddział dzienny do Swoszowic czeka się około dwóch miesięcy. Naprawdę pomagają, jest super jeżeli chodzi o okłady borowinowe, kąpiele siarczane oraz masaż kręgosłupa. Wszystko zależy od zaawansowania choroby, oraz komisji jednoosobowej na miejscu. Teraz się doczytałem, jesteś z Bochni piękna miejscowość często jestem w Łąkcie Górnej. Podpowiedź - dobrzy fachowcy od szyjki są też w Tarnowie dr. Andrzej Maciejczak(szukaj w necie)
Głowa do góry życie przed Tobą.

pozdrawiam, Irek
gość
07-03-2010, 13:57:11

Treść zablokowana przez moderatora

gość
07-03-2010, 14:03:41

Gość 2010-03-07 14:57:11 janusz . zdrowaski nie bedzie , bo zapomnialem teksta

przykro mi że nie dosyć że masz luki w wykształceniu to i zapamiętywaniem tekstów żałosny jesteś nie podpisując się i to wszystko co mam Ci do powiedzenia
gość
07-03-2010, 14:04:33

Treść zablokowana przez moderatora

gość
07-03-2010, 15:16:30

gościu, widzę że ty dużo wiesz jesteś na bieżąco. Był tu kiedyś taki mądry jak ty, myślę że powrócił na nowo.
Facet jeżeli mi się coś nie podoba to mówię wprost i mam odwagę się pod tym podpisać w przeciwieństwie do ciebie. Jesteś żałosny i ....................

Mam prośbę do moderatora aby posty tego gościa zostały zablokowane. A kto to jest można dojść po nr. IP komputera.
Dziękuję.
Irek
gość
08-03-2010, 05:42:58

Witam szyjeczki przepraszam że mało ostatnio piszę na forum lecz nie zbyt dobrze się czuje i większość czasu spędzam na rehabilitacji i wypoczynku w łóżku ale mam prośbę do Was chociaż wiem że dla niektórych godzina 7.00 to abstrakcja to jutro o tej godzinie mam spotkanie z orzecznikiem ZUS może już w końcu mnie ozdrowi i ruszę do pracy . Pozdrawiam wszystkich wasz nieznośny ksiądz
gość
08-03-2010, 06:45:12

Witam w ten słoneczny dzień
Janusz, jutro o godzinie 7,00 będę trzymał kciuki za Twoje cudowne uzdrowienie.
Ja za chwilę wyruszam po ten cudowny pneumatyczny kołnierz.

siedem cudów komunizmu:
1. Nie ma bezrobocia, ale nikt nie pracuje;
2. Nikt nie pracuje, ale plan wykonany;
3. Plan wykonany, ale nie można nic kupić;
4. Nie można nic kupić, ale wszędzie kolejki;
5. Wszędzie kolejki, ale kraj na progu dobrobytu;
6. Kraj na progu dobrobytu, ale wszyscy niezadowoleni;
7. Wszyscy niezadowoleni, ale głosują na władzę komunistyczną.

Miłego dnia
Irek
gość
08-03-2010, 11:32:20

Ej,ej, chłopaki!!! Nie krzyczcie na Gościa. On biedny mysli, ze jak sie ma chorą szyjkę albo inszą część kręgosłupa, to tylko o tym nalezy mówic.
Gościu drogi "siądz,a idpocznij sobie"wśród nas i pomyśl, że nie samą szyjką człowiek żyje.
A jakby tak wpaść w nastrój, to mi od tygodnia cykady jakies w głowie hałasują, sama siebie nie słyszę
gość
08-03-2010, 11:36:45

Pfuj, literówka mi sie zrobiła, miało być "odpocznij". O wybaczenie prosze ale zdrowasiek klepać nie będę
gość
08-03-2010, 16:02:20

Janusz, jutro trzymam mocnooo kciuki, do chwili az mi nie zdrętwieją. W tej chwili jestem na rehabilitacji w szpitalu, na oddziale dziennym na Bierutowskiej- Aniu to do Twojej wiadomości, pamiętam, że dopytywałaś się o ten szpital w ubiegłym roku. Rehabilitacja nawet, nawet.
Mam prośbę do Szyjek z Wrocławia, jeżeli takie zaglądają na forum. Jeżeli byłyście( liście) operowani we Wrocławiu bardzo proszę o kontakt. Jeżeli nie na forum, to na priw- ixodida@neostrada.pl.
Niestety po kolejnych badaniach, między innymi MRI, lekarze informują mnie o konieczności następnego zabiegu, nawet już mi trudno pisać którego z kolei!!. We Wrocławiu znalazłam znanego ( ponoć dobrego) neurochirurga, który z wielką pewnością siebie chce mnie operować , jednak się boję i nie wiem, czy nie wracać z opuszczoną głową do Gdańska, czy zdecydować się na Wrocław. Na pewno wygodniej jest na miejscu, pomiętam horory powrotu 500 kilometrów po operacjach. Dlatego bardzo proszę podzielcie się ze mną swoimi wrażeniami o wrocławskiej neurochirurgii.
Pozdrawiam. Bożena

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: