Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29017)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
19-08-2009, 15:44:00

Witam właśnie wróciłem z rezonansu błagałem prosiłem i być może w piątek będzie wynik bo w piątek jadę za Gniezno i tak będę jechał przez Inowrocław i być może uda się trzymajcie kciuki . Na rezonans wszedłem z ponad 2 godzinnym opóźnieniem ale już po teraz co ma być to będzie Ruch na trasie umiarkowany momentami dało się pojechać 140/h . spadam coś zjeść bo mi kiszki marsza grają
Forumowiczka
19-08-2009, 15:57:00

19-08-2009 o 16:59, gość :
Kurcze co z Renatą, ile ona już dni się nie odzywa wiecie????????? Gosieńka

Myślę o Renacie często. Operację miała w zeszłym tygodniu, tak? Jakoś tak w środku tygodnia? Nie pamiętam dokładnie. Wspominała, że się odezwie po. Może słabo się jeszcze czuje? Albo po prostu nie ma ochoty na komputer? Ja zaraz po operacji to leżałam i jadłam ... najczęściej mięso . Rehabilitant mówił, że to deficyty białkowe. Że mój organizm szybko się regeneruje, szybko wracam do zdrowia ale dlatego właśnie potrzebuję białka, którego źródłem jest mięsko .

Janusz, oby się udało w piątek , miałbyś z głowy szmat czekania !
Pokuty jeszcze nie wykonałam ale się poprawię, wyślę co Ciebie zdjęcie groźnego zwierza - królika . Pójdzie do albumu przyrodniczego.

Spinka
Spinka
Wtajemniczona
19-08-2009, 15:58:00

Ludzie żyję!!!!
Gosieńko, od wtorku jestem w domu, ale moja forma nie jest najlepsza

Przeleciałam wasze posty szybciutko wzrokiem i nie jestem w stanie na nie pisać...nie mam siły. Niby wszystko poszło ok, ale mam niedowłąd lewej ręki i paskudną nauropatię!!!! Podobno minie...zobaczymy...

Piszecie coś o oczekiwaniu na operacje...ludziska ja czekałam 10 m-cy!!!! mimo złego wyniku rezonansu...kto czeka 3 miechy - niech nie narzeka, to prawie natychmiast

Odezwę się jak mi deprecha przejdzie...

Pozdrawiam
Renata
Renata [link=\\"http://straznik.dieta.pl/\\"][image noborder]http://straznik.dieta.pl/zobacz/straznik/?pokaz=60694d191237293e0.png[/image][/link]
Wtajemniczona
19-08-2009, 16:02:00

Spineczko, faktycznie drażni mnie oglądanie TV, hałas i ekran monitora...mam nadzieję, że to minie!!!!!!!
Jem i jem....końca nie widać....schudłam w szpitalu 2,5 kg i pewnie natychmiast nadrobie!!!!
Renata
Renata [link=\\"http://straznik.dieta.pl/\\"][image noborder]http://straznik.dieta.pl/zobacz/straznik/?pokaz=60694d191237293e0.png[/image][/link]
gość
19-08-2009, 16:06:00

Renato wypoczywaj teraz bo to potrzebne by nabrać sił i stanąć porządnie na nogach najważniejsze że już najgorsze po za Tobą życzę szybkiej regeneracji sił i powrotu do zdrowia Janusz
Początkująca
19-08-2009, 17:20:00

czym jest neuropatia o której pisze Renata?czy problemy z ręką miała juz wcześniej czy pojawiły się na skutek operacji?A propos terminów, ja czekam 3 miesiące, został jeszcze miesiąc, wydaje się wiecznością!
gość
19-08-2009, 17:44:00

Spinko w końcu masz odpust żal za grzechy nastąpił i zdjęcie bardzo ładne pomocnik nie zły nawet na maszynie umie szyć zobaczcie na fotosik przyroda
Forumowiczka
19-08-2009, 18:58:00

Dzięki za KRÓLIKA Januszu ! Ba! Szyć !
A jak on śpiewa !!!

Dobranoc wszystkim, miałam koszmarną ostatnią noc, dręczył mnie jakiś koszmar, muszę to odespać.
Spinka
Spinka
gość
19-08-2009, 19:12:00

Renatko nie masz pojęcia jak się ciesze ze się odezwałaś. Ja tez kilka dni po powrocie ze szpitala byłam cienki bolek . Odpoczywaj leż i pachnij ,niczym się nie przejmuj . Za par dni wszystko wróci do normy wszyscy to przechodziliśmy. Duże buziaczki Renatko , dzielna z Ciebie dziewucha.
Spokojnej nocy dla wszystkich .Gosieńka
gość
19-08-2009, 19:16:00

Wiataj Renatko po lepszej stronie zdrowia Najtrudniejsze emocje za Tobą ,każdy dzień będxzie krokiem ku lepszemu .Pozdrawiam Cię bardzo, bardzo cieplutko.Napisze kilka słów na priv.

Marttka -neuropatia to stan zapalny lub uszkodzenie nerwów obwodowych i skupmy wszystkie dobre myśli ,toasty , życzenia żeby u Renatki ten stan minął jak najszybciej.
Jestem jego posiadaczką w formie przewlekłej , raczej już bez szans na ustąpienie ( jedyna nadzieja we wrześniwej konsultacji u neurochirurga) i najgorszemu wrogowi nie życzę .
Dobrej nocy Zosia

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: