Witam właśnie wróciłem z rezonansu błagałem prosiłem i być może w piątek będzie wynik bo w piątek jadę za Gniezno i tak będę jechał przez Inowrocław i być może uda się trzymajcie kciuki . Na rezonans wszedłem z ponad 2 godzinnym opóźnieniem ale już po teraz co ma być to będzie Ruch na trasie umiarkowany momentami dało się pojechać 140/h . spadam coś zjeść bo mi kiszki marsza grają
19-08-2009 o 16:59, gość :
Kurcze co z Renatą, ile ona już dni się nie odzywa wiecie????????? Gosieńka
Myślę o Renacie często. Operację miała w zeszłym tygodniu, tak? Jakoś tak w środku tygodnia? Nie pamiętam dokładnie. Wspominała, że się odezwie po. Może słabo się jeszcze czuje? Albo po prostu nie ma ochoty na komputer? Ja zaraz po operacji to leżałam i jadłam ... najczęściej mięso . Rehabilitant mówił, że to deficyty białkowe. Że mój organizm szybko się regeneruje, szybko wracam do zdrowia ale dlatego właśnie potrzebuję białka, którego źródłem jest mięsko .
Janusz, oby się udało w piątek , miałbyś z głowy szmat czekania !
Pokuty jeszcze nie wykonałam ale się poprawię, wyślę co Ciebie zdjęcie groźnego zwierza - królika . Pójdzie do albumu przyrodniczego.
Ludzie żyję!!!!
Gosieńko, od wtorku jestem w domu, ale moja forma nie jest najlepsza
Przeleciałam wasze posty szybciutko wzrokiem i nie jestem w stanie na nie pisać...nie mam siły. Niby wszystko poszło ok, ale mam niedowłąd lewej ręki i paskudną nauropatię!!!! Podobno minie...zobaczymy...
Piszecie coś o oczekiwaniu na operacje...ludziska ja czekałam 10 m-cy!!!! mimo złego wyniku rezonansu...kto czeka 3 miechy - niech nie narzeka, to prawie natychmiast
Spineczko, faktycznie drażni mnie oglądanie TV, hałas i ekran monitora...mam nadzieję, że to minie!!!!!!!
Jem i jem....końca nie widać....schudłam w szpitalu 2,5 kg i pewnie natychmiast nadrobie!!!!
Renata
Renato wypoczywaj teraz bo to potrzebne by nabrać sił i stanąć porządnie na nogach najważniejsze że już najgorsze po za Tobą życzę szybkiej regeneracji sił i powrotu do zdrowia Janusz
czym jest neuropatia o której pisze Renata?czy problemy z ręką miała juz wcześniej czy pojawiły się na skutek operacji?A propos terminów, ja czekam 3 miesiące, został jeszcze miesiąc, wydaje się wiecznością!
Renatko nie masz pojęcia jak się ciesze ze się odezwałaś. Ja tez kilka dni po powrocie ze szpitala byłam cienki bolek . Odpoczywaj leż i pachnij ,niczym się nie przejmuj . Za par dni wszystko wróci do normy wszyscy to przechodziliśmy. Duże buziaczki Renatko , dzielna z Ciebie dziewucha.
Spokojnej nocy dla wszystkich .Gosieńka
Wiataj Renatko po lepszej stronie zdrowia Najtrudniejsze emocje za Tobą ,każdy dzień będxzie krokiem ku lepszemu .Pozdrawiam Cię bardzo, bardzo cieplutko.Napisze kilka słów na priv.
Marttka -neuropatia to stan zapalny lub uszkodzenie nerwów obwodowych i skupmy wszystkie dobre myśli ,toasty , życzenia żeby u Renatki ten stan minął jak najszybciej.
Jestem jego posiadaczką w formie przewlekłej , raczej już bez szans na ustąpienie ( jedyna nadzieja we wrześniwej konsultacji u neurochirurga) i najgorszemu wrogowi nie życzę .
Dobrej nocy Zosia