Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29018)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
18-08-2009, 19:48:00

EWA ,napisłam do Ciebie na priv. Mam nadzieję ,że teraz będzie bez kłopotów .
Dzień bez SZYJEK dniem straconym
Muszę zajrzeć choćby na dobranoc
Pozdrawiam Zosia
gość
18-08-2009, 19:51:00

Aniu mam wielką nadzieję że właśnie Zosia dobrze wpoi w Twoją świadomość że chojraczenie w obliczu tej choroby nie ma sensu bo powikłania jest potem ciężko odwrócić i zapewniam ból o wiele gorszy >TO właśnie Zosia jest skarbnicą wiedzy ja tylko jestem jednym z przykładów na tym forum że na prawdę nie warto poświęcać swojego zdrowia dla celów wyższych bo takich jak zdrowie nie ma to tylko nasza podświadomość czasami płata nam figle a potem ponosimy jej konsekwencje Więc radze by nad nią nauczyć się panować że jeśli spadło niech leży aż ktoś inny to podniesie nawet gdybyś firan w domu przez pół roku nie zmieniała trudno kupisz nowe bo one tylko pieniądze kosztują nic więcej Janusz
gość
18-08-2009, 20:02:00

Januszu dziękuje za bardzo madre słowa.A rady Twoje i Zosi są bardzo wartościowe.
ania
gość
18-08-2009, 20:03:00

Ale się dzisiaj rozgadałem jak ksiądz na ambonie to chyba z strachu przed jutrzejszym rezonansem życzę spokojnej bezbolesnej nocy Janusz
gość
18-08-2009, 20:13:00

Hej Kaznodziejo trzymam kciukasy żeby Ci jutro portki ze strachu nie obleciały
Pamiętaj Jaśku twardym tra być nie miętkim
Z......
Forumowiczka
18-08-2009, 20:20:00

No i proszę ! Księdza mamy.
Który jutro idzie na rezonans. Czy sprzęt to wytrzyma ? Pół godzinki, może 40 minut ... Leżenia i relaksu . Na wynik trochę poczekasz a czekanie najgorsze. Za tydzień wszystko się okaże... Szkoda Januszu, że tak długo musisz czekać. Okropność. Ja miałam wynik następnego dnia... jakby mi się chciało czekać po badaniu to miałabym "na poczekaniu"... dlaczego każdy nie może tak mieć?
Uciekam, dobranoc, do jutra
Spinka
Spinka
gość
18-08-2009, 20:35:00

no fajnie o spadanie portek sie nie boje no chyba że technik badająca to kobieta to może badać dogłębnie moze jeszcze w starym piecu diabeł pali Zosia uśmiałem sie do łez Spinko sprzęt wytrzyma a jak nie to puści cóż w moim wieku i zawory mogą nie trzymać a na hydraulika nie stać mnie teraz.Mam nadzieje że nie obrazicie się za moje dowcipkowanie i chociaż odrobinę uśmiechu wam to przyniesie teraz wracam do lektury spokojnej Nocki Janusz
Forumowiczka
19-08-2009, 03:31:00

18-08-2009 o 21:51, gość : Aniu mam wielką nadzieję że właśnie Zosia dobrze wpoi w Twoją świadomość że chojraczenie w obliczu tej choroby nie ma sensu bo powikłania jest potem ciężko odwrócić i zapewniam ból o wiele gorszy >TO właśnie Zosia jest skarbnicą wiedzy ja tylko jestem jednym z przykładów na tym forum że na prawdę nie warto poświęcać swojego zdrowia dla celów wyższych bo takich jak zdrowie nie ma to tylko nasza podświadomość czasami płata nam figle a potem ponosimy jej konsekwencje Więc radze by nad nią nauczyć się panować że jeśli spadło niech leży aż ktoś inny to podniesie nawet gdybyś firan w domu przez pół roku nie zmieniała trudno kupisz nowe bo one tylko pieniądze kosztują nic więcej Janusz

Cześć, tylko nie pytajcie mnie dlaczego już nie śpię... co to, po operacji nie można sobie nie pospać? Śpię w ciągu dnia... a w nocy mam problemy ze snem

Janusz, co Ty tu wypisujesz? :

na prawdę nie warto poświęcać swojego zdrowia dla celów wyższych bo takich jak zdrowie nie ma to tylko nasza podświadomość czasami płata nam figle a potem ponosimy jej konsekwencje Więc radze by nad nią nauczyć się panować

Panować nad podświadomością? Janusz, Ty chyba wspominałeś że byłeś listonoszem... czy Ty nas nie okłamujesz czasem?

Jesteś psychoanalitykiem? Przyznaj się ...

Czy ktoś coś wie o Renacie? Wróciła z Szaserów?

Spinka
Spinka
gość
19-08-2009, 05:04:00

Spinko psychoanalityk i ksiądz w jednej osobie Widzisz na załączonym obrazku jak to jest gdy nie słucha się przestróg innych tylko stara się być mądrzejszym od innych bardziej doświadczonych i konsekwencje tego właśnie odczuwam dziś 10 min snu dobrze ze chociaż książki istnieją to noc szybciej zleci a jak myślisz zawsze nam zdawać się może że rodzina dzieci to nadrzędny cel na końcu my z borykającym nas bólem na samym końcu a czy nie powinno teraz być tak że my z własnym bólem na początku i przez jakiś czas ta cała reszta za nami jak będzie dobrze można wrócić do normalności ale już nie popełniając błędów życzę Tobie miłego dnia Janusz
gość
19-08-2009, 05:06:00

Przepraszam miałem dopisać ksiądz Janusz

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: