Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29018)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Forumowiczka
19-08-2009, 05:58:00

Puk, puk, puk... to ja do spowiedzi przyszłam...
Mam dużo grzechów proszę Księdza... nie wiem od czego zacząć...
Boję się, że nie dostanę rozgrzeszenia... Z tych, co pamiętam najlepiej to, grzech główny... wnoszenie pięcioletniego syna na rękach na pierwsze piętro w domu... (śpiącego, bo mi żal było budzić, bo dziecko tak słodko spało...) Proszę Księdza, nie wiem czy mam mówić dalej...
Spinka
Spinka
gość
19-08-2009, 06:07:00

ten grzech to wielki grzech jak pamiętam to to w czerwcu byłaś operowana i już dźwigasz na pokutę masz za zadanie wysłać ładne zdjęcie na fotosik K.Janusz
Forumowiczka
19-08-2009, 06:46:00

Ufff.... czyli jestem rozgrzeszona !
Obiecuję, że już nie będę więcej grzeszyć.
(ps. więcej grzechów nie pamiętam... )
Pokutę oczywiście wykonam!
Spinka
Spinka
gość
19-08-2009, 07:03:00

Twoje grzeszki zostały odpuszczone zbieram sie do garażu i ruszam do inowrocławia na rezonans Miłego dnia
gość
19-08-2009, 07:11:00

Aniu podziwiam Ciebie bo ja bym zwariowała czekając na operację ale tak czasem bywa. My tu wszyscy na forum mamy podobne charaktery takie niespokojne duchy i trudno mam się wyciszyć . Jednak ja jestem dowodem na to ze można zwolnic . Wiem ze to tylko na jakiś czas ale się da . Po ulicy chodzę z godnością Beaty Tyszkiewicz i bardzo mi sie to podoba . Zawsze biegiem z głowa do dołu i nawet człowiek nie widzi twarzy ludzi a teraz głowa do góry i widzę twarze (zdziwione) ludzi którzy mnie mijają.
Spinka jestem w szoku odnośnie Twojego grzechu . Nie wiem co mamy Ci zrobić jak możesz być taka lekkomyślna. Wiem ze szkoda dzieciaczka ale czy Ciebie nie szkoda ??????????
Janusz ja nie mam grzechów staram się żyć tak jak lekarz przykazał
.Gimnastyka już była i kołnierz jest na szyjce.
Wczoraj założyłam mojemu mężowi na minutkę kołnierz i nie powiem jakich słów używał bo są niecenzuralne. Może teraz zrozumie dlaczego czasem jestem nieznośna i nerwowa.
Pozdrawiam wszystkich za Janusza naszego trzymam kciuki .
Gosieńka
Forumowiczka
19-08-2009, 07:58:00

19-08-2009 o 09:11, gość : Spinka jestem w szoku odnośnie Twojego grzechu . Nie wiem co mamy Ci zrobić jak możesz być taka lekkomyślna. Wiem ze szkoda dzieciaczka ale czy Ciebie nie szkoda ?????????? Gosieńka

Ale to stary grzech ! Z 2005 roku ! Tylko był do tej pory tajny...

A Wy co? Nie macie podobnych?

Spinka
Spinka
gość
19-08-2009, 08:03:00

Gosieńko,
Wydaje mi się,że to Ty czekałaś tak krótko (a właściwie wcale) na operację. Chyba jednak większość osób oczekuje ok. 3 m-cy albo dłużej. Znam osoby, które mają wyznaczone terminy nawet za rok, chociaż ich wyniki MR są złe.
Miałaś bardzo dobry pomysł z przymiarką kołnierza przez męża. Dopiero wtedy można zrozumieć co czujemy mając taką "ozdobę" na szyi.
Serdecznie pozdrawiam Dorota
Janusz trzymam kciuki .
Spinko uważaj na siebie.
gość
19-08-2009, 08:14:00

No Spinka już mnie uspokoiłaś a ja się bałam o Ciebie. Zżyliśmy się trochę na tym forum i wasze losy nie są mi obojętne.
Dorotko sama byłam w szoku jak mi lekarz wyznaczył datę . W moim szpitalu (mały oddział neurochirurgi) wykonuje się szyjki tylko jedna w miesiącu bo są najdroższe a lędźwiowych więcej . Widocznie mieli miejsce i fundusze . Pozdrawiam Gosieńka
gość
19-08-2009, 10:35:00

Januszu trzymam kciuki za wynik Twego rezonansu.
Wszystkim życze nadal ogromnego pozytywne spojrzenia na życie i do napisania na początku września,bo wracam 31 sierpnia i poprosze trzymajcie za mnie kciuki,abym nie poległa na polu pracy

Gosieńko,ja będe głupawki dostawać przed sama operacją

ania białystok
gość
19-08-2009, 14:59:00

Wcale Ci się Aniu nie dziwie tez bym dostawała . Nie masz nawet pojęcia jaka jestem szczęśliwa ze mam już to z głowy . Pozdrawiam i czekamy na Rezonans Janusza .
Kurcze co z Renatą, ile ona już dni się nie odzywa wiecie????????? Gosieńka

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: