Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29018)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
13-10-2012, 09:36:06

a i jeszcze jedno. Waśko zaproponował mi rechabilitację krio+ inne zabiegi ale nie wiem czy iść od razu czy wstrzymać się do wizyty u neurochirurga np poleconego przez bogusię. bo raz ze nie chce zaszkodzić dwa ze cena tych zabiegów to masakra :( bo wszystko prywatnie.
wydaje mi sie ze dobrze by było żeby jeszcze ktoś inny spojrzał na te wyniki.
dr Bujok zakazał jakichkolwiek ćwiczeń fizycznych czy masaży więc nie wiem co robić. co radzicie?
Forumowicz
13-10-2012, 09:52:01

Witam wszystkich ,bolesnych,i tych co sie lepiej czuja tez.Dzisiaj za jednym ciągiem udało sie morfeuszowi no i hydrxyzinum na 2 godziny,i 1,5.Jest to 3 noc w poziomie kochani dla mnie postep ze spania wpionie.Troche boje sie tego stanu za Wasza rada staram stapac sie ostroznie.Tyle o postepach.Teraz do kasiafo tez jestem w wodzie goracej kapany,i tak jak ty chcialem basenu, rechabilitacji,i masaz limfatycznego i wielu innych spraw.Dzieki WAM i lekarzom,WYCHAMOWALEM.Lekarz pierwszego kontaktu którego nieposłuchalem -zalecil wypoczynek od wszelkich prac,chirurg nic nienówil przez4 tyg,Ortopeda po zobaczeniu rtg -kazał sie oszczedzać,wyslał na rezonans i żadnych rechabilitacji do rozpoznania,neurochirurg-Niewychodzić z domu i jak najmniej zbednego ruchu ,zero dzwigania,co do igiełek,i rechabilitacji stanowczo odradził,Najgorsze ze mój stan mam na własne ,zyczenie i przez ostatnie miesiace sam zapracowałem od lipca.piotrPozdrawiam
Forumowicz
13-10-2012, 09:55:56

Zapomnial bym mam 2 kolegów i 2koleżanki masazystów ,2-je w zawodzie i wszyscy odmówili mi masaży przy mojej przepuklinie dwupoziomowej.Chyba nic nie pominołem .piotr
Forumowicz
13-10-2012, 09:56:05

Zapomnial bym mam 2 kolegów i 2koleżanki masazystów ,2-je w zawodzie i wszyscy odmówili mi masaży przy mojej przepuklinie dwupoziomowej.Chyba nic nie pominołem .piotr
gość
13-10-2012, 10:04:17

Dziękuję Piotrze. Tak właśnie sie obawiałam że skoro coś tam wypływa i sie posypało to moze tego lepiej nie ruszać na slepo.
Jak sie ciesze ze tu traiłam
Forumowiczka
13-10-2012, 10:22:51

Kasiu przy twoich objawach neurologicznych rozsądniej jest skonsultować się u neurochirurga i poddać jego decyzji w kwestii rehabilitacji.
Jeżeli zabiegi miałyby obejmowac tylko fizykoterapię (prądy,krio itp) to nie ma ryzyka pogorszenia ale i efekty pewnie bardzo umiarkowane. Jakakolwiek terapia manulana, ćwiczenia tylko w porozumieniu z neurochirurgiem. Dobrze żeby był to lekarz zajmujący się operacjami odcinka szyjnego. Na bieżąco weź sobie do serca rady Janusza jeśli chodzi o codzienny tryb życia,sen.
Warszawa po porannym burym niebie rozjaśniona słońcem Takiego ,,rozjasnienia" w ciele i duszy Z.
gość
13-10-2012, 12:12:13

Bogusiu wysłałam @
pozdrawiam
Forumowicz
13-10-2012, 12:14:38

Zosia Toruń też w miarę pogodny siedzę w pracy cholera mnie bierze gdyż przez okno widać jak ludzie noszą grzyby a ja muszę tu siedzieć
ks Janusz
Forumowiczka
13-10-2012, 13:03:56

Janusz to rób tak jak ja-nie chodź do pracy
Tylko żeby nie wyszło tak jak u mnie-ani do pracy, ani na grzyby
Daj sobie na luz, w tygodniu też rosną grzyby a ludzi pewnie ciutkę mniej. Chyba większość Szyjek wymiotło do lasu,ostały się tylko te bardziej zbolałe.
gość
13-10-2012, 13:32:42

Dzień dobry

Byłam na grzybach :0
Nic rewelacyjnego ale zupa z gąsek zielonych już się gotuję - zapraszam.
Fajna pogoda się zrobiła. Ranek nie napawał optymizmem a teraz bajkowo. Nie wiem do końca czy tak jest czy tylko ja tak widzę Byłam na grzybach z sąsiadem....wiecie jak to jest? Ja piersióweczka, sąsiad piersióweczka i rowery nas do domu prowadziły....Powiem tak - jak mnie męczył ból, połykałam tabsy, to byłam naprawdę grzeczną, dojrzałą kobietą a teraz ...6 miesiąc po operacji 2 poziomów a ja rehabilitacja wprost dynamiczna....łemkowską śliwowicą. Dobrze, że pojadę w rodzinne strony dopiero na Święta Bożego Narodzenia.
Wielebny - marudzisz...praca to praca i żadne grzyby, ryby nie chodzą po głowie i już się lepiej czujesz. Chyba, że masz klonika a o tym nie wiesz? Może ma zdrowy kręgosłup? ja w następnym wcieleniu poproszę o ciało bezkręgowca.
Pozdrawiam nowe Szyjki. Czytajcie a do zdrowia dojdziecie. Forum zawiera właściwie wszystkie informacje niezbędne do poprawy zdrowia.
Dobrego popołudnia dla Was.
Bogna

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: