ewa daj znac, co z tobą, ja tez jestem zaniepokojona jak twoje zdrowie, później spróboje sie do ciebie dodzwonić
piotrze piszesz o naturalnych metodach leczenia, ja nie próbowałamich i nie spróbuje, ot stary rocznik, he he, cykor,ja bym sie bała, ledwie z papierochow wyszłam i nie pale od marca tamtego roku, ale to jeszcze nie moj zyciowy rekord, bo było, że już 9 lat nie paliłam i jeden papierosek przekreślił ten wysiłek, piotrze pisałeś też coś o blokadzie, miałeś robioną? napisz coś więcej o blokadzie, na ile wystarcza i tak wogole jeśli coś wiesz, lub inne szyjeczki jeżeli coś na ten temat wiedzą to prosze podzielcie się informacją,
mnie ostatnio bardzo nic nie dokucza, i mam nawet poczucie winy czytając wasze posty, że mnie prawie nie boli i prawie nie drętwieją ręce, prawie nie bolą mięśnie rąk i nóg, prawie się nie kręci w głowie, coś tam w ciągu dnia, chwilowo dokuczy, łapka zemdleje, ale nie jest tragicznie, gdzieś tam dźgnie, gdzieś tam strzał w szyjeczke,ale bywało gorzej...i gdyby jeszcze wszechwładny
Morfeusz dopuszczał do swojej krainy.....obecny stan bardzo mi odpowiada, gdyby tak mialo być do końca życia to mogłąbym nie mieć operacji...a moze to skutek oszczędzania się po tym moim mikro zabiegu.....
pogoda do bani, zimno, mgliscie...ble
cierpiącym, życze uśmiechu od życzliwych ludzi, ulgi w bólu
bogna niestety system jest do bani, składki olbrzymie a w zamian niekończące się kolejki....w lublinie na rezonans teramin na luty...
jeżeli zabałaganione biurko jest oznaką zabałaganionego umysłu - oznaką czego jest puste biurko...?