Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29021)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Forumowicz
10-10-2012, 04:42:36

Ewa trzymaj sie-jak boli to myślalem o swoim bólu,przywitalmmnie 3 razy,gorzej być nie moglo miedzy3 a 5.Teraz jade w dolek,siedze przy komp. czytam..........co powiedziec........chciałbym pomóc.....ale jak.......System do bani- a my cyfry w statystyce.Jak mnie boli lzy same lecą,jaktroche lepiej to pod prysznic iwoda 37 stopnii.Przyjaciele przniesli mi:Naturalne Metody leczenia -Życie bez bólu Wolfgang exel i Willi Dungle.Od tego zaczołem by pogadać z bólem.-Za WASZA RADA.Teraz myślę o Twoim bólu-NIEDAJ SIE piotr
gość
10-10-2012, 06:18:50

Dzień dobry Szyjki
Przykro mi, że cierpienie Was dręczy. Fakt, to nie jest przyjemne. Leki przeciwbólowe dają ulgę czasową ale nie rozwiązują problemu. Jednocześnie powodują duże spustoszenie w organizmie. Znam to z autopsji. Pocieszające jest jedynie to, że nie jesteście sami. Cierpienie męczy i nie napawa optymizmem, powoduje, że łatwo nie jest a życie nasze wydaje się przykrym. Takie postrzeganie nakręca jeszcze bardziej ból i wzmaga naszą świadomość niemocy. Zwłaszcza kiedy ulga w tym cierpieniu nie jest od nasz zależna. Jesteśmy klientem NFZ a nie człowiekiem z prawami gwarantowanymi przez Konstytucję. To jest straszne. Wstyd mi, przed młodym pokoleniem do którego należy Ewa (ninuga) za to co im zgotowało również moje pokolenie. Walczcie o siebie. Pozdrawiam i w miarę dobrego dnia.
Bogna
Forumowiczka
10-10-2012, 16:04:38

niunqa, daj znać, że żyjesz..........
przestraszyłaś nas, martwimy się o ciebie....
Asia
Forumowicz
10-10-2012, 17:16:09

Ewa, jak jestes.Asia moze jest w szpitalu skoro mówila o pogotowiu.Zostaje czekac, i ta zas......... miemoc......
Wtajemniczona
11-10-2012, 06:20:20

ewa daj znac, co z tobą, ja tez jestem zaniepokojona jak twoje zdrowie, później spróboje sie do ciebie dodzwonić
piotrze piszesz o naturalnych metodach leczenia, ja nie próbowałamich i nie spróbuje, ot stary rocznik, he he, cykor,ja bym sie bała, ledwie z papierochow wyszłam i nie pale od marca tamtego roku, ale to jeszcze nie moj zyciowy rekord, bo było, że już 9 lat nie paliłam i jeden papierosek przekreślił ten wysiłek, piotrze pisałeś też coś o blokadzie, miałeś robioną? napisz coś więcej o blokadzie, na ile wystarcza i tak wogole jeśli coś wiesz, lub inne szyjeczki jeżeli coś na ten temat wiedzą to prosze podzielcie się informacją,
mnie ostatnio bardzo nic nie dokucza, i mam nawet poczucie winy czytając wasze posty, że mnie prawie nie boli i prawie nie drętwieją ręce, prawie nie bolą mięśnie rąk i nóg, prawie się nie kręci w głowie, coś tam w ciągu dnia, chwilowo dokuczy, łapka zemdleje, ale nie jest tragicznie, gdzieś tam dźgnie, gdzieś tam strzał w szyjeczke,ale bywało gorzej...i gdyby jeszcze wszechwładny
Morfeusz dopuszczał do swojej krainy.....obecny stan bardzo mi odpowiada, gdyby tak mialo być do końca życia to mogłąbym nie mieć operacji...a moze to skutek oszczędzania się po tym moim mikro zabiegu.....
pogoda do bani, zimno, mgliscie...ble
cierpiącym, życze uśmiechu od życzliwych ludzi, ulgi w bólu
bogna niestety system jest do bani, składki olbrzymie a w zamian niekończące się kolejki....w lublinie na rezonans teramin na luty...
jeżeli zabałaganione biurko jest oznaką zabałaganionego umysłu - oznaką czego jest puste biurko...?
Forumowicz
11-10-2012, 06:28:22

Dzien dobry SZYJKI.Co slychac uWAS, u mnie bez zmian mam na oslone żołądka mieszanke ziołową ,żona znalazla w sklepie OSTROPEST.Jest niezły ale mósi być mielony.Noc bez wiekszych zmian. Male bójanie tak 4-5 buforta dalem rade .Pozdrawiam Bolesnych. EWA ?
Forumowicz
11-10-2012, 07:17:03

piotr19 2012-10-10 06:42:36
.Przyjaciele przniesli mi:Naturalne Metody leczenia -Życie bez bólu Wolfgang exel i Willi Dungle.
piotr
ja bym nie ryzykował z tymi naturalnymi ....
"Denerwowanie się to zemsta na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Początkująca
11-10-2012, 07:26:36

Witam wszystkich.
Ewa- wszyscy się o Ciebie martwimy-jeśli będziesz mogła daj znać co się dzieje.
Zdecydowałam się zasięgnąć jeszcze opinii lekarza rehabilitacji- zarejestrowałam się na prywatną wizytę w pobliskim zakładzie rehabilitacji. Nie wiążę z tym większych nadziei, bo neurochirurg nie zalecał żadnych zabiegów, ale nigdy wcześniej nie miałam żadnej rehabilitacji, a muszę cokolwiek robić w kierunku poprawy zdrowia, bo to bezczynne oczekiwanie na operację, która ma się odbyć nie wiadomo kiedy mnie zabije. Zawsze byłam pracusiem i złe samopoczucie oraz absencja z pracy mnie dobijają.
Trzymajcie się.
Iwa
gość
11-10-2012, 11:52:09

Ewa właśnie jedzie do szpitala. Po podaniu kontrastu ze środkiem na który jest uczulona ma niesamowite problemy. Napiszę jak coś się już wyjaśni. Trzymajcie za Ewę kciuki,jest młoda i musi dać radę.
Dziękuję w imieniu Ewy za wsparcie. Pozdrawiam serdecznie.
Bogna
Forumowicz
11-10-2012, 14:05:58

Teraz mi lze do szpitala to o opieka-Trzymaj sie EWA.IWA63 pomyśl sam sie wsciekam na bezczynność i wiesz co tez myślałem o ćwiczeniach teraz myśle ,że to zły doradca mój neurochirurg potwierdził jak najmniej ruchu ,kołnież na 2 godz dzinnie.Wczesniej ortopeda mówił o oszczedzaniu sie i niedzwiganiu-tego nie rozumiałem ale ból mi przypomnial nagle i szybko.janusz co do tej ksiazki to tak czytam i sie przygotowuje na po opracji, natomiast mam nadwage i to dla tego czytam i wprowadzam po woli małymi kroczkami bo bezruch jest zabójczy dla wagi.W tym wszystkim to ból jest naturalny i waga.Stokrotka pamietaj to "prawie" napewno nieznaczy wcale, i zawsze może kopnąć i to bolesnie.Uwazaj na siebie.piotr

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: