Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29022)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
31-03-2012, 18:16:41

Oj tam, oj tam, czym Wy się tak bardzo przejmujecie?
Piszę świadomie "czym" no bo nie ma czym
My przynajmniej mamy jakis dorobek zyciowy i wspólne zainteresowania a toto musi ganiac po róznych zakątkach i się dowartościowywac. Mam nadzieję, ze niebawem trafi na jakies forum chorobowe w wyniku dorobienia się tego i owego/na tym portalu zreszta jest odpowiednie ku temu miejsce ale zupełnie inny wątek/.
Póki co, to się pewnie toto dorobiło odcisków w miejscu, gdzie większośc ludzi ma mózg i... "musi, inaczej sie udusi".
Czekamy na dalsze wynurzenia. Tak mnie one rozbawily, że wyjrzałam na chwilę z otchłani rekonwalescencji i czekam na dalsze wytryski, ups.... gejzery intelektualne chłe chłe
Pozdrawiam wszystkie Szyjki
Ania po... na własne zyczenie oczywiście.
Forumowicz
31-03-2012, 18:31:29

Gość 2012-03-31 20:16:41
... że wyjrzałam na chwilę z otchłani rekonwalescencji i czekam na dalsze wytryski, ups.... gejzery ....
Ania po... na własne zyczenie oczywiście.
czego jak czego ale tego to ja bym się po Tobie nie spodziewał ....

gość
31-03-2012, 19:07:06

Dlaczego tu moderator nie zadziałałam!! Proszę o usuięcie tego postu!!Ja poczułam się obrażona: zapieprzałam fizycznie osiem godzin dziennie, dźwigałam, non stop się schylałam. I takie "coś" pragnie mnie pouczać?! Ja nie miałam siły się dowlec do domu a już naprawdę na15 minut ćwiczeń nie mogłam znaleźć czasu!
Dziękuję bardzo za radę!!Moje mięśnie dostały dość w tyłek.
A za wyłudzenie od NFZ piętnastu zabiegów proszę o kolonię karną!! To może mnie tam dobiją i będzie spokój z takim nieudacznikiem.
Choć to nie po katolicku ale w ramach rekolekcji życzę Tobie tylko JEDNEGO dnia w takim bólu.
Biorę cukiereczka-ketonal i idę cierpieć w kojącym szumie sztormu.
Vika
gość
31-03-2012, 19:24:37

A dodam jeszcze, że możesz spać spokojnie-nie żyję na koszt państwa. Nie mam renty i nie będę miała emerytury! Utrzymuje mnie mąż, który 35 lat odprowadza składki i poza badaniami okresowymi/na koszt pracodawcy/ nigdy nie chorował!!Dlatego ja mu skrzętnie wybieram wpłaconą kasę!
Vika
Forumowiczka
31-03-2012, 20:33:06

A propos wypisania Halotoja - myślę że sama wam napisze jakie rożne przegięcia ją spotkały. Zdaje się, że wypisali ją z gorączką (nie wiem jaką wysoką) - ale umówmy się, że jak już dojdzie do siebie to ona wam powie to co będzie chciała.
Nie czuję się zręcznie odpowiadając w jej imieniu bo nie wiem co by sama napisała. Ale zawsze mogę jej przekazać wasze pozdrowienia :).
Troszkę jednak musimy jeszcze na nią poczekać.
Asia
gość
31-03-2012, 23:57:45

Rafie mój drogi, a czegoższeś sie po mnie mianowicie nie spodziewał????
Czyżbyś miał nadzieje ze głebia mojego zdrowienia jest na tyle przepastna, że nie zdołam się z niej tak szybko wygrzebać?
A może te jak im tam...... gejzery Cie zaintrygowaly?
Mnie też tamto nie zacytowane obecnie slowo miło brzmi ale niestety, moje 8 śrub i 2 cięcia kazde po 25 cm nie pozwalaja na rozszyfrowywanie innych znaczeń. Ale niedlugo-któż może przewidzieć
A ja myslę, że naszemu trollowi odbilo po tych figlach-miglach, co to się nimi kiedys przechwalał i do tej pory pozbierać się nie może......
Viko, nie przejmuj sie, ja chociaż mlodsza operacyjnym stażem, bo po 13 milych pobytach na stole /ojojojoj, jakie to przyjemne, zwłaszcza te pompy morfinowe po ... i dają w zyłe bezpłątnie, na zyczenie i za dillerem nie trza biegać i te blizny takie seksowne.../ ale nie zamierzam sie niczym usprawiedliwiać. Bo jak takiemu niekumatemu biedakowi przetłumaczyć to i owo
Niech tam sobie niekuma w ciszy i spokoju, bo nam zazdrości, tez by chciał, ale nie wpadł na pomysł żeby sobie zdrowie zrujnować i teraz zazdrości nam wypasu na koszt NFZ.
Zresztą a nie wiem czy to na krzywy ryj my sie tak dopieszczamy, bo ja składki emerytalne sumiernnie opłacałam a i teraz z emerytury mi niezle ściągają.
No cóz, tramal i głowa do podusi /oczywiście tranal z dofinansowaniem NFZ/
Ania po.....
gość
01-04-2012, 06:49:38

Witam Wszystkie schorowane i cierpiące szyjki.
Według mnie, to nie ma się co przejmować tym wrednym trollem, gdyby ten niedouczony i leniwy typ chociaż trochę poczytał fachowej literatury medycznej na temat schorzeń kręgosłupa, to dowiedziałby się, że ich przyczyną w 50% są to wady genetyczne, a w pozostałych przypadkach, to warunki pracy i ewentualnie w kilku % tryb prowadzonego życia. Nie każdy ma możliwość w pracy poćwiczyć ok 15 min.( a i tak to nic nie pomoże- jedynie może trollowi, bo z nudów przynajmniej nie dostanie odcisków na du..ie).
To coś, co szkaluje i naśmiewa się z ciężko schorowanych ludzi nie zasługuje nawet na słowa krytyki. Jeżeli tutaj zaczną go wszyscy "olewać", to zmieni forum na psychiatryczne i może tam znajdzie w końcu kompana do rozmów oraz jakieś zrozumienie (chociaż nawet i w to wątpię).
Pozdrawiam i życzę dużo pogody ducha z tą ciężką chorobą.
bych63
gość
01-04-2012, 06:50:17

Treść zablokowana przez moderatora

Początkująca
01-04-2012, 07:36:22

Witajcie szyjki, w maju idę na operację kręgosłupa szyjnego...stabilizacja kręgów c5 c6. Strasznie się boję. Nie wiem jak sobie poradzę, czy długi jest pobyt w szpitalu po operacji?
Forumowicz
01-04-2012, 08:24:10

anitasly 2012-04-01 09:36:22
Nie wiem jak sobie poradzę, czy długi jest pobyt w szpitalu po operacji?
parę postów wyżej jest opisany przypadek na podstawie którego jak trafisz dobrze (zależy dla kogo) to w szpitalu możesz spędzić całe 24 h .
Ale generalnie 3-4 dni .

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: