Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29022)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
30-03-2012, 06:14:45

Troll jest biedny, troll jest chory,
lecz z przyznaniem się ma opory.
W dyskach pewnie ma platfusa,
ale czepia się wciąż Janusza.
Na forum jest arcy złośliwy,
a naprawdę wielce nieszczęśliwy.
A że codziennie ma kłopoty,
to wynika już z jego ciemnoty.
Troll - depresję można leczyć - idź do psychiatry.
Januszku - wszystkiego najlepszego!
Forumowicz
30-03-2012, 07:32:08

zanzibar 2012-03-29 18:28:03 Irku i raf bardzo wam dziękuję za życzenia .
Irek najlepsza ta seta i galareta te nasenne daruj sobie lepsza będzie sztafeta 4X100 bez zakąski
ta sztafeta to z przekazaniem pałeczki czy nie
Forumowicz
30-03-2012, 07:33:18

Gość 2012-03-30 08:14:45 T
Na forum jest arcy złośliwy,
no proszę już ***rem w tej kwestii nie jestem
gość
30-03-2012, 10:53:03

twoja "a'la złośliwość" Raf tak naprawdę to tylko butność wynikająca z twojego wieku i hormonów :)
Nie przywiązywałabym do tego większej wagi :), my cię znamy i twoje poczucie humoru tez znamy. Wszystko jest ok, tylko trzeba forum czytać systematycznie, żeby znać sposób bycia innych :)
Do mnie tez trzeba mieć cierpliwość
Asia
Buraczek
P.S. Na południu znów ciapie z nieba...... ale czuję się o dziwo całkiem dobrze. nie gniecie, nie szarpie, czyżby moje blizny jednak powoli się regenerowały? :)
Forumowiczka
30-03-2012, 19:59:45

Właśnie skończyłam rozmawiać z Joa (halotoja).
Mam was wszystkich bardzo gorąco od niej pozdrowić. Jest już PO. Operację miała w środę, na dwóch poziomach, w czwartek wypisali ją ze szpitala.
Bardzo ale to bardzo źle zniosła narkozę. Do dzisiaj głównie śpi i dalej jeszcze w 100% nie przeszły jej wszystkie zaburzenia żołądkowe. Ma oczywiście wszystkie normalne dolegliwości pooperacyjne ale w połączeniu z problemami ponarkozowymi czuje się jeszcze nie za dobrze.
Nie wiem kiedy się do was odezwie, bo na razie nie ma dostępu do komputera.
Teraz dopiero zdałam sobie sprawę (ja), jak wielkie miałam szczęście, że mój organizm tolerował narkozę i nie wariował po niej.
A resztę napisze wam sama jak już będzie mogla, bo nie wiem co mogę zdradzić publicznie, a co było tylko dla mnie :)
W każdym razie gorące uściski od Joa.
Asia
gość
31-03-2012, 16:32:49

Treść zablokowana przez moderatora

gość
31-03-2012, 17:22:37

Szkoda mi ciebie, nie zniżę się do twego poziomu i nie nazwę cie nieudacznikiem....a ty taki(a) wierzący(a) jesteś??? i tak piszesz pewno nawet świeżo po rekolekcjach, twój ksiądz jest zapewne dumny z takiego wiernego...
Janusz nie jest księdzem, poczytaj to będziesz wiedział(a) i na szczęście nie dorastasz mu do pięt. Może tylko nieudacznicy są tacy WSPANIALI? Zatem jestem dumna z tego, że jestem NIEUDACZNIKIEM!
Pozdrowienia serdeczne dla wszystkich mi podobnych.
Forumowicz
31-03-2012, 17:27:42

Treść zablokowana przez moderatora

Forumowicz
31-03-2012, 17:35:06

buraczek 2012-03-30 21:59:45
Operację miała w środę, na dwóch poziomach, w czwartek wypisali ją ze szpitala.
Asia
jak to wypisali ją po 24h czy po 8 dniach ??
Bo jak po 24h to chyba leTkie przegięcie czyż nie ?

czym sie chwalicie tym ze nieudacznicy ktorzy nie umieli zadbac o swoje zdrowie marnuja pieniadze ktore mozna przeznaczyc na chore dzieci ktore cierpia na genetyczne choroby i choruja nie nie ze swojej winy a wy jestescie sami sobie wini ja sie dziwie ze tak sie tym chlubicie wielebny tak mysle ze gybys byl ksiedzem wiecej bys mial pokory w sobie czemu obrazasz ludzi kosciola piszesz ze kupiles sobie laptop tak mysle ze jesli naprawde jestes ksiedzem to pewno wzieles z tacy to co dali wierni na kosciol w ten sposob obrazasz caly kosciol nie tyle biskupa kim ty jestes jesli jestes prawdomowny podaj w jakiej jestes parafii chetnie udostepie twoje wypowiedzi komu trzeba ja rozumiem ktos jest po wypadku i doznal urazu kregoslupa leczenie mu sie nalezy ale wy sami na to zasluzyli nigy nie dbajac o swoje zdrowie gdybyscie dzienie poswiecili 15 minut na cwiczenia tego by nie bylo i czego chcecie wspolczucia z zawszych wpowiedzi mozna wnioskowac ze stworzyliscie towarzystwo nieudacznikow ktorzy sami na to zasluzyli ze sa kalekami ktorzy gonia od lekarza do lekarza w takim przypdku jak wy nfz za leczenie powinien zadac pokrycia kosztow leczenia 100% ciekawe czy wtedy byscie tak latali do lekarzy i domagali sie rehabilitacji i operacji a inni ktorzy potrzebuja pomocy to im wy odbieracie
a możesz tak w 1 zdaniu o co ci właściwie chodzi ?
aaaa ty jesteś pociotkiem trolla
gość
31-03-2012, 18:03:31

Poświęciłam te 15 min.... ale na dedykację dla ciebie zas.... Katoliku- człowieku Kościoła!!!
Skacze se pisarka po calutkim forumie
I dziwi się Ruda że nikt jej nie rozumie
Tu padaczkę powklejała, linki reklamuje
A nam dyskopatom nic nie proponuje.
Więc takiego gościa trzeba ignorować
Razem z trollem u p i e r d l i w y m
Trzeba ich sparować!!!
Zamurować, zakneblować
Miski z żarciem pożałować
Zejdzie z głodu, padnie z nędzy
Wredna zmora z wilczej przędzy.

UDACZNIKU ŻYCIOWY - „piękne i bardzo ludzkie” jest twoje podejście człowieka do CZŁOWIEKA.
anTosia O wartości życia rozstrzygają nie czyny, choćby wielkie, ale miłość, choćby mała.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: