Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29023)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
01-04-2012, 12:58:15

Ludzie siedzcie przed komputrem i przed telewizorem w cieplych kapciach.Uzalacie sie nad soba.Zamiast sie ruszyc.Wolicie plotkowac niz cwiczyc.Taka jest prawda.
gość
01-04-2012, 13:12:06

Panie Janie, Panie Janie rano wstań, rano wstań
wszystkie dzwony biją, wszystkie dzwony biją
bim bam bom, bim bam bom!!!!!!!!
A palmę już Janie poświęciłeś, jak nie to leć Panie Janie, żeby bardziej nie odbiła.... a nie takie bzdety nam tu pisać!
Dzieci mają swoje szpitale, swoje sale gimnastyczne, swoje sanatoria i swoich dziecięcych terapeutów- nikt z nas im tego nie zabiera, co za bzdury wypisujesz wf-isto
Nauczycielu- to co że wfu, ale takie błędy nie przystoją nauczycielowi, aż się od nich roi. Radzę dobrą lekturę SŁOWNIK ORTOGRAFICZNY... a nie nasze forum.
ma 54 lata mam minimalne zmiany zwyrodnieniowe w kregoslupach z starosci
A ta 54-latka to ile ma tych kręgosłupów? bo ja 1
gość
01-04-2012, 13:12:12

Treść zablokowana przez moderatora

gość
01-04-2012, 13:24:12

Mam propozycję do reszty szyjek.
Pisarka jest już elementem reklamy, którego nie zauważamy - troll powinien być tez niedostrzegany.
Podstawowa zasada na forach brzmi: nie karmcie troli.
po co więc go karmimy?
olać debila.
gość
01-04-2012, 13:30:52

dobra jestes masz jedem kregoslup ja mam jeden podzielony na trzy odcinki szyjny,piersiowy i ledzwiowy chodzisz na rehabilitacje tego niewiesz tu jest mowa o szyjnym a wiesz kiedy sie zaczyna starzec fizjologicznie kregoslup ja mam 54 lata i niewielkie zmiany zwyrodnieniowe w kregoslupie szyjnym ktore sa fizjologia wieku wychowalam piecioro dzieci i ciezko pracowalam od 24 lat praca warzywniaku nie nalezy do lezacych trzeba sie na robic gdybym nie cwiczyla systematycznie pewno bym teraz miala dyskopatie i inne zmiany w kregoslupie
gość
01-04-2012, 13:33:53

Do Jana - udesz w stul a norzyce sie odezwia- masz racje bo sie odezwali, ten walkon co wykorzystuje kase z nfz na sanatoryjum, rechabilitacje nawet po pare razy co roku wczasujo sie na turnusach. Kasa co powinni dac na rechabilitacje chorych dzieci na skoliozy ubywa na stare byki co im nie chce sie ciezko pracowac lecz wolom sie byczyc po sanatorjach. Wstydu nie majo , wyciagac z funduszu to jest wygoda bo nie trzeba ciezko pracowac, zus da zapomoge dla niesprawnych z wlasnej winy bo nie chcialo sie cwiczyc za mlodych lat, a niekture co to nazywajom sie szyje takie kobietyto po pare razy kaza robic sobie operacje na kregoslupypo szyjnych operacjach i tak w kolo macieju zeby ciagnac kase. Dzieki tobie Janie za poruszenie tematu cwaniactwa.
gość
01-04-2012, 13:36:55

Obrażasz Wszystkich schorowanych, to Ty i Tobie podobni, nazywając nas pasożytami, nieudacznikami i złodziejami.
Jesteś niedouczony(na), mściwy(wa) i sfrustrowany(na).
Żeby ktoś mógł być partnerem do rozmów, to musi rozmawiać merytorycznie i posiadać odpowiednią wiedzę.
P.S.
Ja po czterdziestu latach pracy i moich zarobkach odprowadziłem taką kwotę na fundusz zdrowotny, że stać mnie wymienić sobie w ramach NFZ cały kręgosłup, a nie tylko kilka poziomów- i nie muszę mieć z tego powodu jakichkolwiek skrupułów. Mało, jeszcze zostanie kwota na wyleczenie co najmniej kilku innych chorych, którym los( wady genetyczne, praca) nie pozwoliły na zebranie odpowiedniej kwoty.
Żegnam takich ignorantów i pozostaję dla was bez odbioru.
gość
01-04-2012, 13:39:25

Jesteś wyjątkowa masz tylko jeden kręgosłup.Ale czy wiesz który?Przeczytaj koniecznie ANATOMIA KRęGOSŁUPA i BUDOWA.
gość
01-04-2012, 13:47:43

kto z was regularnie cwiczyl codzienie po 15 minut nie mowie o rehabiltacji
gość
01-04-2012, 14:04:23

Jestem nauczycielką biologii.Chętnie zaproszę na lekcję pokazową osobę co ma jeden kręgosłup.Tyle lat uczę w szkole i do tej pory nie spotkałam się z taką formą życia.Proszę o kontakt!!!!!!

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: