Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29021)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
28-03-2012, 11:30:16

Januszu dziś Twoje urodziny
Wszystkiego naj, naj, naj, najlepszego
Irku może jakiś wierszyk dla Wielebnego
pawik
Forumowicz
28-03-2012, 14:50:06

pawiku bardzo Dziękuje za pamięć
ks Janusz
gość
28-03-2012, 17:02:58

Pawiku, a anTosia też może coś „wydziergać” Wielebnemu?
Jubilacie Drogi
- toż to niespodzianka!
Stawiasz dzisiaj Szyjkom
mszalne po rant dzbanka.
A my wszyscy życzym
krzepy, zdrowia, siły
By na długie lata Tobie wystarczyły
Zaraz wskoczy Irek
ze swą poezyją
Wierszyk Ci uprzędzie-
- ostatnie „dzieste” orędzie!
PS. Irku nie krzycz na mnie, że się wtranżoliłam
Pozdrawiam
anTosia O wartości życia rozstrzygają nie czyny, choćby wielkie, ale miłość, choćby mała.
Forumowicz
28-03-2012, 17:24:31

anTosiu Dziękuje mszalne sttoi i czeka Pozdrawiam
ks Janusz
Forumowicz
28-03-2012, 17:31:52

Gość 2012-03-28 13:19:30 Raf, to ful wypas rozumiem, że te sztućce to jednocześnie do operacji Ci potrzebne?
pozdrawiam wszystkich, pawik
generalnie to nóż wiadomo,widelec do nadziewania,łyżka i łyżeczka do łyżeczkowania jakby herbata była gorzka albo s k u r czybyk nie chciał wyjść to go wyłyżeczkuje
a tak na serio to od 15 mam paraliż od łokci w dół , zaraz eksploduje,nosi mnie , wziąłem przciwbóle i uspokajające.
dobranoc
gość
28-03-2012, 17:53:41

an Tosiu nie pytaj, koniecznie! super!
Raf, to ja jednak poczekam na operację na NFZ, bo nie mam cukru
pawik
Forumowiczka
28-03-2012, 17:59:02

byliście teraz na zewnątrz? ale się ochłodziło.... a jutro deszcz. A ja już się tak cieszyłam wiosną.....
Szyjki nie lubią deszczu, znów będzie mnie gniotło.
buuuuuuuuu
Asia
gość
28-03-2012, 18:10:20

Raf, oczywiście przykro mi, z powodu drętwienia (paraliż?) rąk, może to chwilowe? Oby...pawik.
gość
28-03-2012, 18:24:09

buraczek 2012-03-28 19:59
Szyjki nie lubią deszczu, znów będzie mnie gniotło.
buuuuuuuuu Asia
Oj nie lubią, ani deszczu, ani wiatru. U nas od 3 dni wieje okrutnie chociaż było 18st. teraz jest 14st. i nadal dmucha.
Dzisiaj wsadziłam swoja spondylozę w miękki kołnierz i umyłam duże okno, w czasie mycia było nieźle ale teraz zaczyna mnie też gnieść i w łepetynie karuzela, karuzela...
Jutro zamieniam się w leniwca i w pracy i w domu
Oby nikogo nic nie gniotło i nie drętwiało, a wiosna będzie ponoć cudowna w święta!
anTosia O wartości życia rozstrzygają nie czyny, choćby wielkie, ale miłość, choćby mała.
Wtajemniczona
28-03-2012, 21:07:41

Wielebny....Sto lat w ZDROWIU!....
Wszystkiego Najlepszego życzę.....
Irku...gdybym była młodsza....:)- poszłabym za Tobą też :))
Dziekuję pięknie....
Ale i następna poetka..pięknie pisze!.
.an Tosia...sympatyczna dziewczyna!
Raf,,,,jak ja lubię czytać Twoje komentarze...ale dzisiaj mnie zasmuciłeś....Dbaj o siebie!...
Wszystkich serdecznie pozdrawiam..
życzę Nocy bez bólu...
U mnie dzisiaj "ciut" lepiej..:)...2 okna umyłam - reszta niech brudem zarasta..:)
Halina z mielopatią....

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

Dziwne bóle głowy
Czesc! 2msc temu byłam na kontroli u ginekologa. Z wynikami krwi. Tam wyszła wysoka prolaktyna. Plus bóle głowy, problemy z oczami jakby ucisk i lekka mgła. Przez 3min tak mi się robi. W dodatku mrowienie/drętwienie lewej strony twarzy. Głowa boli mnie przedewszystkim na czubku ( ciemieniowej) ból nie jest ciągły.
gość
Prośba o pomoc
Dzień dobry, Jestem studentką pedagogiki o specjalności WWR i w przyszłym roku będę bronić pracy magisterskiej. Praca będzie dotyczyć dzieci z afazją i potrzebuję 2 przypadków do porównania z innymi, które już posiadam. Jednym z przypadków jest moja córka, która uczęszczała do poradni p-p. To ze względu na nią wybrałam taki kierunek studiów. Chciałabym prosić o wgląd do dokumentacji dziecka, oczywiście za zgodą rodzica. Żadne dane nie będą upublicznione. Bardzo proszę o pomoc w poszerzaniu wiedzy innych rodziców i specjalistów. Będę bardzo wdzięczna za każdą informację. Z poważaniem, Dorota Kozak
gość
Wynik TK??
Dzień dobry. Odebrałam dzisiaj wynik TK głowy. Opis jak niżej : Dostępne w badaniu struktury mózgowia i przestrzenie płynowe przedstawiają się typowo. AYMETRIA SZEROKOŚCI ROGÓW SKROBIOWYCH - PRAWY SZERSZY 7 MM. Układ komorowy mózgu nieposzerzony, bez cech przemieszczenia. Struktury kostne typowe. Moje pytanie - co oznacza ten fragment o asymetrii szerokości rogów? Czy to coś strasznego?
gość
Wynik rezonansu magnetycznego głowy z kontrastem
Dzień dobry, miałem wykonany rezonans głowy z kontrastem z powodu historii tętniaków w rodzinie. Tętniaków nie wykryto ale : W zakresie podkorowej istoty białej obu półkul mózgu widocznesą pojedyncze, bardzo drobne ogniska hyperintensywne w sekwencjach T2-zależnych, wielkości do 2mm(na granicy widzialności, możliwe do uwidocznienia jedynie w sekwencji wykonanej drobnymi warstwami). -Zmiany te nie ograniczają dyfuzji, nie ulegają wzmocnieniu kontrastowemu - ich charakter niespecyficzny - w pierwszej kolejności w różnicowaniu uwzględnić należy drobne ogniska degeneracji naczyniopochodnej. Mężczyzna 32 lata. Czy jest się czym martwić? Jakie mogą być przyczyny i leczenie? Nie mam objawów. Pozdrawiam
Reklama:
Reklama:
Reklama: