Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29017)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Wtajemniczona
22-03-2012, 23:30:52

Zosieńko.....Moja Droga....
Odezwałaś się to i ja to robię....chociaż obiecałam sobie,że już na forum się nie pojawię....
Pierwszą osobą,którą troll zaatakował/a..byłam ja...
Bolało bardzo..:(
Póżniej troll atakował inne osoby.
I dziwię sie bardzo,że teraz Moderator tego profilu usuwa Twoje wypowiedzi...:(
Dlaczego wcześniej tego nie zrobił/a ?....
Czy można obrażać.dokuczać ?...
Jestem z Tobą...chorymi Szyjkami...
Pozdrówka wiosenne też zostawiam...
Ten profil jest mi bardzo cenny..Dzięki Takim Ludziom jak Ty Zosieńko....wiem jak żyć i postępować aby jeszcze bardziej choróbsko nie dawało o sobie znać...
Ale..no ale...:((...
Janusz też atakowany się wycofuje....:(
Szkoda....szkoda i Żal ,że Moderator nie potrafi albo nie chce ..dotrzeć to Trolla..:(...a wiem,że takie mozliwości ma....
Halina z mielopatią....
gość
23-03-2012, 06:32:45

Zosiu, dobrze, że napisałaś, bardzo mądra i słuszna Twoja wypowiedź...zadziwiasz mnie wiąż na nowo!
Halinko, Ty tu zaglądaj, bo nawet nie wiesz ale gdy mniej boli to muszę przypominać sobie Twoje posty. Mam dużą stenozę ale czasem tego nie odczuwam, np. wczoraj, cały dzień myślałam, że może ta operacja nie potrzebna...że na rehabilitacji mówili, że można to nawet o 5 lat odsunąć w czasie (teraz się wycofują), że może na zapas...Ciężko znaleźć odpowiedź, z Wami łatwiej, więc zaglądajcie tu.
Pozdrawiam słonecznie. pawik.
gość
23-03-2012, 07:02:45

Witam serdecznie wszystkich chorujących.
Jestem wiernym czytelnikiem Waszego forum i dzięki niemu dowiedziałem się wiele pożytecznych porad na temat postępowania przed i pooperacyjnego.
Dzięki Wam dowiedziałem się jak przygotować się do operacji, jak i też postępować po niej- co przyniosło mi niewymierne korzyści psychiczne jak i też fizyczne.
Jesteście bardzo potrzebni na tym forum.
Według mnie moderator jest nieobiektywny, bo nie usuwa postów obraźliwych oraz destabilizujących działanie tego forum.
To co napisała Zosia nie miało znamion obraźliwych- zwracała się ogólnie do wszystkich - "jak traktować takich trolli" i nie było w jej wpisie znamion obrażania konkretnej osoby(jednostki),tylko jak postępować ze wszystkimi takimi...
Jak ma być taki moderator, co prowadzi niesprawiedliwą cenzurę, to lepiej załóżcie nowe forum.
Pozdrawiam Wszystkich cierpiących.
bych63
gość
23-03-2012, 08:49:10

Skoro tak wszyscy pilnują porządku na forum to proszę o zdyscyplinowanie Pani Pisarki.Co prawda traktuję ją jak blok reklamowy w TV ale co mają linki o padaczce, szczepieniach, itp. do naszej dyskopatii?
Jeszcze trochę a wejdą nam reklamy cosmodisku czy plastrów oczyszczających być może dyskopatię!
Ja staram się nie rzucać na forum nazwiskami lekarzy ani polecać szpitali. Od tego jest prywatna poczta.
Pani Pisarko jak coś będę potrzebowała to na pewno to znajdę bez Pani wskazówek.
Oj narkozy mi zniszczyły mózg pora się zresetować!
Pozdrawiam wszystkich starych i nowych, którym życzę cierpliwości w walce z chorobą- ja mam już dość!
Vika
gość
23-03-2012, 13:20:02

wyglada na to ze troll jest odpowiedzialny za lordozy stenozy wypukliny przepukliny i wszystkie inne plagi egipskie ... i badz tu madry
gość
23-03-2012, 13:56:31

Nie, troll wygląda,że jesteś tępym i złośliwym ignorantem.
Odzywasz się tylko po to by komuś dokuczyć.
Mam nadzieję, że życie cię kiedyś doceni i na własnej skórze odczujesz co tobie niemiłe.
gość
23-03-2012, 14:04:42

Trolu,a właściwie to co Tobie dolega?

Podziel się z nami swoimi problemami i dolegliwościami.
Jakoś milczysz w tej materii a ostro wszystkich krytykujesz. Jeśli jesteś lekarzem to doradź fachowo, jeśli rehabilitantem to zaleć ćwiczenia a jeśli jesteś zdrowy to co tu robisz?!
gość
23-03-2012, 15:08:09

moze zamiast bic piane .. to profesjonalne szyjki wyszukaja i zamieszcza informacje jak czesto po pierwszym implancje trzeba robic nastepne poziomy w ciagu pierwszych kilku lat .. jak to wyglada procentowo .. ja wiem pisac nie bede
troll
gość
23-03-2012, 15:27:23

" Jak czesto po pierwszym implancie" - boje sie czytac dalszej czesci zdania, chyba , ze zapewnisz ze nie chodzi o ulubiony temat " szyjkowiczow i szyjek " tez na "s".
gość
23-03-2012, 15:42:42

Procentowo nie obliczę bo jestem tępa ale u mnie było tak: czerwiec 2004 c7/c6, luty 2005 c6/c5, luty 2007 c5/c4 no marzec 2010 płyta c5/c4 "wciśnięta"mała przepuklinka na c4/c3.
Teraz jest dobrze i tu się już chyba nic nie da zrobić- może tylko doktor "kostucha" ale mam jeszcze cały piersiowy i lędźwiowy.Jakie tu mam szanse procentowe- też nie potrafię obliczyć.
Vika

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: