Usunięty post był mojego autorstwa.
Zawierał informacje dla Pawła46 i kilka słów do Rafa odnośnie świadczenia rehabilitacyjnego.
Troll w ,,wyszukany" sposób,można by rzec w białych rękawiczkach obraża stałych uczestników tego wątku.
W ostatnim zdaniu zwróciłam się do Szyjek o ignorowanie trolla. Sądzę,że moralizator-Moderator uznał za obraźliwe słowo ,,zdechnie"
http://pl.wikipedia.org/wiki/Trollowanie
W tym linku istotnym dla mnie zdaniem jest
,,W slangu internetowym często mówi się, że trolla nie należy karmić – czyli że nie należy z nim w ogóle wchodzić w jakąkolwiek polemikę"
Moją intencją było-nie karmić,nie dawać pożywki to zdechnie(nie autor obraźliwych postów tylko TROLL) i w tej kwesti zdania nie zmienię.
Sekretiv,kimże Ty jesteś że uzurpujesz sobie prawo do selektywnego oceniania. Jesteś daleka/ki od naszych problemów, nie zdajesz sobie sprawy jak odbierają bezpośrednie ataki szargani przez trolla uczestnicy. To osoby które cieszą się szacunkiem i sympatią właśnie przez wspierająca aktywność w tym wątku.
Tym sposobem otworzyłeś/łaś furtkę dla trolla a zamknęłaś usta osobom wnoszącym pożyteczne rady.
Jeśli chcesz być taka/ki auratny to może zajmij się spamem Pisarki co wchodzi w zakres onbowiązków Moderatora-patrz SPAM
Vika, AnTosiu szkoda Waszych emocji na rozstrząsanie tego tematu.Macie rację -myślenie ma przyszłość.
Miałam się nie odnosić do tej sytuacji bo usunięcie postu tylko mnie rozbawiło ale po przeczytaniu Waszych wypowiedzi uznałam, że nalezy się kilka słów wyjaśnienia jako ukłon w stronę osób nie wiedzących o co w tym wszystkim chodzi.
Pozdrawiam wiosennie,niech ciepłe słonce koi zbolałe kręgosłupy.Z