Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29021)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
21-03-2012, 16:45:48

O Trolek się odezwał fajnie i miło że nie zapomniał o starym zanzibarze.
Drogi Trolku miło ze piszesz ale zanzibar jest tylko gościnnie gdyż zawodna technika poszła na wiosenny urlop darowała sobie moje porady więc To Ciebie uszczęśliwi a mnie na jakiś da możliwość odpoczynku od poradnictwa,a dla trola który nie ma nic innego do powiedzenia jak zwykłe uszczypliwości otwiera się furtka z jego poradnictwem.
Zosia coś ty napisała ze twój post został usunięty Precz z Cenzurą
więc znikam na jakiś czas Pozdrawiając wszystkich włącznie z moim ulubionym trolem
ks Janusz
gość
21-03-2012, 18:44:21

Zanzibar jak moge zapomniec .. kiedy wybierasz sie na nastepne zabiegi ?
Forumowiczka
21-03-2012, 19:35:05

klękosiad, np:
http://sprzedajemy.pl/klekosiad-klecznik-fotel-rehabilitacyjny,523391
ja mam z innej firmy ale podobny.
Asia
Początkująca
21-03-2012, 20:16:11

Post z dn. 19.03 został usunięty z powodu zawartych w nim obraźliwych treści. Nie zostanie on przywrócony.
Proszę na przyszłość o kulturalne wypowiedzi.
Początkująca
21-03-2012, 20:27:42

A ja mam krzesło rehabilitacyjno-profilaktyczne systemu Kulik system. Kupiłam po operacji, gdy obawiałam się, że lędźwiowy siada. Z tym krzesłem jest o wiele lepiej.
http://kuliksystem.com/index.php?option=com_djcatalog2&view=item&id=15:classicpro&cid=2:krzesla-rech&Itemid=126
Joanna
gość
22-03-2012, 18:36:25

Ha, czytałam ten usunięty wątek i nic obraźliwego i niestosownego nie zauważyłam. Cóż, stałam się gruboskórna od tej dyskopatii i mało mnie rusza.były tu gorsze teksty i nikomu nie przeszkadzały.Pora się ukulturnić albo zmienić forum. Jakoś tego "wrażliwego" bywalca nie kojarzę/oj trzeba czytać posty ze zrozumieniem/
Moje postanowienie: zmień się, ucz się, rozwijaj swoją inteligencję...........
Vika
gość
22-03-2012, 18:43:58

Ot cofnęłam sie w tył i kojarzę o co chodziło w tym poście. Było tam chyba coś, o kimś, niezbyt pochlebnie. I ten ktoś się zmaterializował pod nazwą"secretive". Chyba ten mój wpis też zniknie!!!!!
Vika
gość
22-03-2012, 20:28:14

Wychodzę z tego założenia, że jeżeli moderator zauważył „coś nie tak” w tym usuniętym poście, to powinien skasować tylko „to coś ” co się nie podobało Szanownej Moderacji, a nie cały post, w którym były cenne porady dla dyskopatów.
W każdym z nas są te negatywne emocje na widok uszczypliwych, złośliwych i bardzo zgryźliwych wpisów trolla, które z niezrozumiałych dla nas względów nie zostały usunięte.
Przede wszystkim chodzi tu o dobro nasze, nas chorych trzeba chronić – a nie trolli. Mamy nadzieję, że Szanowna Pani Moderator weźmie to pod uwagę.
I tu słuszna uwaga Viki - TRZEBA CZYTAĆ ZE ZROZUMIENIEM cały kontekst wypowiedzi i kasować to „coś” co nam tu miesza, przeszkadza i sieje niezły zamęt wśród forumowiczów.
Ja po prostu tej całej sytuacji nie rozumiem…… a może dyskopatia zniszczyła mi już to rozumowanie?
anTosia O wartości życia rozstrzygają nie czyny, choćby wielkie, ale miłość, choćby mała.
Początkująca
22-03-2012, 22:20:36

vika45@wp.pl 2012-03-22 19:43:58 Ot cofnęłam sie w tył i kojarzę o co chodziło w tym poście. Było tam chyba coś, o kimś, niezbyt pochlebnie. I ten ktoś się zmaterializował pod nazwą"secretive". Chyba ten mój wpis też zniknie!!!!!
Ten ktoś się zmaterializował pod nazwą"secretive", aby pilnować porządku na forum, co własnie czyni.
Ponawiam prośbę o kulturalne wypowiedzi, ponieważ zostanie zablokowany cały post, nie tylko jego część.
pozdrawiam Moderator
Forumowiczka
22-03-2012, 22:51:10

Usunięty post był mojego autorstwa.
Zawierał informacje dla Pawła46 i kilka słów do Rafa odnośnie świadczenia rehabilitacyjnego.
Troll w ,,wyszukany" sposób,można by rzec w białych rękawiczkach obraża stałych uczestników tego wątku.
W ostatnim zdaniu zwróciłam się do Szyjek o ignorowanie trolla. Sądzę,że moralizator-Moderator uznał za obraźliwe słowo ,,zdechnie"
http://pl.wikipedia.org/wiki/Trollowanie
W tym linku istotnym dla mnie zdaniem jest
,,W slangu internetowym często mówi się, że trolla nie należy karmić – czyli że nie należy z nim w ogóle wchodzić w jakąkolwiek polemikę"
Moją intencją było-nie karmić,nie dawać pożywki to zdechnie(nie autor obraźliwych postów tylko TROLL) i w tej kwesti zdania nie zmienię.
Sekretiv,kimże Ty jesteś że uzurpujesz sobie prawo do selektywnego oceniania. Jesteś daleka/ki od naszych problemów, nie zdajesz sobie sprawy jak odbierają bezpośrednie ataki szargani przez trolla uczestnicy. To osoby które cieszą się szacunkiem i sympatią właśnie przez wspierająca aktywność w tym wątku.
Tym sposobem otworzyłeś/łaś furtkę dla trolla a zamknęłaś usta osobom wnoszącym pożyteczne rady.
Jeśli chcesz być taka/ki auratny to może zajmij się spamem Pisarki co wchodzi w zakres onbowiązków Moderatora-patrz SPAM
Vika, AnTosiu szkoda Waszych emocji na rozstrząsanie tego tematu.Macie rację -myślenie ma przyszłość.
Miałam się nie odnosić do tej sytuacji bo usunięcie postu tylko mnie rozbawiło ale po przeczytaniu Waszych wypowiedzi uznałam, że nalezy się kilka słów wyjaśnienia jako ukłon w stronę osób nie wiedzących o co w tym wszystkim chodzi.
Pozdrawiam wiosennie,niech ciepłe słonce koi zbolałe kręgosłupy.Z

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: