Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29022)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Forumowicz
18-12-2011, 19:57:09

buraczek 2011-12-18 20:26:13
Poza tym zauważ, że panowie z reguły nie widzą dużej różnicy w tym, czy coś jest posprzątane czy nie - to my - kobiety- mamy z tym problem. i to jest chyba to sedno.
.... bo ci wszyscy panowie to są w ogóle tacy cali beee ślepi,głusi,nieporadni składani z marnej jakości części przez małe chińskie rączki transportowani do europy w kontenerach bez okien , karmieni sianem i w dodatku nakręcani małymi kluczykami przez co po 5 minutach kręcenia się muszą odpocząć ...
Forumowiczka
18-12-2011, 19:57:42

raf
czy Twoim mężem nie jest przypadkiem moja żona
bomba :) .....
popłakałam się......
Początkująca
18-12-2011, 19:59:35

Może i tak,chociaż pewnie charakterologicznie a nie fizycznie, w każdym razie szmatą jeszcze nie oberwałam
Forumowicz
18-12-2011, 20:02:52

Zaszczyty sięgają nielicznych
Forumowiczka
18-12-2011, 20:03:10

raf 2011-12-18
.... bo ci wszyscy panowie to są w ogóle tacy cali beee ślepi,głusi,nieporadni ...
wiedziałam że na pewno któryś z was będzie komentował cha cha .....
nie napisałam nic złego, poza tym, że dużo panów nie zauważa czy jest czy nie jest posprzątane.
Za to macie MNÓSTWO innych zalet.
Początkująca
18-12-2011, 20:05:57

raf 2011-12-18 21:02:52 Zaszczyty sięgają nielicznych
Jeszcze wszystko przede mną
Forumowicz
18-12-2011, 20:07:59

agajw 2011-12-18 21:05:57
no Ty to prędzej dostaniesz z kapcia niż ze szmaty
Początkująca
18-12-2011, 20:13:24

raf 2011-12-18 21:07:59
agajw 2011-12-18 21:05:57
no Ty to prędzej dostaniesz z kapcia niż ze szmaty
Oj obawiam się,że jednak ze szmaty( w końcu przejął już trochę obowiązków kobiety i ze szmatą czasami po mieszkaniu biega)
O już słyszę," sprzątać to nie możesz,a przed komputerem siedzisz"
Początkująca
18-12-2011, 20:28:48

Ja oznajmiłam zaraz po powrocie ze szpitala, że jeździć samochodem mi nie wolno, nie tam, żebym nie chciała, ale ze względu na bezpieczeństwo innych, więc zakupów nie będzie ( no bo dźwigać też nie mogę, wiadomo), jak mąż chce jeść, to niech kupi. A że On zdecydowanie bardziej lubi jeść niż ja - nie ma problemu.
Od czasu do czasu przypominam, że mam uczulenie na słowo ZARAZ, a w ogóle zaraz to jest taka wielka bakteria.
Gdy trzeba powiesić pranie, a nikt się nie kwapi, mówię : rano nastawiłam pranie, jak nie chcecie, żeby zgniło w pralce, to powieście.
Lepiej byłoby wyznaczyć, kto jest za co odpowiedzialny, ale nie zawsze się da.
Rezultat jest taki, że moim domownikom bardziej zależy, żeby było posprzątane ( przynajmniej po wierzchu), ugotowane i wyprane i nawet, gdy proponuję, że coś kupimy ( uszka do barszczu) , to chętnie zrobią, byleby było tak jak zawsze
Jak czytam niektóre posty, to sobie myślę, ale mam dobrze.
Joanna
Forumowicz
18-12-2011, 20:32:33

joan-na 2011-12-18 21:28:48 J
Gdy trzeba powiesić pranie, a nikt się nie kwapi, mówię : rano nastawiłam pranie, jak nie chcecie, żeby zgniło w pralce, to powieście.
Joanna
sadystka
ale się przechwalacie ho ho ...

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

Późno rozpoznany kręgozmyk teraz tylko operacja
Cześć wszystkim.
Piszę tu, bo może ktoś był w podobnej sytuacji albo potrafi podpowiedzieć, co dalej. Rok temu zacząłem mieć poważne problemy z kręgosłupem – ból, drętwienie, osłabienie nóg. Poszedłem do jednego ze znanych profesorów w Warszawie, pełne zaufanie, bo nazwisko znane. Diagnoza? Żadnej konkretnej. Tylko środki przeciwbólowe, skierowania na rehabilitację, tabletki, zastrzyki. Leczenie objawowe bez zaglądania głębiej. Mija rok. Trafiam do innego specjalisty i co się okazuje? Kręgozmyk między L5 a S1, czyli coś, co powinno być zauważone na podstawowym rezonansie czy tomografii. Gdyby został rozpoznany wcześniej – miałbym szansę na leczenie zachowawcze: prądy, ostrzykiwania, konkretne zabiegi bez konieczności operacji. A dziś słyszę: jedyna opcja to operacja. Gdyby ktoś się wtedy postarał, miałbym wybór. Teraz już nie mam. Mam za to straszne newsy.
To nie jest „trudna sprawa” to po prostu przeoczenie, brak czujności, może rutyna i to mnie dziś kosztuje zdrowie i spokój. Mam pytanie: czy ktoś z Was miał podobną sytuację? Czy można coś z tym zrobić prawnie? Czy od razu iść do sądu, czy najpierw skonsultować się z dobrym prawnikiem medycznym? Z góry dzięki :-[
gość
Ośrodek neurorehabilitacji z pegiem i tracho Lublin
Cześć.Syn jest po bardzo ciężkim urazie czaszkowo mózgowym ,po stabilizacji miednicy.Wybudzony od tygodnia z niewielką komunikacją typu wodzenie oczami I ściskanie prawą ręką.Szukamy ośrodka w okolicy Lublina neurorechabilitacji opieki całodobowej.Jakieś podpowiedzi może .Marta
gość
Od 2 lat ból kręgosłupa ze zwièkszoną intensywnością
BWK 9 Kanał naczyniowy . Głęboki reaktywny obrzęk zwyrodnieniowy odcinka lędźwiowego kręgosłupa, szczególnie znacząca aktywowana artroza stawu międzykręgowego z pseudoretrolisthezą lwk 4. wieloczynnikowe zwężenie otworu międzykręgowego nerwów l3/l4 i l4/l5 z zajęciem wychodzących korzeni nerwowych i zajęciem wnękowym korzeni l4 . Reaktywny obrzęk prawostronny stawu biodrowo krzyżowego. Czy z tym da się coś jeszcze zrobić ?
gość
Zaniki korowe
Witam mam 46 lat i ostatnio neurolog wysłała mnie na badania z powodu bólów głowy które męczą mnie od ponad 20 lat i wyszło coś takiego z badania:/ kazała powtórzyć za rok ale chciałem zapytać czy ktoś może miał coś podobnego?
Reklama: