Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29022)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
18-12-2011, 20:38:45

Kurcze, opuściłam forum na dwa dni a tu taki ruch!!!
Dwa dni spędziłam na załatwianiu spraw pogrzebowych- nie życzę załatwiania aktu zgonu po sprawie prokuratorskiej. Tylko pięć godzin latania po instytucjach i papier w ręku.
Dzisiaj od rana musiałam odleżeć te dwa dni a tu za oknem pada i wieje. Czytając zaległe posty donoszę, że reaguję tylko na wiatr sztormowy a inne mnie nie ruszają.
Ja sobie też wiele czynności domowych odpuściłam, a grzeszę tylko czyszczeniem szyb/ramy myje kto inny/ ale to silniejsze ode mnie. Oczywiście w kołnierzu. zakładki firankowe zaszyłam na stałe więc każdy powiesi.Pierogi i inne wałkowanie już dawno nie istnieje w moim zakresie czynności a zakupy umiarkowanej ciężkości tylko w plecaku.
Rodzina pilnie mnie kontroluje-chyba nie chcą mnie już odwiedzać na oddziale-ale na szczęście cały dzień bywam sama i mogę lekko grzeszyć!
Z przyjemności sportowych brakuje mi tylko jazdy rowerem ale już po 30 min stacjonarnego cierpię. Pozostały spacery a mam gdzie chodzić całymi godzinami.Szum fal i bliskość Parku Oliwskiego są bezcenne.
Mąż jak tylko bywa w domu szaleje ze szmatą i robi za zmywarkę no i zauważa co niedozwolonego "zmaluję"w ciągu dnia.
Lata doświadczenia szyjkowego robią swoje, regulamin szyjek znają domownicy i tolerują go a wszyscy razem staramy się zapobiec kolejnemu, piątemu zabiegowi.Czego i Wam życzę
Vika
Początkująca
18-12-2011, 20:43:02

Jaka sadystka? Chcą iść w skarpetkach do szkoły, to niech je sobie powieszą.
Forumowicz
18-12-2011, 20:43:16

vika45@wp.pl
Mąż jak tylko bywa w domu szaleje ze szmatą
że tak spytam w zębach czy w ręku
gość
18-12-2011, 20:44:23

Zawsze w łapkach!
Vika
Forumowicz
18-12-2011, 20:44:39

joan-na 2011-12-18 21:43:02 Jaka sadystka? Chcą iść w skarpetkach do szkoły, to niech je sobie powieszą.
hmmmm ..... a buty ??
gość
18-12-2011, 20:49:52

Uwielbiam czytać te Wasze posty Proszę o więcej.....
Forumowicz
18-12-2011, 20:56:04

Gość 2011-12-18 21:49:52 Uwielbiam czytać te Wasze posty Proszę o więcej.....
myślisz że nam schorowanym marionetkom to tak łatwo przychodzi ? Wiesz że wiele z nas ma problemy z krtanią...?
gość
18-12-2011, 21:00:08

Joanno, ja też wychowałam domowników- toć Bozia dwie łapki dała im też!
Raf, możesz nam pozazdrościć, że mamy fajnych współmałżonków. Jak się miało kontakt z anestezjologiem 14 razy! to już rodzina uruchomiła wyobraźnię. Niestety w lutym kolejny 15 raz ale teraz to pocierpię bardziej niż po szyjce. Cóż tak mam ,tak na górze zaplanowane....
Vika
Forumowicz
18-12-2011, 21:02:50

Wcale wam nie zazdroszczę moja żona urodziła mi 2 childreny i jest naj .... pod słońcem a szmata w zębach to po prostu urozmaicenie naszego życia co by rutyna się nie wkradła
gość
18-12-2011, 21:03:27

Masz problem z krtanią? ja większy z pisaniem. A może tą krtań posmarować jakimiś procentami?
Vika

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
niewydolność żylne?
Witam proszę o wskazówki bo nie wiem co robić od 4 lat brałam tabletki antykoncepcyjne, odstawiłam od około 3 miesięcy i po odstawieniu mam ciągle objawy takie jak, kłucie w brzuchu, kołatanie serca, obrzęk żył na rękach, żyły powiększają się i drętwieją ręce, i nogi nie dam rady spać w nocy,lekarze rozkładają ręce nie znają diagnozy, zaczęłam zdjęcia już nie wiem co robić
Caspr2
Przeciwciała Caspr2 w surowicy, objawy neurologiczne i psychiatryczne, jeden lekarz twierdzi ze autoimmunologiczne zapalenie mózgu, w szpitalu nie chcą wdrożyć leczenia ze wzgledu na „zbyt dobry” stan pacjenta. Ktos pomoże ? Podpowie ?
gość
Bardzo bym prosiła o poradę.
Mama ma 60 lat choruje od roku, ręce opadają od poniedziałku zaczęła rehabilitację domową. Mam dziecko 10 letnie on na to wszystko patrzy jak mama robi się nie znośna nawet tramal nie pomaga na ból nóg.
gość
Caspr 2
Czy mając objawy neurologiczne oraz przeciwciała anty-CASPR2 w surowicy można mówić o przypadkowym znalezisku ?
Reklama: