Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29018)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Forumowicz
07-04-2012, 20:47:03

wjesionka 2012-04-07 21:38:25
Pozdrawiam Halinkę. Bogdę. Irka,Rafa, Janusza ,Anię..po, kochanego buraczka-Asię/ .....
wow zostałem pozdrowiony czyli jednak nie jestem taki brzydki
normalnie po prostu się wzruszyłem się.....
Forumowiczka
07-04-2012, 20:51:16

Pawik, Wiesia - nie mam kontaktu do Was- czy możecie się odezwać na mojego maila? zaczęłam już testować rozmowy otwartymi mailami z częścią z Was, jeżeli troll dalej będzie się tu panoszył, to się przeniesiemy poza jego zasięg. Na razie sprawdzam, jak to się spisze w praktyce, taka próba :).

Asia
Wtajemniczona
08-04-2012, 12:41:12

Witaj Asiu!
Mały przerywnik w wielkanocnej biesiadzie.
Miłość do laptopa bierze górę.
Podam swojego e-maila jeśli będziesz miała ochotę napisz.
Pozdrawiam i życzę miłego świętowania.
wjesionka@gazeta.pl
wiesia
Forumowiczka
08-04-2012, 18:28:47

anTosiu ciebie też mi brakuje na mailu :)
Asia
gość
08-04-2012, 18:43:39

... a już myślałam, że o mnie zapomniano
Dobrze, że przed chwilą zajrzałam
po całodziennym świętowaniu i odpoczynku
zaraz wskoczę tam do Ciebie Asiu i do Was Szyjki
pozdrawiam świątecznie
anTosia O wartości życia rozstrzygają nie czyny, choćby wielkie, ale miłość, choćby mała.
gość
08-04-2012, 19:55:31

Witam przypadkiem trafiłam na to forum,mogę powiedzieć ze częściowo wiem o czym ludzie tu piszą,Sama 1,5 roku miałam operacje na kręgosłup szyjny.duża przepuklina była miedzy C5-C6 zostałam z operowana dolegliwości ustąpiły po jakimś czasie największe kłopoty miałam z powrotem siły w ręce i powrotem czucia do kciuka.Wszystko sie udało.ale od 2 miesięcy ponownie nasiliły sie objawy powoli tracę sile sztywność palca. bóle głowy,Zrobiłam MR wynik -jest kolejna przepuklina miedzy C6-C7 z uciskiem n korzenie nerwowe miedzy c2-c3 i c3-c4 zmiany zwyrodnieniowe.miedzy C4-C5 widoczna jest wypuklina krążka międzykręgowego.Chyba mnie czeka kolejna operacja ale nie wiem czekam na wizytę u neurochirurga ,chyba ze ktoś ma podobnego to napiszcie. IZA 35 lat
Forumowiczka
08-04-2012, 20:35:41

Iza a jakie miałaś zmiany na tych opisywanych poziomach przed operacją C5C6? W rezonansie sprzed 1,5 roku?
Asia
Początkująca
08-04-2012, 21:26:59

Chrystus Zmartwychwstał,
Wesołych Świąt, dużo miłości i ciepła rodzinnego oraz mokrego Dyngusa wszystkim Szyjkom życzę.
Ja zaglądam tu co 2-3 dni, ale czytam wszystko.
Dostałam wiele porad, które pozwoliły mi na przetrwanie w trudnych chwilach przed i po...
I jest mi bardzo przykro, że tacy starzy bywalcy, Ci którzy tworzyli to forum uciekają przed jakimś "smarkaczem" w jakimkolwiek wieku by był, który podszywa się pod różne osoby, a robi te same błędy ortograficzne itp.
To przykre, że nie mamy na tyle siły, aby traktować go jak pisarkę.
Bardzo Was proszę przemyślcie to jeszcze raz, nie dajmy mu (jej) satysfakcji, niech nie myśli, że osiągnął swój cel.
Jestem 7 miesięcy PO, zrobiłam świąteczny obiad dla 10 osobowej rodziny i nic mnie nie boli, czuję się dobrze, czego i Wam wszystkim życzę.
Pozdrawiam i życzę dobrej nocki

A w maju do Jeleniej Góry do uzdrowiska szpitalnego, też dzięki Wam...
Ania z Olsztyna
Forumowiczka
08-04-2012, 21:45:36

Aniu nikt nie mówi o opuszczeniu forum ale skoro ten typek się tu panoszy, to po prostu znaleźliśmy alternatywny sposób porozumiewania się, bez jego wieloimiennych ubliżających wstawek.
Poza tym pisarka jest u p i e r d l i w a ale nikomu nie ubliża.
otwarte maile testujemy jako alternatywę. Będzie wybór - jak komuś troll przeszkadza, to może pisać mailami, jak innych troll nie wkurza, to mogą na forum.
A tak przy okazji, czy możesz się do mnie odezwać na maila?
Asia
Forumowiczka
08-04-2012, 22:18:50

buraczek
A tak przy okazji, czy możesz się do mnie odezwać na maila?
Asia
ojej, jak to sucho zabrzmiało! - spieszyłam się i nie dopisałam dlaczego o to proszę :) Aniu chciałam żebyś była blisko reszty Szyjek - i tych które Troll wkurza i tych, które go olewają. Ale żebyśmy wszyscy tez mieli z tobą alternatywny kontakt.
No i wciąż nie mamy anTosi :(
Asia

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: