Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29021)

wątek zamknięty, nie można dodawać postów

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
07-04-2012, 15:39:03

Treść zablokowana przez moderatora

gość
07-04-2012, 15:50:22

do haliny nie zycz nikomu co tobie nie mile jaka krzywde ci wyrzadzilam prawde napisalam ze urzadziliscie sobie prywatne forum z ogolnodostepnego kazdy ma prawo wyrazic tu swoja opinie piszecie tu nie do ogolu tylko prywatnie a fora ogolnodostepne nie sluza do prywatnej korespondencji do tego sa przeznaczone specjane fora jak np towarzyskie randkowe itd
gość
07-04-2012, 16:39:46

Ludzie tu wchodza zeby znalez konkrety a nie prywatne wpisy.Tu powino sie pisac na przewodni temat np Co to jest dyskopatia ? Jakie moga byc objawy choroby kregoslupa ? Jak dlugo mozna prowadzic rehabilitacje ? Jakie sa wskazania do operacji ?Jakie sa przeciwskazania do rehabilitacji ? Jak przebiega operacja? Czy sa jakies przeciwskazania do operacji ? Jak dlugo trwa leczenie po operacji ?A tu grupka osob stworzyla sobie prywate.Zgadzam sie z osobami ktorzy maja dosc czytac waszych bzdetow.Przeciesz mozecie pisac do siebie na e-mail a nie na ogolnodostepnym forum ktore na sluzyc ogolowi a nie paru osobom.Piszecie wierszyki,zarty i przeslania jak jacys nawiedzeni.
Forumowicz
07-04-2012, 16:52:24

Gość 2012-04-07 18:39:46 Ludzie tu wchodza zeby znalez konkrety a nie prywatne wpisy.Tu powino sie pisac na przewodni temat np Co to jest dyskopatia ? Jakie moga byc objawy choroby kregoslupa ? Jak dlugo mozna prowadzic rehabilitacje ? Jakie sa wskazania do operacji ?Jakie sa przeciwskazania do rehabilitacji ? Jak przebiega operacja? Czy sa jakies przeciwskazania do operacji ? Jak dlugo trwa leczenie po operacji ?A tu grupka osob stworzyla sobie prywate.Zgadzam sie z osobami ktorzy maja dosc czytac waszych bzdetow.Przeciesz mozecie pisac do siebie na e-mail a nie na ogolnodostepnym forum ktore na sluzyc ogolowi a nie paru osobom.Piszecie wierszyki,zarty i przeslania jak jacys nawiedzeni.
tak ja jestem nawiedzonym wysłannikiem piekieł z Afganistanu i zesłany tu jestem aby czynić zło,podkładać bomby i sprzedawać heroine bo mamy tam najlepszą.
Przez kilka set stron tego pieprzenia o niczym nikt nie zwracał na to uwagi wręcz przeciwnie , wiele osób dowiedziało się tu więcej niż nie jeden lekarz mu naopowiadał i zapewniam cię że każdy kto tu zapytał o coś związane z kręgosłupem dostał odpowiedź.

MOZE POGADAMY O ZUSIE JESTEM CIEKAW SPINKA CZY COS ODPALISZ Z KASKI NA REHABILITACJE CHORYCH DZIECI TOBIE I TAK NIC JUZ NIE POMOZE A DZIECI CZEKAJA W DLUGICH KOLEJKACH
daj spokój z tymi dziećmi już bo naprawdę nie wypada .
A w ogóle to na prawdę to forum zeszło na psy ale od momentu kiedy ktoś zaczął kogoś obrażać czyli stosunkowo nie dawno
Ja chyba też powoli dam sobie spokój .........
gość
07-04-2012, 17:15:36

Gość 2012-04-07 18:39:46 Ludzie tu wchodza zeby znalez konkrety a nie prywatne wpisy.Tu powino sie pisac na przewodni temat np Co to jest dyskopatia ? Jakie moga byc objawy choroby kregoslupa ? Jak dlugo mozna prowadzic rehabilitacje ? Jakie sa wskazania do operacji ?Jakie sa przeciwskazania do rehabilitacji ? Jak przebiega operacja? Czy sa jakies przeciwskazania do operacji ? Jak dlugo trwa leczenie po operacji ?
Na te wszystkie pytania dostaniesz odpowiedź czytając to forum od początku, czyli od pierwszej strony. Nie ma lepszych wiadomości na temat dyskopatii szyjnej jak na tym właśnie forum, bo jest oparte na doświadczeniach ludzi operowanych, rehabilitowanych itd. Zajmie ci to dość długo, więc wypełni ci czas bo widać że się nudzisz, ale zyskasz moc wiadomości o które pytasz. Życzę miłego czytania. A te wszystkie zarzuty, że prywata i bzdety to raczej nie dotyczą naszego wątku, wystarczy się rozejrzeć po forum
A tak w ogóle to wszystko w porządku, dobrze się czujesz???
Forumowiczka
07-04-2012, 18:38:46

Raf, Vika, Janusz, Irek, Zosia, Halinka, Aniu, Asie, Bogda....... itd
mój adres imieasia.nazwisko@gmail.com
Odpowiedzcie mi proszę z waszych adresów. Niektóre już znam (Rafa, Zosi, Bogdy), resztę musiałabym odszukiwać na forum, szybciej będzie jak się sami odezwiecie. CHWILOWO będziemy rozmawiać mailami z hasłem "odpowiedz wszystkim". Pozbawimy przez to inne Szyjki możliwości czytania, ale jak będą chciały to same się do nas odezwą.
Jak dostanę maila z adresu którego nie znam najpierw dokładnie sprawdzę nadawcę, więc proszę o wyrozumiałość.
Maile od Trolla do mnie nie będą mi przeszkadzać, jak was wszystkich "połapię" to przekieruję się na inny adres, z którego będę mogła sobie trolla definiować jako spam, a tutaj nie chcę się ujawniać :)
Spokojnych Świąt
Asia
gość
07-04-2012, 18:51:23

to lepiej jakies szyfry szyjkowe wymyslec albo udzielac porad za odplatnoscia i z polecenia innej szyjki
troll po lanzarote
gość
07-04-2012, 19:21:55

Kochani, najlepszym sposobem jest zwykłe ignorowanie chamskiego zachowania. Zróbmy to dla siebie.
pozdrawiam, Pawik.
gość
07-04-2012, 19:21:57

Kochani, najlepszym sposobem jest zwykłe ignorowanie chamskiego zachowania. Zróbmy to dla siebie.
pozdrawiam, Pawik.
Wtajemniczona
07-04-2012, 19:38:25

Witam wszystkich już świątecznie!
Dodam tylko parę zdań. Dzięki temu forum i ludziom piszącym tu przetrwałam trudny czas operacji mojego męża
/mielopatia szyjna/.Po tych wszystkich zawirowaniach związanych z zabiegiem dzieliłam się z ludźmi właśnie na tym forum ,męża problemami pooperacyjnymi.
Wiele piszących dodało mam otuchy w walce z chorobą i potem rehabilitacją.
Ludzie- /ukłon do Ani po../ pokierowali nami jak załatwić sanatorium poszpitalne.
Dzięki Wam , moi drodzy . Już postanowiłam się nie odzywać ale jest tu tyle przyjaznych dusz,że mimo wszystko będę pisać. Pozdrawiam Halinkę. Bogdę. Irka,Rafa, Janusza ,Anię..po, kochanego buraczka-Asię/ Asiu pamiętam Twoje pierwsze posty ,byłaś bardzo przejęta
swoją chorobą a potem proszę to TY udzielałaś tak wiele cennych porad.
To na tyle na dziś a jutro ALLELUJA I DO PRZODU!
Spokojnej nocy bez bólu! dla wszystkich i tych pieniaczy też.
wiesia

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: