Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29022)

wątek zamknięty, nie można dodawać postów

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
06-04-2012, 17:37:01

Treść zablokowana przez moderatora

Forumowiczka
06-04-2012, 17:50:36

Zdrowie Gości!
[url href=http://www.forumneurologiczne.pl/galeria/Spine/albumy title="Przejdź do galerii użytkownika"][img hash=4f7f2cad9e893 href=http://www.forumneurologiczne.pl/galeria/Spine/pokaz/4f7f2cad9e893]http://static2.medforum.pl/portals/user_photos/96149/4f7f2cad9e893_200x200_adaptive.jpg[/img]
Spinka
gość
06-04-2012, 17:52:30

"Mnie osobiscie to nie interesuje dla mnie licza sie fakty dotyczace chorob kregoslupa i tylko tyle a nie o sprzataniu,o pogodzie,o trolach, i tym podobnych"
Całe szczęście, że Pani to nie interesuje, rozumiem, że się żegnamy w takim razie
Dla wszystkich: dobrych, radosnych, pogodnych Świąt Wielkanocnych.
pawik
gość
06-04-2012, 18:00:30

Spine, jak miło, że gościsz na forum. Bardzo się cieszę, że wszystko jest oki. Dużo zdróweczka, nadziei w lepsze jutro oraz wiary w drugiego człowieka. Awatar świadczy o nowym życiu, oraz nadziei.
Tak wydaje mi się, że forum nie jest dla wszystkich, lepiej pasują na gadu-gadu, proszę - melony bujajcie się.
Trolle pie...one czas rozstania nadchodzi.
Szanowny moderatorze, nie mam wiedzy na twoje doświadczenie w prowadzeniu forum ( a co dopiero jednego wątku ), ale co się tu wyprawia to jest jedno g ..no.Wiem, dla firmy liczy się kasa, ilość wejść równa się ilości reklam. Ale żaden pierniczony gościu nie będzie pluł nam w twarz. Tak, my twarze mamy jesteśmy tu kilka lat ( mod nie wiedział ,że takie forum istnieje ) . Mam pewne podejrzenia, czy ten troll nie przyszedł razem z modem.
Można skasować mojego podpisanego posta, ale wszystkie inne znajdujące się na forum bez logowania proszę ZBANOWAĆ.
Kasa kasa kasa ........liczy się CZŁOWIEK
================================
Mod doliczył do nieskończoności. Dwa razy.
================================
ŻEGNAM
Irek
krak62
Forumowiczka
06-04-2012, 18:05:57

Spinka ale miło cię widzieć:)
tyle czytałam twoich wypowiedzi, ze czuję się jakbyśmy się długo znały :)
Gratulacje z udanej walki :)
Asia
gość
06-04-2012, 18:17:52

Życzenia Radosnych Świąt Wielkanocnych
wypełnionych nadzieją budzącej się do życia
wiosny i wiarą w sens życia.
Pogody w sercu i radości płynącej z faktu
Zmartwychwstania Pańskiego
oraz smacznego Święconego w gronie
najbliższych osób -wszystkim kochanym SZYJKOM obojga płci życzy Bogda
gość
06-04-2012, 18:30:36

To jeszcze raz ja Bogda chciałam podzielić się z Wami moją radością Właśnie dzisiaj dostałam ze szpitala rehabilitacyjnego w Zakopanem odpowiedż Trzy tygodnie temu wysłałam skierowanie i historie choroby i już 25 kwietnia będę przyjęta Jestem bardzo zadowolona i chciałabym podziękować za dobrą radę Irkowi Proszę też o kontakt na priv Irka Janusza i innych którzy byli w tym szpitalu Mam pare pytań a nie mogę znależć Waszych adresów Pozdrawiam serdecznie Bogda Mój adres boguslawa1963@wp.pl
gość
06-04-2012, 18:55:44

Bogda, Wielki Tydzień wielkie rzeczy się dzieją, wielcy mali ludzie się odnajdują, samo życie ( uparcie i skrycie ).
Bardzo się cieszę, że mogłem służyć Tobie swoja pomocą z pozytywnym skutkiem ( Zakopane mam obcykane ).
ir62@o2.pl - priv
Troll Slayer, Irek
krak62
Forumowicz
06-04-2012, 20:28:11

Gość 2012-04-06 20:30:36
Trzy tygodnie temu wysłałam skierowanie i historie choroby i już 25 kwietnia będę przyjęta boguslawa1963@wp.pl
Jak to się robi że tak szybko i to w zakopcu to jakieś dobre jest ??
Powiem wam że chodzę na kriokomorę i mam 2 tematy , które mnie urzekły :
Po 1 - zardzewiałe berety , dla których najważniejsze jest nie to aby sprawnie poszło tylko kto za kim a kto przed kim jest w kolejce a nie daj boże byc po środku wtedy to normalnie trylogia niczym moda na sukces 7654 odcinki
Po 2 - panowie po 50 , którzy wychodzą w zwykłych gaciach,majtach,chajdałerach,nachach i jak to jeszcze można nazwać kurde aż normalnie nie wiem czy śmiać sie czy płakać
Tyle off topic za co przepraszam szanowne grono i mam nadzieję , że nie dostanę bana.
Na usprawiedliwienie napiszę , że strasznie mi się narobiło między kręgami
Forumowiczka
06-04-2012, 20:38:07

raf
Na usprawiedliwienie napiszę , że strasznie mi się narobiło między kręgami
co się dzieje? boli cie coś?
Asia

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: